Αυγουστίνος Καντιώτης



ΓI’ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡEI ΞΕΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

date Ιαν 29th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ!!!!!

Οι τρομοκρατες- Εμποροι των λαώνΚαλά για χαϊβάνια, που τρώνε κουτόχορτο περνούν τους Έλληνες; Μήπως γι’ αυτό αφήσαν με τέτοιο προκλητικό τρόπο τον Χριστόδουλο Ξηρό να φύγει από την φυλακή και κουβαλούν τώρα τον ξένο επικίδυνο στρατό για να φυλάγει την ανίκανη κυβέρνηση; Οι βουλευται και της ΝΔ που έχουν μέσα τους λιγο πατριωτισμό, ακόμα στηρίζουν τους προδότες του Ελληνικού εθνους; Ο παχυλός μόνο μισθός τους ενδιαφέρει; Δεν μας φτάνει η οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, τώρα κουβαλούν με διάφορες δικαιολογίες και ξένο μισθοφορικό στρατό για να μας υποδουλώσει ολοκληρωτικά;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

Οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής θα ξέρουν που βρίσκεται. Σ’ όλα τα κράτη που μπήκαν οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους, για να κυνηγήσουν δήθεν τρομοκράτες, τα έκαναν γης Μαδιάμ. Αυτό θα κάνουν και στην Ελλάδα.  Ειναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.

Ερχονται για να κυνηγήσουν την Χρυσή Αυγή ως τρομοκράτες και να ερεθίσουν το Συριζα και την αριστερά ως το άλλο άκρο, για να δημιουργήσουν νέο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα. Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα δολοφονίες· ενος μέλους της αριστεράς και δυο μελών της Χρυσής Αυγής.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΗΡΟ

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστινος Καντιώτης ερμηνεύοντας σε Κύκλο της Αγίας Γραφής ανδρών το 1976, την Β΄ Θεσσαλονικής κεφ. 2, έλεγε·

ΑΝΑΡΧΙΑ

  • Κακό πράγμα είναι η εξουσία, αλλά αναγκαία. Γιατί αν πέσει η εξουσία, τότε έρχεται κάτι φοβερό. Έρχεται η αναρχία. Και αυτό επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Να κλονίσουν όλα τα καθεστώτα, είτε δεξιά είτε αριστερά είτε κεντρώα και να φέρουν αναρχία.

  • Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Τριάντα – σαράντα – πενήντα, τα πλέον απίθανα άτομα, θα έρθουν επάνω στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση. Θα στήσουν στην πλατεία καρμανιόλα και θα κόβουν κεφάλια, εν ονόματι κάποιας αγνώστου δυνάμεως.

  • Θα πέσουν λοιπόν, τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μία αναρχία παγκόσμια. Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα εκπηδήσει ο αντίχριστος. Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτωρ. Το «κατέχον» σήμερα είναι άλλο. Και βλέπομε την αναρχία να επεκτείνεται.

(«ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008, σελ.85)

