Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ· monidadias-news.blogspot.gr

date Μαρ 15th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.
ΤΟΥΡΚΙΑ= ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ!

18.000 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ

ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ!

Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως “κράτος βρυκόλακα”.
Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία. Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ. Μία ασύλληπτη γενοκτονία που όμως απέκρυψαν όλα τα δυτικά ΜΜ”Ε”, παρά το ότι η

d47

Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ… ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ…

ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ .έχει.. η αν έχει…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:

«Δεν μας ενδιαφέρει το ιδεολογικό σκέλος της Χρυσής Αυγής. Μας ενδιαφέρουν οι εξακολουθητικώς συνεχιζόμενοι βανδαλισμοί της Κυβέρνησης Σαμαρά, κατά του Συντάγματος και ελευθεριών του λαού και εν προκειμένω οι ελευθερίες του Τύπου.
Επεχείρησαν χθες αναιδώς, προκλητικώς και κατά παράβαση πάσης ηθικής και νομικής έννοιας να εκφοβίσουν τους Πανέλληνες με… προκαταβολικές διώξεις ,αν αποτολμήσουν Βlogs ή άλλοι του Τύπου να βγάλουν στη φόρα ντοκουμέντα εγκλημάτων της Κυβέρνησης. 
Δράστες: δύο δοτά υποκείμενα: Ο Μασόνος Δένδιας και η μανδάμ Εισαγγελέας Μανδάμ Κουντζαμάνη… (που μας θυμίζει τον άλλον Γκοτζαμάνη στο έγκλημα Λαμπράκη)  Τα άτομα αυτά, έχουν υπερβεί από πολλού τα όρια πάσης ηλιθιότητας! Τελούν εν πανικώ!
Ο Ελληνικός λαός δεν σκιάζεται από απειλές. Πολύ περισσότερο ένας καλόγερος! Οι ελευθερίες λαού και Τύπου δεν μπαίνουν σε κάγκελα του αναιδούς, αναγουλιαστικού φασισμού που βιώνουμε επί Σαμαρά-Βενιζέλου!
Υπ΄αυτήν την έννοια καλώ και παρακαλώ τους Χρυσαυγίτες, αν έχουν στα χέρια τους βίντεο ή άλλα ντοκουμέντα για τα εγκληματικά της κυβέρνησης Σαμαρά κατά της πατρίδας,ας μου τα στείλουν εδώ. Δυσκολεύομε βέβαια να πιστέψω ότι δεν έχουν στρατηγική, εναλλακτικές λύσεις να αντιμετωπίσουν τέτοιες κυβερνητικές φαυλότητες… αλλά αν παρ΄ελπίδα προβληματίζονται ως προς την προβολή των βίντεο… είμαι πρόθυμος να τα προωθήσω…Έχω τα …κονέξια μου…)
Ευχής έργον θα ήταν να τα παρουσιάσουμε τη μέρα της επίσκεψης της Μανδάμ -Φράου…Άγγελας Μερκελ, την ουσία πρωθυπουργό μας!
Κι αν θέλουν ας κουνηθούν οι παλαβοί και πανικοβλημένοι  θλιβεροί εξουσιαστές…μας.. Τι να μου κάνουν;
 Έχω ένα τριμμένο ράσο, μερικά βιβλία, προσεύχομαι αλλά δεν βλέπω φως, ούτε ελπίδα οι επικατάρατοι της εξουσίας να αναβλέψουν… Είναι χαμένη υπόθεση… Γι αυτό και αντιδρώ έτσι σήμερα.  
Περιμένω, μη ευχόμενος ουδέν και σε ουδένα. Ο Υψιστος μας δώρησε ένα νιονιό. Αν δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε ορθά, εγώ τουλάχιστον δεν προσδοκώ την ανάστασή τους. Είναι χαμένοι, αποδιοπομπαίοι από χέρι.   Δι ό και δεν αναπέμπω προσευχές για πάρτη τους!

ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ «

d47

KAΛA ΔEN ΦOBOYNTAI TO ΘEO OI ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!

Το «φιλανθρωπικό» έργο της Εκκλησίας δεν έχει όμοιό του… στην κυριολεξία! Δεν ξεπουλά μόνο η κυβέρνηση την Ελλάδα μας, αλλά και η Εκκλησία τα δικά της φιλέτα, που όμως, είναι κι αυτά ελληνική πατρίδα, κι όχι τσιφλίκια. Δείτε τι έπαθαν οι Μυκονιάτες την Πρωταπριλιά. Και δεν ήταν ψέμα, ούτε αστείο…. Τη συνέχεια εδώ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ …ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!

d47

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣΒΙΩΝ!!!

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες  έγινε νονά της κόρης ενός ζευγαριού λεσβιών… την συνέχεια εδώ· ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
d47
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ

 ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΝΟΜΙΜΗ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….

Μιλώντας στο Blu Sky αυτή την ώρα ο Βασίλης Καπερνάρος λέγει ότι η «κρυφή κάμερα» που χρησιμοποίησε ο Κασιδιάρης δεν είναι παράνομη πράξη αλλά αντιθέτως  είναι νόμιμη γιατί έγινε σε δημόσιο χώρο και ήταν για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος!!!
Αυτή ακριβώς είναι και η σωστή νομική ερμηνεία. Αλλά οι δήθεν προστάτες του δημοσίου συμφέροντος είναι αυτοί που ενεργούν ως «εγκληματική οργάνωση» που θέλει να κουκουλώσει τα πάντα και επιχειρεί να καταδικάσει ως έγκλημα την πράξη του Κασιδιάρη!
d47

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΤΕΣ …ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!..

 Αυτός είναι ο παπάς που ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΘΑΝΑΤΟ!.. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!   Έτσι επ… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.