Αυγουστίνος Καντιώτης



«Η ΑΘΕΪΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ»!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

date Ιαν 10th, 2014 | filed Filed under: VIDEO p. AYGOYST.
Μικρά αποσπάσματα ομιλίας Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, στην συντονιστική επιτροπή αγώνος 21 χριστιανικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, στις 16-4-1989)

1. «Η ΑΘΕΪΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ»!!!

______

_

Ο Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης μιλά στην συντονιστική επιτροπή του αγώνος 21 χριστιανικών σωματείων Θεσσαλονίκης το 1989, για την θεολογία του θανάτου και λέει ότι· η αθεϊα θα χαρακτηρισθή αργότερα ως θρησκευτικό μάθημα.
Μήπως τα φοβερά αυτά λόγια του π. Αυγουστίνου πραγματοποιούνται στις μέρες μας, που καταργούν το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία μας και το μετατρέπουν σε θρησκεολογία; Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι περισσότεροι δεσποτάδες μας μήπως δουλεύουν γι’ αυτή την πανθρησκεία, γι’ αυτό δεν μιλούν;
-Στη συνέχεια ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής μιλά για τον αγωνιστή ιεράρχη π. Αυγουστίνο που κινείται, εργάζεται και συντονίζει τον αγώνα σαν νέος 18 ετών και τον παρακαλεί να διαθέσει μια ακόμη ημέρα, για να μιλήσει στα νειάτα της Θεσσαλονίκης.
-«Θα είμαι στην διάθεσίν σας», απαντά ο σεβάσμιος Γέροντας των 82 ετών, «και ότι νομίζετε ότι μπορώ να σας προσφέρω, θα το προσφέρω με όλη μου την προθυμία…»
(Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Παντελεήμων, είπε στον αγωνιστή ιεράρχη π. Αυγουστίνο· Να θεωρεί τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σαν προέκταση της δικής του Μητροπόλεως»)

_________

«ΕΚΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

«Είναι καιρός αγώνων. Τώρα είναι η ώρα του Παύλου του Μελά…»

 

_____

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.