Αυγουστίνος Καντιώτης



MHNYMATA

date Νοέ 26th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΜΙΑ ΠΑΛΑΒΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κυρία Μαρία Ρεπούση…
Ο «συνωστισμός», είναι μια λέξη, που σας πάει πολύ. Μετά τον συνωστισμό της Σμύρνης επανήλθατε με …συνωστισμό ιδεών και προτάσεων, που ασφυκτιούν εγκλωβισμένες στην «φαιά ουσία» σας, όπως θα έλεγε και ένας κολλητός της Αγκάθα Κρίστι.
Και καλά για τον «συνωστισμό» της Σμύρνης, σας πρόλαβε ο Έρνεστ Χέμινγουει το 1925, που στο διήγημά του «Στην προκυμαία της Σμύρνης», περιγράφει τις φρικαλαιότητες, που έζησε ως δημοσιογράφος-πολεμικός ανταποκριτής της καναδικής εφημερίδας «Toronto star» στην περιοχή, τρία χρόνια πριν. Θα μου επιτρέψετε να επιλέξω την άποψη του νομπελίστα και όχι τη δική σας επί του θέματος.
Επανήλθατε όμως  με το «κιτς» των αναπαραστάσεων ιστορικών γεγονότων στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων και η «Έξοδος του Μεσολογγίου» και ζητήσατε να καταργηθούν γιατί ενισχύουν εθνικιστικά ακραία συναισθήματα και συμπεριφορές .

Καταρχήν, να σας θυμήσω ότι εκπροσωπείτε 1627 νοματαίους, που σας ψήφισαν και με το ζόρι γεμίζουν ταβέρνα. Όχι  11 εκατομμύρια Έλληνες  ώστε να αποφασίζετε εσείς για πάρτη τους.
Δεύτερον…(την συνέχεια εδώ)http://www.madata.gr/diafora/nasos/232996.html

Oι τουρκοι ευχαριστουν τη ρεπουση

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ & ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Αριθ. Πρωτ.  96
Εν Δελβινακίω τη 29η Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις :

«Ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα με τα όσα είπε επ’  ευκαιρία της συμπληρώσεως εκατό (100) ετών από την «ανεξαρτησία» της Χώρας του, αποκάλυψε τους κρυφούς πόθους και τα ανόσια σχέδια της Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδος. Είπε, δηλαδή, ότι οι Αλβανοί έχουν πάντοτε στον νου και στα σχέδιά τους την «Μεγάλη Αλβανία», που θα περιλαμβάνη το Κόσσοβο, μέρος της FYROM, την Φλώρινα, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα!

Βέβαια, αυτές είναι πάγιες απόψεις των Αλβανών που κάθε τόσο τις προβάλλουν, όπως προβάλλουν και το ζήτημα των διαβοήτων «Τσάμηδων». Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δείχνονται και αχάριστοι προς την Ελλάδα, από την οποία «χόρτασαν ψωμί», κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο Προκάτοχός μου, αοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρός  ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ  έλεγε συχνά και με έμφαση, ότι «οι Αλβανοί δεν έχουν μπέσα». Και το έλεγε μετά λόγου γνώσεως …

Γι’ αυτό δοκίμασα μεγάλη ικανοποίηση όταν πληροφορήθηκα ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημ. Αβραμόπουλο ματαίωσε – εξ αυτού του λόγου – το ταξίδι του στην Αλβανία.