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΗ,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Τα Αμερικανικά καθάρματα (όχι ο ευγενής Αμερικανικός λαό) και οι σύμμαχοι τους διέλυσαν την Σερβία το 1999 με τους βομβαρδισμούς. Έδωσαν στους Αλβανους το Κόσοβο, διώχνοντας τον αγωνιστή δεσπότη Αρτέμιο απο την περιοχή. Δημιούργησαν μικρά κρατίδια στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος, το Κόσοβο και τα Σκόπια. Το Κόσοβο το έδωσαν στους Αλβανους, που φιλοξενούνταν στα νότια μέρη της Σερβίας και τα Σκόπια που το έκαναν προτεκτοράτο τους, το έδωσαν στους Σκοπιανούς, που στην πλειοψηφία τους είναι  πάλι Αλβανοι· υπάρχουν και Σέρβοι, και Βούλγαροι και Έλληνες,.. Είναι δηλαδη ένα μικρό καρατίδιο με ένα μωσαϊκό ανθρώπων. Για να έχουν ιστορία τους έδωσαν και το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας!!!
Μπήκαν στο Ιράκ στις 20 Μαρτίου του 2003, για να καταστρέψουν δήθεν τα όπλα μαζικής καταστροφής και διέλυσαν το κράτος. Αφησαν συντρίμια πίσω τους και έναν λαό να αλληλοσπαράσσεται.
Αναψαν φωτιές  στην Παλαιστίνη, στην Αίγυπτο, στην Λιβυή, στην Συρία….Κυνηγούσαν δήθεν την τρομοκρατία μετά την πτώση των Δίδυμων πύργων και εκείνους που κατεδίωκαν τωρα στη Συρία τους προμηθεύουν με όπλα και με χρήμα!
Σφάζουν τους χριστιανούς, οι ισλαμισταί τρομοκράται στη Συρία και οι διεθνείς προστάτες=τρομοκράτες των λαών τους ενισχύουν και τους υποστηρίζουν με κάθε τρόπο!
Δέκα χρόνια κράτησε η αναζήτηση του Μπιν Λάντεν, μηπως και στην Ελλάδα τόσα χρόνια θα κρατήσει το παραμύθι με την έρευνα του Ξηρού; Οι μυστικές υπηρεσίες που τον άφησαν ελεύθερο, θα ξέρουν ασφαλώς  που κρύβεται και θα «τον συλλάβουν» όταν  τελειώσει η δουλεά τους, αφού ανάψουν πυρκαγιά και στην Ελλάδα!

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

Κουβαλούν στην πατρίδα μας ξένη αστυνομία εν ονόματι του Χριστόδουλου Ξηρού και εν ονόματι της προεδρίας για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Ερχονται δήθεν να ψάξουν τον Ξηρό, αλλά άλλους σκοπούς έχουν. Και κάποιοι ανόητοι υποκινούμενοι έλληνες υπηρετούν τα σχέδιά τους με κάποιες «αντιφασιστικές» συγκεντρώσεις, λές και λύσαν τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδος! Ευτυχώς οι Χρυσαυγίτες ποιο λογικά σκέφτονται και δεν κάνουν «φασιστικές» συγκεντρώσεις, για να τους δώσουν τροφή.

Φτάνει πια η κοροϊδία. Αν είναι ανίκανη η κυβέρνηση να τσακιστεί να φύγει και όχι να γίνει η Ελλάδα Συρία, Αίγυπτο, Λιβύη, Ιρακ και Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κόσοβο…. και τώρα Ουκρανία.

Διεθνή καθάρματα· «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ», υπάρχει Θεός  και ας εσείς τον αγνοείτε. Σας αφήνει ελεύθερους να βιοπραγείτε λόγω των αμαρτιών μας, όμως το έλεος του Θεού είναι μεγαλο και θα έρθει το τέλος σας.

56863256126937899214214

ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙ

 ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΞΗΡΟΥ

Ήταν καλοκαίρι και οι εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Πρώτης του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου έσφυζαν από ζωή. Κάθε καλοκαίρι στις 8 περιόδους κατασκηνωτών φιλοξενούνταν πάνω από 3.000 παιδιά, απ᾽ όλη την Ελλάδα. Υπήρξε κατασκηνωτική περίοδο  που έφτασε στον απίστευτο αριθμό των 600 μαθητριών. Τα παιδιά της Μητροπόλεως είχαν τον πρώτο λόγο. Ομως και κανένα παιδί που έρχονταν στην κατασκήνωση απρόσκλητο από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, δεν έμενε παραπονεμένο. Στηνόταν πρόχειρες σκηνές κάτω από τα δένδρα και έμπαινα κρεβάτια ακόμα και στους διαδρόμους των σκηνών.

