Αυγουστίνος ΚαντιώτηςMHNYMATA

date Νοέ 13th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

____

_____

ΤΟ «ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ» Η ΕΛΛΑΣ

ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙ ΕΙΝΑΙ:
 
«ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ» …

Άρθρα που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν

http://www.tideon.org/index.php/2012

Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου 2011- 2012: Εγκληματικές, δικτατορικές, βάρβαρες (και άκυρες;)  

Αν οι κ. «Συνταγματολόγοι» που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση έγραφαν ως φοιτητές, αυτά που εφαρμόζουν τώρα, ούτε το πρώτο έτος της νομικής δεν θα περνούσαν! Τα νέα μέτρα  επιβάλλονται  αυτόματες ρήτρες και απολυταρχικές  ρυθμίσεις όχι από τη Βουλή, αλλά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με… παράνομες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που διαλύουν κάθε ψευδαίσθηση δημοκρατίας στη χώρα και στην Ευρώπη και οδηγούν οριστικά στην καταπάτηση κάθε έννοιας Δικαίου και συνταγματικής τάξης.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εκδίδεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά παράκαμψη της νομοθετικής διαδικασίας της Βουλής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ιδιαίτερα επείγουσες και σοβαρές περιπτώσεις για τις οποίες δεν προλαβαίνει να συνεδριάσει η Βουλή.

 Παλαιότερα οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου σπάνια εκδιδόταν (λχ καταλήψεις Σχολείων Έτους 2000) . Μετά το Μνημόνια βρίσκονται σε ημερήσια σχεδόν διάταξη. Όλα ξαφνικά έγιναν επείγοντα !

Το ζήτημα αυτό ήδη μας είχε απασχολήσει από τις 25.9.12 και αναφέρθηκε στο άρθρο :

10 Ερωτήματα για τον «εξαιρετικά επείγοντα λόγο» κε Πρόεδρε να ξεπουλήσετε την δημόσια περιουσία και σε ποιους ; (ΠΝΠ ΦΕΚ Α΄ 175/07.09.2012Την συνέχεια εδώ http://hassapis-peter.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9909.html

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Το φοβερό μυστήριο της εξομολόγησης-διευκρινίσεις αποριών (Ηχητικό)

http://katanixis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_23.html

__

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.