Ήταν καιρός !  Γιατί μέχρι τώρα η πολιτική των ηπίων τόνων δεν απέδωσε καρπούς και μάλιστα, ως προς το φλέγον πάντοτε θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου. Συγχαίροντας τον κ. Υπουργό Εξωτερικών, δηλώνω ότι παρακολουθώ αγρύπνως το εθνικό θέμα της Βορείου Ηπείρου, καθώς και όλα όσα αφορούν στο Έθνος μας ».
(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως).
_
Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε·
Ο Μητροπολίτης Ατλάντας Αλέξιος σε συνέντευξή του στην Πεμπτουσία μιλά για τον Γέροντα Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη ο οποίος κοιμήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1991.
http://www.pemptousia.gr/new_videothiki/?v=44816αλλά και τοΟι επιπτώσεις του εθισμού στο διαδίκτυο στην υγεία
Ο Κωνσταντίνος Σιώμος, Παιδοψυχίατρος, Δρ. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λάρισας, Πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης των Διαταραχών από το Διαδίκτυο μιλά για τον εθισμό στη χρήση του internet, τις κοινωνικές προεκτάσεις του και τις διαταραχές της ψυχικής και σωματικής υγείας που μπορεί να προκαλέσει.
http://www.pemptousia.gr/new_videothiki/?v=44736

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας,

Ε, Β, Β και Β, για το προσεχές βουδιστικό 

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 ξεκινά σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας πενθήμερο σεμινάριο με τίτλο «Θετική σκέψη, ευοίωνες ευχές, η δύναμη και η σημασία τους». Το σεμινάριο είναι καθαρά βουδιστικό και περιλαμβάνει διαλογισμούς και μυήσεις οι οποίες είναι, όχι μόνον ασυμβίβαστες με την ιδιότητα του Ορθοδόξου Χριστιανού, αλλά μπορεί να αποβούν και ιδιαίτερα επικίνδυνες για την πνευματική και σωματική υγεία του ανθρώπου.
Το σεμινάριο θα γίνει από Θιβετιανό δάσκαλο που θα παρουσιάσει τη βουδιστική διδασκαλία, η οποία αποτελεί «σύστημα αυτοσωτηρίας και θεοποίησης του εαυτού». Οι ισχυρισμοί των διοργανωτών ότι «η θετική σκέψη και οι ευοίωνες ευχές μπορούν να αλλάξουν τα πάντα προς το καλύτερο» χαρακτηρίζονται από έλλειψη ρεαλισμού και έχουν βάση αποκρυφιστική. Η πίστη ότι οι οποιεσδήποτε τεχνικές μπορούν να επηρεάσουν την πραγματικότητα συναντάται στη μαγεία και σε χώρους εξωχριστιανικούς, όπου η εγωιστική στροφή στον δήθεν παντοδύναμο εαυτό διώχνει τον αληθινό Θεό.
Οι Χριστιανοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι μόνον μέσω της ταπείνωσης και της προσευχής στο πρόσωπο του Τριαδικού Θεού, μπορεί ο Θεός, όταν και όπως Εκείνος κρίνει, να επιφέρει αλλαγές για τη σωτηρία του ανθρώπου και του κόσμου. Ας γρηγορούμε και ας προσευχόμεθα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ CHIP

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ! (VIDEO)

Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.

Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα…

Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι»πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε.».

Το πράγμα πάει κάπως έτσι :

1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.
2. Κάντε τους όλους να είναι online.
3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.
4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.
5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα, ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».
6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.
7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.
8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.
9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!
10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!
11. Η οικονομία καταρρέει… το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.

12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση…
Αλλά… «Ψιτ!!! Ώρα για rewind!»

Ώρα να ξεσηκωθούμε.
Ώρα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.
Δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε. Αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι, αρνούμαστε να εγγραφούμε σε μια υπηρεσία Παροχής Ταυτότητας, και αρνούμαστε να πληρώσουμε για κάτι με τηλέφωνο.
Το σχέδιό τους παίρνει μια παράξενη τροπή:
Γίνε μέρος του κινήματος που δεν περίμεναν.
Είμαστε οι πολεμιστές, που γράφουμε ιστορία:
Μέχρι το 2020, σε μια προσπάθεια να είμαστε ελεύθεροι, αντιστεκόμαστε στην επιχειρηματοκρατία (corporatocracy) και κερδίζουμε.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8y_-sKf-2Aw#!

Mobile Payments around the Globe
___

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.