Τα παιδια καλλιεργούνταν σε βάθος, με το πλούσιο διδακτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η παρουσία του καλού ποιμένα και επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου ήταν η χαρά των παιδιών. Γινόταν τέτοια μεγάλη αλλαγή στα παιδια, που γύριζαν αγνώριστα στα σπίτια τους. Τα ίδια φεύγαν κλαίγοντας και περίμεναν ποτε να έρθη το επόμενο  καλοκαίρι, για να επιστρέψουν στην κατασκήνωση. Αλλά και οι γονείς τα ξαναέστελναν με πολύ χαρά.

Ενω έφταναν παιδιά στην κατασκήνωση απ᾽ όλη την Ελλάδα, μια μάνα δεν άφηνε το κορίτσι της να πάει ούτε και ως επισκέπτρια στην Κατασκήνωση και αυτή ήταν πρεσβυτέρα!!! Το ένα κορίτσι της απλό και ταπεινό, σπούδασε μαθηματικός και αφιερώθηκε στο Θεό. Η πρεσβυτέρα πήρε φόβο, μήπως και το άλλο κορίτσι της, που έκλεινε προς τον Θεό τραβήξει τον ίδιο δρόμο και δεν τo άφηνε ούτε να συναντήσει τα κορίτσια της Κατασκηνώσεως.

Θυμάμαι το μαρτύριο της Ελένης, που λαχταρούσε έστω και για λίγα λεπτά, κρυφά από την μητέρα της, να βρεθεί στην κατασκήνωση. Ετσι ένα πρωϊνο χωρις να πει τίποτε, πήρε ταξί και βρέθηκε με την Καινή της Διαθήκη στην Κατασκήνωση, στο πρωινό ανάγνωσμα.

Η μητέρα της δεν την είδε στο σπίτι και κατάλαβε ότι η κόρη της πήγε στην κατασκήνωση. Πήρε και αυτή ταξί και έφτασε με κακες διαθέσεις στην κατασκήνωση. Η κόρη της πάγωσε όταν την είδε και έφυγε αμέσως από το μάθημα, κρατώντας την Καινή Διαθήκη στα χέρια της. Ετρεξε κοντά της για να την καθησυχάση, αλλά εκείνη σε κατάσταση υστερίας δεν καταλάβαινε τίποτε. Άρπαξε από τα χέρια της την Καινή Διαθήκη, την έσχισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κατασκηνωτριών και φωνάζε και χτυπιόταν. Οι ομαδάρχισσες απομάκρυναν τα παιδιά, αλλά πρόλαβαν και είδαν τον διαμελισμό της Καινής Διαθήκης από την πρεσβυτέρα! Όταν πληροφορήθηκε ο επίσκοπος για την συμπεριφορά της παπαδιάς έφριξε!

Η κόρη παρέμεινε καλό παιδί και όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε έναν καλό νέο, που έγινε ευλαβείς ιερέας στη Φλώρινα. Έκανε πολλά παιδιά, έγινε πολύτεκνη καλή μάνα, αν και έμεινε νωρίς χηρα.

Γράφω το παραπάνω περιστατικό, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν κάποια παιδια του παπαΤριαντάφυλλου Ξηρου στον δρόμο της 17 Ν. Καλά παιδιά ήταν κάποτε, αλλά κάποιος τ” άλλαξε.

Αθεοι που χύνετε κορκοδείλια δάκρυα για την τρομοκρατία, εσείς καταστρέφετε τα παιδιά της Ελλάδος και τα οδηγείτε  στα ναρκωτικά, στην αναρχία και την τρομοκρατία, γιατί τα ξεριζώνετε από μέσα τους τα μεγάλα ιδανικά και την πίστη τους στο Θεό.

Γονείς που τρέμετε όταν δείτε ένα παιδί σας να πλησιάζει το Θεό και παρεκτρέπεστε, προσέξτε, μήπως πληρώσετε με τόκο και επιτόκιο την ασέβειά σας.

 

 

 

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.