Αυγουστίνος Καντιώτης



Η Κραυγη της Ελλαδος

date Μαρ 15th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ!

______________Αναφερόμεθα στις προχθεσινές (25 Μαρτίου 2014 -βλ. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=32728) προκλητικές Δηλώσεις τoυ συγγραφέα – διαστρεβλωτού της Ελληνικής ιστορίας κ. Νικ. Δήμου, με τίτλο:  «Πότε θα διδαχθούν τα παιδιά την αλήθεια για το 21;» Ο περίεργος αυτός και συγχρόνως αδιάντρoπος άνθρωπος, που αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνικής ζωής, με τις «Δηλώσεις» του υπερέβη καθε όριο ευπρεπείας!

_d47

ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ!

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

 _______________Δεν πρόκειται να παραθέσουμε δικά μας σχόλια! Διαβάστε τα παρακάτω καί βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το κείμενο είναι μεγάλο, είναι όμως σπουδαίο! Παρακαλώ να το διαβάσετε μέχρι τό τέλος. Εάν τα στοιχεία αυτά είναι αληθινά, τότε ας πάμε να πνιγούμε. Στην πλάτη μας χορεύουν τσάμικο εκείνοι που ψηφίζουμε για να μας προστατεύουν! Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στίς 19 Μαρτίου και μας το έστειλε ένας καλός μας φίλος, ο κ. Στ. Πολ…ρης (stivpol04@gmail.com), τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.

d47

ΟΥΣΤ – Η Κραυγη της Ελλαδας

 

_

Έτος 2014. Η Ελλάδα βιώνει έναν ζωντανό Εφιάλτη που έχει μασκαρευτεί σε παραμύθι για μικρά παιδιά:
“Τα φάγατε και τα χρωστάτε, αλλά εμείς σας σώζουμε!”, “Ζήτω! Καταφέραμε να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία!”, “Οι εταίροι μας λένε ΜΠΡΑΒΟ για τις θυσίες!”, “Εντάξει, γίνονται και κάποια τραγικά λάθη, αλλά έρχεται η Ανάπτυξη!”, “Σας ευχαριστούμε που σας αρέσουν τα παραμύθια!”.
Κι ενώ ο κλοιός της τραγωδίας στενεύει όλο και περισσότερο γύρω μας, οι επόμενες γενιές μας κοιτάζουν μπερδεμένες, μη ξέροντας τι να κάνουν και τι τις περιμένει….
Το ντοκιμαντέρ “ΟΥΣΤ — Η Κραυγή της Ελλάδας” είναι ένα ισχυρότατο ΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα και η Σωτηρία του μυαλού μας. Το ξεπαραμύθιασμα. Το γκρέμισμα της εικονικής πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τριετία. Το πώς θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε ως Κοινωνία, θα κρίνει τις ζωές μας, το μέλλον μας, αλλά και την ίδια την ιστορία μας…
Δες το σαν ταινία με την οικογένειά σου ή με την παρέα σου. Θα τρομάξετε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα το απολαύσετε… Ένα συγκλονιστικό ταξίδι Αφύπνισης που πρέπει να το “ταξιδέψουμε” όλοι μας.
Δημιουργημένο με Αγάπη για την Πατρίδα και για τον Άνθρωπο, από Πολίτες για Πολίτες. (lae antistasi)

d47

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ :   
Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ 
 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τουρκική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Σε μια μακροσκελή του συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα, Sabah και στον δημοσιογράφο, Okan Müderrisoğlu, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ρωτηθείς αν βλέπει κάποιες ομοιότητες στην περίπτωση της Κριμαίας με άλλες περιπτώσεις αλλαγής συνόρων, τόνισε με έμφαση πως δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στην περίπτωση της Κριμαίας, όπου οι Ρώσοι «βίαια» άλλαξαν τα σύνορα της Ουκρανίας, με την περίπτωση της Κύπρου, αλλά και του Χατάϊ, την περιοχή της Συρίας στην Αντιόχεια που η Τουρκία κατέλαβε με παράνομη στρατιωτική εισβολή το 1939, γεγονός που μέχρι σήμερα η Συρία δεν το έχει αναγνωρίσει και θεώρει την περιοχή, που κατοικείται κυρίως από Άραβες χριστιανούς, σαν διεκδικούμενη από την Συρία Διαβάστε περισσότερα »

d47

Μασόνοι που προώθησαν την Πανθρησκεία σε βιβλίο Β΄ Γυμνασίου

Έτσι σμιλεύουν τα παιδιά μας από την νεαρή τους ηλικία.
Μασόνοι με οικουμενικές και μασονικές ιδέες στα σχολικά ελληνικά βιβλία.
Στα νέα βιβλία θα το βρείτε στην σελίδα 68-72.
Βιβλίο Β’ Γυμνασίου

http://kyklwpas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6205.html

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.