Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ

date Ιούλ 7th, 2013 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

Χειλος γκρεμ.Η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Οι υποχωρήσεις των κυβερνώντων στους ξένους τοκογλύφους και στα τσιράκια τους, απαίσιες. Ξεπουλούν και καταστρέφουν τα πάντα στην Ελλάδα και στο τέλος εμφανίζονται και ως σωτήρες του Ελληνικού λαού!!!!

Τι μας μένει; Ο άθεος ο Τσίπρας; Χωρίς παπά και κολυμβήθρα βάπτισε τον γιό του.

Αρκετές ιστοσελίδες το ανακοίνωσαν. Διαβάζουμε μία·

  • «Την Κυριακή 23-7-2013, στο Δημαρχείο της Αίγινας και όχι στον ναό θα γίνουν τα βαπτίσια του γιού του Τσίπρα. Θα κάνουν μια κοινή δήλωση για το όνομα και θα παραχωρήσουν αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του μικρού.
    Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Περιστέρα-Μπέτυ δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχουν επιλέξει να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης…
    newsmessinia.blogspot »

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΘΕΟ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης έλεγε· «Τον άθεο μη τον βάζεις το σπίτι σου, μη τον έχεις εμπιστοσύνη. Ο άπιστος στο Θεό θα είναι άπιστος και σε σένα»
Είναι δυνατον να δώσουμε εμπιστοσύνη στα λόγια ενός δεδηλωμένου αθέου;
Αν κάποιος  χριστιανός τον ψηφίσει, ας όψεται.

Ας πλησιάσουμε τον Θεό με ειλικρινή μετάνοια· Είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να μας σώσει και να μας ελευθερώσει απο τα θρησκευτικά και πολιτικά καθάρματα της παγκοσμιοποίησις.

_090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ

__________Ο αγαπητός μας εν Χριστώ Αδελφός, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος τώρα τελευταία έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, απ΄όπου ευκαίρως – ακαίρως προβάλλει τις αριστερόστροφες απόψεις του. Τις αναπτύσσει συνήθως με ένα υπεροπτικό μάλλον ύφος,  το οποίον  βέβαια, κατά την γνώμην μας,  δεν ταιριάζει σε Ορθόδοξο Ιεράρχη.  
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΔΩ http://mkka.blogspot.gr/2013/07/blog-post_17.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός)

