Αυγουστίνος ΚαντιώτηςTI ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

date Δεκ 19th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, ΣΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;

___


_

Ο Δήμαρχος Πάτμου για τον «Κύκλο της Πάτμου»

Εξαιτίας του θορύβου που έχει προκύψει από δημοσιεύματα για τη δραστηριότητα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) με την επωνυμία « Ο Κύκλος της Πάτμου» ο Δήμος Πάτμου κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι το νησί μας δεν είχε και δεν έχει καμία εμπλοκή στην όλη υπόθεση.
Τα ποσά που φαίνεται ότι εισέρευσαν στα ταμεία του « Κύκλου της Πάτμου» με οποιονδήποτε τρόπο από κρατικούς φορείς ή ιδιώτες δεν επενδύθηκαν στην Πάτμο ούτε για σκοπούς που συνέβαλλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ανάπτυξη του νησιού.
Αντίθετα το όνομα « Πάτμος» και οι θετικοί συνειρμοί που αυτό προκαλεί , έδωσαν σε κάποιους την ευκαιρία να αναπτύξουν οικονομικές δραστηριότητες εκμεταλλευόμενοι το όνομα, αλλά όχι για λογαριασμό του νησιού.
Ο Δήμος Πάτμου προτίθεται να συνδράμει με κάθε τρόπο τις Αρχές στην εν λόγω υπόθεση, προκειμένου να έρθει στο φως κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της εν λόγω ΜΚΟ.
Επίσης κατηγορηματικά δηλώνει, ότι θα προβεί σε κάθε εκ του Νόμου προβλεπόμενη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων της Πάτμου και του Πατμιακού λαού.
Ο Δήμαρχος
Στόϊκος Γρηγόρης

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.