Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

date Ιούν 19th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ  ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΤΑΙ!!!

   ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.Ελεγε ο αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος Καντιώτης· Η αμαρτία στην αρχή γίνεται κρυφά, γιατί ντρέπεται αυτός που την κάνει, τρέμει να μην τον δει κανένα μάτι. Μετά φεύγει η ντροπή και η αμαρτία γίνεται δημόσια στο δρόμο. Και τέλος η αμαρτία όχι μόνο δεν κρύβεται, όχι μόνο γίνεται δημόσια, αλλά και διατυμπανίζεται και στεφανώνεται.

Σ’ αυτά τα άσχημα χρόνια ζούμε. Η ανωμαλία βγαίνει στο δρόμο και κάνει παρελάσεις, την στιγμή, που το ηφαίστειο του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, του Αρμαγεδώνος της Αποκαλύψεως είναι ανοικτό!!! Ποιά διεστραμμένα και σατανικά μυαλά βρήκαν τέτοιου είδους εκδηλώσεις; Ασφαλώς όχι, οι βαριά άρρωστοι ομοφυλόφιλοι, που γι’ αυτή τους την αμαρτία είπεν ο Θεός στο Αβραάμ·  «Ου μη καταμείνη το πνεύμα μου εν αυτοίς δια το είναι αυτούς σάρκας»  (Δεν θα μείνει το Πνεύμα μου σ’ αυτούς, γιατί αυτοί είναι σάρκες). Και κατέκαυσε και εξαφάνισε τις δύο αμαρτωλές πόλεις τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Πάνω σ’ αυτές σήμερα βρίσκεται η Νεκρά θάλασσα. Σχεδιαστές και νεκροθάφτες του όμορφου κόσμου που δημιούργησε ο Θεός είναι οι μασονικές στοές και τα παράγωγά τους.

Εμείς οι χριστιανοί τί θα κάνουμε; Θα καθόμαστε απαθείς στον καναπέ και θ’ αφήσουμε να αλωνίζουν στη γη οι άθεοι και οι αντίχριστοι;

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20:00

  Ὅσοι εἴμαστε εὐαίσθητοι σὲ θέματα Ὀρθοδόξου πίστεως καὶ ζωῆς ἂς ἐκφράσουμε τὴν ἀντίθεσή μας στὴν ἠθικὴ ἔκπτωση, στὴν γενετήσια διαστροφὴ καὶ στὴν πνευματικὴ μόλυνση τῆς Θεσσαλονίκης, γιὰ νὰ ἔχει ἡ πατρίδα μας τὴν προστασία τοῦ Θεοῦ, καὶ τὰ παιδιά μας ἕνα ὑγιὲς πνευματικὸ περιβάλλον.

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

   Ο αείμνηστος αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος Καντιώτης θα ξεσήκωνε το σύμπαν, γι’ αυτά τα αίσχη που γίνονται· Γι’ αυτό και η ιστοσελίδα του και ο πιστός λαός της Φλωρίνης συμμετέχει στην διαμαρτυρία. Αντιπροσωπεία Φλωρινιωτών συμμετείχε στην χθεσινή αγρυπνία και προσευχήθηκε για την σωτηρία της πατρίδος.

Αύριο Παρασκευή 20-6-2014 και ώρα 5 το απόγευμα, θα ξεκινήσει πούλμαν από το Κτέλ της Φλώρινης, για να δώσει το παρών στην δεύτερη διαμαρτυρία που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου.

Ο πιστός λαός της Φλώρινας κρατά το πνεύμα του Γέροντος, που επί 33 χρόνια τον ποίμανε θεοφιλώς. Όσοι Φλωρινιώτες μπορούν είτε με το Κτελ, είτε με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα ας παραβρεθούν στην διαμαρτυρία.
Οι Θεσσαλονικείς και όλοι οι Ελληνες θα πρέπει να ξεσηκωθούν όπως ξεσηκώθηκαν πέρσι στην Σερβία, όπως στη Βουλγαρία, όπως σε άλλα ορθόδοξα χριστιανικά μέρη.
Ας μάθουν τα αφεντικά των ανωμάλων ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και αν οι άρχοντες τις πουλήθηκαν στις σκοτεινές δυνάμεις, ο πιστός Ελληνικός λαός που είναι φύλακας της πατρίδος, αγρυπνεί.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Την Παρασκευή στις 20-6-20214, 8 μ.μ, στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης
499618011997049818180113

1. Η Ιερά Σύνοδο της ορθόδοξης Βουλγαρικης Εκκλησίας διαμαρτύρεται για τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, η δική μας τι κάνει;

Με την ευκαιρία της επικείμενης παρέλασης ομοφυλοφίλων στις 21 Ιουνίου 2014 στη Σόφια, η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εξέδωσε ανακοίνωση για το «Sofia Pride 2014»

Η Ιερά Σύνοδος, ζητάει να καταργηθεί αυτή «η πομπή που είναι γεμάτη αμαρτία» γιατί  είναι αντίθετη με τις εντολές του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού

2. Η ρωσιική νομοθεσία κατά των παρελάσεων των ομοφυλοφίλων…

499618011997049818180113

ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΟ…

http://ellinikoforoum.blogspot.gr 
Βαρθολομαίος σε Βενιζέλο: «Στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την έντιμον ελληνική κυβέρνηση»
Να σου θυμίσουμε εντιμότατε πως όσο οι μάρτυρες της ορθοδοξίας σφάζονται από τους ισλαμοφασίστες, εσύ χαριεντίζεσαι ρίχνοντας νεοταξίτικες γέφυρες με τον Πάπα και ο «έντιμός» σου χαριεντίζεται με τους νεοναζί του Κιέβου, ανώ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ σας βγάζετε το σκασμό για το δράμα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας???
πατήστε εδώ, για να διαβάσετε το άρθρο

_

 

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.