Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

date Νοέ 29th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

-2. ψευδoenΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

1. Πατριάρχης Βαρθολομαίος, «Η μύχια οικειότητα που αισθανθήκαμε με τον Πάπα Φραγκίσκο αποτελεί ένα νέο έναυσμα για την πορεία προς την ενότητα»

σχόλιο yiorgosthalassis.blogspot.com: «Το μόνο που μπορεί να ενώσει με τον Παπισμό είναι ο εαυτός του αφού το «καταστατικό» της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι συνοδικό… κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει και διατάζει όσο και να το θέλει…»
2. «Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψη του ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ! Πάπα Φραγκίσκου. Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στις θετικές σχέσεις μας, ως ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ» (δηλώσεις Βαρθολομαίου, όπως αναρτήθηκαν στο ΑΜΗΝ.gr).

Με τα λόγια αυτά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ιερή Καθέδρα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη, στο ταπεινό και μαρτυρικό μα πάντοτε φωτεινό Φανάρι.

Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη κατόπιν προσκλήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο Πάπας Θα αφιχθεί στο Φανάρι στις έξι και τέταρτο το απόγευμα του Σαββάτου όπου θα τον υποδεχθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης –στα Προπύλαια του Πατριαρχικού Ναού– και ακολούθως θα τελεστεί δοξολογία.

Στη συνέχεια οι δύο Προκαθήμενοι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση. Νωρίτερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραστεί στη θεία λειτουργία που θα τελέσει ο Πάπας στον Ρωμαιοκαθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

Την Κυριακή το πρωί ο Πάπας Φραγκίσκος θα παραστεί στην πανηγυρική θεία λειτουργία που θα τελεστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου – για την εορτή του Αποστόλου Ανδρέα, ιδρυτή της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως – στην οποία θα προεξάρχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης και θα συμμετέχουν τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των δύο Προκαθημένων και ακολούθως θα ευλογήσουν τους πιστούς από τον εξώστη του Πατριαρχείου. Αμέσως μετά στην Αίθουσα του Θρόνου ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα υπογράψουν κοινή Διακήρυξη, ανάλογη με εκείνη που υπέγραψαν στην πρόσφατη συνάντησή τους στα Ιεροσόλυμα.”

Σχόλιο μας:

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ….

ΤΙΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ «ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»  ΜΙΛΑΕΙ Ο «ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΣ»;;;;

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ) ;;;;;;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;;;;

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,  ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗΣ! ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ( ΜΑΖΑ ) ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ)  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!!!!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!

ΕΝΩ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!!

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ……………

Η ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ……………..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Πηγή:  orthodoksiantepithesi»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.