Γράφει ο Θύμιος  Παπανικολάου

Λουστροι-Παγκοσμιοπ. 2-Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δραστηριοποιείται και αυτός εντόνως και ασυστόλως για να τσακίσει τις αγωνιστικές αντιστάσεις στο εσωτερικό της Ορθοδοξίας: Αντιστάσεις εναντίον της αποδόμησής της και της υποταγής της στους κοσμικούς άρχοντες της Νέας Τάξης.
Δεν είναι τυχαία αυτή η εντατικοποίηση των οικουμενιστικών δραστηριοτήτων του Βαρθολομαίου σήμερα.
Σήμερα έχει εξαπολυθεί η τελευταία έφοδος των αφεντικών τής διεθνούς βαρβαρότητας και των πολύχρωμων μπράβων τους για την ολοκληρωτική άλωση και διάλυση της χώρας μας και του λαού της.
Σήμερα όλες οι δυνάμεις της Νέας Τάξης σε συνδυασμό και ενορχηστρωμένα ορμούν για να κατασπαράξουν τα πάντα…
Ο Βαρθολομαίος, οι Οικουμενιστές και ο παπικός βοναπαρτισμός αποτελούν τα πνευματικά ισοδύναμα των πολιτικών ανδρεικέλων της Νέας Τάξης, τα πνευματικά της, κοσμικά ιερατεία…Ιδιαίτερα ο Πατριάρχης και ο «στρατός» του (Οικουμενιστές) είναι εντολοδόχοι, όπως και τα καθεστωτικά ανδρείκελα, ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ «συμβολαίων θανάτου»: Τα «συμβόλαια θανάτου» ΑΛΩΣΗΣ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ των αντιστάσεών της…Έσπευσε, λοιπόν, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Άγιον Όρος για να εξαπολύσει τους κεραυνούς του εναντίον όλων αυτών (μοναχών και κληρικών) που εναντιώνονται στην «ταξική συνεργασία» (διάλογος με τα διεθνή ιερατεία της παγκοσμιοποίησης) και στη ΔΙΑΛΥΣΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ της Ορθοδοξίας στα κοσμικά, νεοταξικά κέντρα του παπισμού (συνένωση Εκκλησιών)…Ο Βαρθολομαίος, ως γνήσιος πνευματικός στρατάρχης της νεοταξικής δολιότητας επένδυσε τις απειλές του με τα προσφιλή σε κάθε δικτατορική εξουσία τεχνάσματα των Γενικών Αφαιρέσεων.Είπε, λοιπόν, ο Βαρθολομαίος, μεταξύ άλλων, στους μοναχούς:
«ο πρώτος όρος είναι η υπακοή»!!!
Εδώ μίλησε σαν δεκανέας της Νέας Τάξης χρησιμοποιώντας και διαστρεβλώνοντας την Ορθόδοξη έννοια της «υπακοής».
Υπακοή για τον Βαρθολομαίο είναι η υποταγή στις δικές του διαταγές και πρακτικές: δικτατορικός ολοκληρωτισμός…
Την ίδια υπακοή ζητούν και τα μεγάλα αφεντικά του: Ο πάπας, οι εξουσίας των μαφιόζων του χρήματος (Νέα Τάξη) και τα ποικίλα ανδρείκελά τους…
Ο «δεύτερος όρος», μας είπε ο Βαρθολομαίος είναι «η μεταξύ των αδελφών αγάπη και ενότης»!!!
Εδώ ο Πατριάρχης μας, συναγωνίζεται στην απάτη κάθε δόλιο πολιτικάντη και εξουσιαστή.
Μόνο που ξέχασε τούτο το βασικό: Ότι στο όνομα της «αγάπης», της «αδελφοσύνης των λαών» και της «ενότητας» έχουν διαπραχτεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ποια «αγάπη» και «ενότητα» και ποια «συνεργασία» και «διάλογος» μπορεί να υπάρξουν μεταξύ των λύκων και των προβάτων, των ληστών και των θυμάτων, των αφεντικών της βαρβαρότητας και των λαών, μεταξύ των «μπράβων» της Νέας Τάξης και των θαρραλέων αγωνιστών εναντίον αυτής της «Τάξης» και των γενιτσάρων της;
Εδώ ο Βαρθολομαίος μας δουλεύει χονδροειδώς…
Μας ζητά σε κοινωνικό επίπεδο την «ταξική συνεργασία» μεταξύ π.χ. του ελληνικού λαού και των δημίων που τον δολοφονούν αγρίως και καθημερινά: Μια τέτοια «συνεργασία» και «αγάπη» είναι ΥΠΟΤΑΓΗ του λαού στα ανδρείκελα της Νέας Τάξης που μας γδέρνουν ζωντανούς και διαλύουν, όπως οι χειρότεροι γενίτσαροι, τη χώρα μας…
Το ίδιο μας ζητά και σε πνευματικό επίπεδο ο Βαρθολομαίος: «Διάλογο», «συνεργασία», «αγάπη» και «ενότης» με τα πνευματικά ανδρείκελα και «γενίτσαρους» της Νέας Τάξης: Οικουμενιστές, παπικούς, Προτεστάντες, Ουνίτες και CIA…
Στο όνομα, λοιπόν, των ωραίων λεκτικών αφαιρέσεων, της «αγάπης μεταξύ αδελφών», της «ενότητας» κ.λπ, ΑΠΑΙΤΕΙ, ο Πατριάρχης «υπακοή» για την απονεύρωση των ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ της Ορθοδοξίας, τη διάλυσή της, την υποταγή της στα αφεντικά της βαρβαρότητας και τη μετατροπή της σε «ΑΝΔΡΕΙΚΑΛΟ» τους…
Όταν το πολιτικό καθεστώς είναι ανδρείκελο η Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί επικίνδυνη παραφωνία…
Ο Βαρθολομαίος μοχθεί για να εξαλείψει αυτήν την παραφωνία και μας περνά και αυτός, όπως και η άθλια κυβέρνηση, σαν να είμαστε αμερικανάκια…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=35

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.