Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ· Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

date Νοέ 6th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ

ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΣΥΜΠΡ. ΑΙΡΕΤ.ιστΟ Βεροίας διώκει με προφορική εντολή ευλαβή ρουμάνο κληρικό, επειδή συνόδευσε το μητροπολίτη Πειραιώς στην Ρουμανία ως μεταφραστής σε αντιοικουμενιστικό συνέδριο!!! Ο Θεσσαλονίκης διώκει τον π. Νικόλαο Μανώλη επειδή το Ιστολόγιο Κατάνυξης ήλεγξε τον μητροπολίτη Άνθιμο για την παρουσία του Πατριάρχη των μονοφυσιτών (Αρμενίων) εντός του Αγίου Βήματος  στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ) καθώς και για την παρουσία αιρετικού ιερωμένου κατά την χειροτονία του μητροπολίτη Γρεβενών π. Δαυϊδ στον Αγ.Δημήτριο Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ)!!!
Ο Σύρου γνωστός για τις φιλοπαπικές θέσεις του απειλεί τον ιερομόναχο π. Ευθύμιο Χαραλαμπίδη, γιατί έκανε αυτό που διατάζουν οι Ιεροί Κανόνες, έπαυσε το μνημόσυνο του αιρετικού επισκόπου.
Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, που ενδιαφέρεται για το πως θα γεμίσει τζαμιά η Ελλάδα, έπαυσε απο τα καθήκοντά του ευλαβή ιερέα τον π. Ιωάννη.  Ας μη ξεχνούμε και τον π. Ευθύμιο Τρικαμινά, που διώχθηκε για τα ορθόδοξα φρονήματά του από αθεόφοβους επισκόπους. Και οι διωγμοί συνεχίζονται…

Αλλά όσα χαστούκια και να δώσουν οι ανάξιοι επίσκοποι στους ευλαβείς κληρικούς  δεν θα μπορέσουν να τους εκφοβίσουν. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ πάντα θα γεννά ήρωες και μάρτυρες. Αλοίμονο στους προδότες αρχιερείς, που συμμαχούν με τις σκοτεινές δυνάμεις.

O Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης μας προειδοποίησε γι’ αυτά τα φαινόμενα και μας είπε·

  • «Τώρα είναι έμμεσως ο διωγμός των χριστιανών, θα έλθη εποχή που ο διωγμός θα γίνει άμεσως. Δεν θα μπορούν τα πιστά μέλη της Εκκλησίας να εκκλησιάζονται στους μεγαλοπρεπείς ναούς των πόλεων, γιατί θα τους έχουν καταλάβει αιρετικοί επίσκοποι».

_____

 

________

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ας μη ξεχνά της παραβάσεις των ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ που έκανε:

1. Έγινε Μητροπολίτης καταλαμβάνοντας ξένη μητρόπολη, τη Μητροπολη του Aλεξανδρουπόλεως Κωνσταντίου, που άνευ δίκης και απολογίας εκδιώχθηκε από την Μητρόπολή του, μαζί με άλλους 11 καλούς μητροπολίτας.
2. Έγινε Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δια του μεταθετού, που απαγορεύουν οι Ιεροί Κανόνες, (ο ΚΑ΄της εν Αντιοχείας τοπικής Συνόδου, ο Α΄, Κανών εν Σαρδική Τοπική Σύνοδο. και Β΄ κανών της εν Σαρδική τοπικής εκκλησίας). Εγκατέλειψε την ευαίσθητη, ακριτική φτωχή Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, αφήνοντας στη θέση του φιλότουρκο πνευματικό του τέκνο και ευμφεύθη δια του μεταθετού την ωραία νύμφη του Θερμαϊκου τη Θεσσαλονίκη!!!
«ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Τιμωρούν με τον αυστηρότερο όλων των επιτιμίων, με ισόβιον ακοινωνησία τον μετατιθέμενον επίσκοπον» («Χριστιανικη Σπιθα», Απριλίος 1966)φ. 290, 291

ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ!

Τώρα στας δυσμάς του βίου του κλείνει τις πόρτες του Αγίου Δημητρίου στον πιστό λαό της Θεσσαλονίκης, λες και είναι τσιφλίκι δικό του,  για να βάλει στην πανήγυρη του αγίου Δημητρίου άθεους και μασόνους πολιτικούς (Μπουτάρη και ΣΙΑ). Για να βάλει τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, που όπως φαίνεται εκπροσωπεί τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις και ΟΧΙ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Για να βάλει μέσα τους πανηγυρτζίδες οικουμενιστάς επισκόπους!!!

Και δεν σταματά εκεί! Προχωρά κι άλλο· Μέσα στο ιερό του αγίου Δημητρίου βάζει αιρετικούς επισκόπους, που απαγορεύουν οι ιεροί κανόνες!

Τώρα ενημερωθήκαμε για τον διωγμό που κάνει στον παπα-Μανώλη, επειδή μιλά εναντίον των αιρετικών!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόγραμμα Ομιλιών, εξομολόγησης και άλλων δραστηριοτήτων του π. Νικολάου Μανώλη, στον Ιερό Βυζαντινό Ναό του Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης

Ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, είναι εφημέριος του Ιερού Βυζαντινού Ναού Προφήτου Ηλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (γεωγραφικά ο βυζαντινός αυτός ναός είναι λίγο πάνω από τον Άγιο Δημήτριο τον πολιούχο).
Είναι επίσης ο υπεύθυνος του πνευματικού, κατηχητικού και κηρυκτικού έργου της ενορίας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο κινητό τηλέφωνο  6936981200 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση adipapikos@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

ΕΔΩ· http://katanixis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_84.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.