Αυγουστίνος Καντιώτης



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

date Δεκ 1st, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

 

IΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΜΦΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ./ΦΑΞ.: 2310 – 303 216WWW.AGKYRIAKI.GR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην ενορία!

Ο Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης, οργανώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.30 το απόγευμα τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του, αναβιώνοντας τις παραδοσιακές γιορτές της ενορίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, πηγή φωτός σε όλη την ενορία. Στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων και η χορωδία του ναού, θα γεμίσουν το χώρο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ στα τραπέζια θα προσφέρονται τα παραδοσιακά μελομακάρονα.

Η γιορτή κορυφώνεται με τη σφραγίδα της θεατρικής ομάδας της Αγίας Κυριακής, η οποία θα παρουσιάσει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά», παράσταση η οποία θα επαναληφθεί και στις 8.30 το βράδυ.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη γέννηση του Χριστού και το μήνυμα ελπίδας και αγάπης που μας φέρνει στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.

Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης   τηλ.-φαξ: 2310303216, agkyriaki@gmail.com, www.agkyriaki.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ

Ημερομηνία Σήμερα 16:04

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Είναι δυνατόν σοβαρά να μιλάμε για Ορθοδοξία και να καλούμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στις 15 Δεκεμβρίου, παίρνοντας φώς από το  φώς του Δένδρου; Είμαστε σοβαροί;

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.