Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

date Σεπ 29th, 2014 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,  ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΩ

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ακούστε, τι λέει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, σ’ ένα κατάμεστο εκκλησίασμα, σε εσπερινό κήρυγμα, στην Αγία Τριάδα Πτολεμαϊδος, στις 10-12-1978, για την ομοφυλοφιλία·

_______

 

________

«…Το μάθατε; Διαβάσατε το πρώτο κεφάλαιο την προς Ρωμαίους επιστολή να δείτε…. Το ζώο έχει ευπρέπεια, δεν βγαίνει από τα φυσικά όρια που καθόρισε ο Δημιουργός.
Επιτρέψατέ μου αγαπητοί μου, να μιλήσω και εγώ με την γλώσσα του Παύλου· Αρσενικό με αρσενικό δε σμίγει, Δεν θα το δείτε σ’ όλη την πλάσει.
Αρσενικό με αρσενικό δεν σμίγει, θηλυκό με θηλυκό δεν σμίγει. Το παράφυση είναι άγνωστο. Και όμως υπάρχει η αμαρτία αυτή. Και άλλοτε στην Πατρίδα μας μετριούνταν στα δάκτυλα αυτοί; Τώρα κάτω στην Ομόνοια, κάτω στο Σύνταγμα υπάρχει πλήθος απ’ αυτούς. Πού να καταδιώξει η αστυνομία όλους αυτούς τους μασκαράδες που ατιμάζουν την ανθρωπίνη φύση; Και όμως έκαναν σωματείο και ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει προστατευτικά μέτρα υπέρ αυτών!!!
Αδελφοί μου δεν συγκινείστε που φτάσαμε; Δεν πονείτε; Υστερα σου λέει άνθρωπος! Τι άνθρωπος; Ούτε κτήνος, γιατί τα κτήνη δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα.
Θα γίνουμε και εμείς Αγγλία, έθνος ομόφυλοφίλων…
Τί γίνεται στην Αγγλία; Επέτρεψαν εκεί γάμο αρσενικό με αρσενικό και θηλυκό με θυληκο!!! Μάλιστα, εκεί θα φτάσουμε. Ω! Πόντε, ω Μικρά Ασία, ω παρθενώνες, ώ Αγιά Σοφιά, ω τάφοι προγόνων! Που καταντήσαμε! Πού ομιλώ; Σε πέτρες; Όχι, σε καρδιές και ψυχές Ελληνικές· και συγκινημένος βαθύτατα αναστενάζω για την αθλιότητα της πατρίδος μου. Παρακαλώ πηγαίνετε στα σπίτια σας και παρακαλέστε τον Θεό…
Θα σας καλέσω σ’ ένα πάνδημο συλλαλητήριο και θα κάνουμε τείχος αδιαπέραστο απέναντι αυτής της κτηνώδους καταστάσεως που βρίσκεται η αγαπητή μας Πατρίς…»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.