Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

date Μαι 29th, 2014 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΑΠΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ

αλεπου- πάπας Ζητά συγνώμη ο πάπας, σαν να μη βρίσκεται στην αίρεση, σαν να είναι απλά αυτά που χωρίζουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ από την παπική και μ’ ένα  απλό και ανέξοδο συγνώμη θα οδηγήσουν τους ορθοδόξους στην ένωση!!!  Τέτοια συγνώμη ζήτησε και προκάτοχός του στην Αθήνα το 2001. Πονηρή αλεπού ο πάπας ζητά συγνώμη, αλλά δεν αρνείται τα αίτια του χωρισμού.

Ζητά συγνώμη, αλλά το αλάθητο του Πάπα που δημιούργησε τον χωρισμό το θέλει. Τα υπόλοιπα αιρετικά που πρόσθεσαν οι Πάπες στην διδασκαλία της Εκκλησίας δεν τα αρνείται. Το μαύρο χρήμα από την διακίνηση όπλων και ναρκωτικών το θέλει. Τα κλοπιμαία των προκατόχων του από τις σταυροφορίες δεν τα επιστρέφει. Την παιδεραστία, την ανωμαλία και την διαφθορά της Καθολικής εκκλησίας την θέλει!!! Με την συγνώμη θέλει να κάνει τον καλό, για να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τους χριστιανούς και να τους σύρει, με τον φίλο του Βαρθολομαίο πίσω από το άρμα της πανθρησκείας και του Αντιχρίστου!

  ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ

  • Πάπας Φραγκίσκος: «Συγγνώμη για τον διχασμό Καθολικών και Ορθόδοξων»

  • «Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είμαστε φίλοι»
    http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=229911
    ​Σε δηλώσεις προχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος στην γενική ακρόαση της Τετάρτης σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, σε ταξίδι που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στους Άγιους Τόπους.
    «Όπως έκαναν και οι προκάτοχοί μου, ζητώ συγγνώμη για ό,τι κάναμε για να ευνοήσουμε τον διχασμό αυτό και ζητώ από το Άγιο Πνεύμα να μας βοηθήσει να επουλώσουμε τα τραύματα που προκαλέσαμε στα αδέλφια μας» είπε ο αρχηγός της Καθολικής εκκλησίας, στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
    Μάλιστα ο Πάπας αποκάλυψε ότι είναι φίλος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο: «με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είμαστε φίλοι, αδέλφια και συμμεριζόμαστε τη βούληση να πορευθούμε μαζί, να κάνουμε ό,τι μας είναι δυνατόν. Να προσευχηθούμε μαζί, να εργασθούμε μαζί για το ποίμνιο του Θεού, να αναζητήσουμε την ειρήνη, να προστατεύσουμε την πλάση, τα τόσα πολλά που μοιραζόμαστε. Και ως αδέλφια, ακριβώς, θα πρέπει να προχωρήσουμε» τόνισε.
    Ο πάπας Βεργκόλιο  δήλωσε επίσης ότι η συνάντησή του με τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας ήταν «η σημαντικότερη στιγμή της επίσκεψής του στους Αγίους Τόπους» ενώ διαπίστωσε πως η πορεία επανένωσης των Χριστιανών έχει επιτελέσει σημαντικά βήματα προόδου.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.