Αυγουστίνος Καντιώτης



OI MEΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!

date Δεκ 1st, 2014 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ

ΔυδιμοΒλέποντας τους θεατρινισμούς και τους πανηγυρισμούς του πατριάρχη Βαρθολομαίου και τα πάρε- δώσε με τον Πάπα και με όλους τους αιρετικούς αναρωτηθήκαμε· Μέχρι που θα τραβήξη αυτή η προδοσία; Μέχρι πότε ο πατριάρχης Βαρθολομαίος θα σέρνει την Αγία μας Εκκλησία πίσω από την αίρεση του οικουμενισμού και της πανθρησκείας; Μέχρι πότε θα εκμεταλλεύεται την θέση του και θα δίδει τα άγια στους χοίρους της πανθρησκεία και του Οικουμενισμού, περιφρονώντας τη φωνή του Χριστου που λέει· «Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων»; (Ματθ. ζ’, 6)

Ανατρέξαμε στο πρόσφατο παρελθόν, που παίχτηκε στην Αθήνα και πήραμε την απάντηση·

1. Papas_PnykaΤο θέατρο σύντομα τελείωσε και οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν, ο δυναμικός κατά τα άλλα αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που έφερε μετά από 1000 χρόνια τον Πάπα στην Ελλάδα, και ολοι σχεδόν η συνοδεία των οικουμενιστών,  που πρωτοστατούσε στην υποδοχή, μέσα σε ελάχιστα χρόνια εξαφανίστηκε. Βρίσκεται τώρα μπροστά στο φοβερό Κριτή και θα αποδώσουν λόγο για τα έργα τους.

Ο αρχιεπίσκοπος έφυγε με δύο πρωτογενής καρκίνους, που του φύτεψαν όπως διαδίδεται οι σκοτεινές δυνάμεις, για να τον διαδεχθεί αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που κάνει αθόρυβα τη δουλειά τους, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Τί απέγιναν όμως τα άλλα οικουμενιστικά μαργαριτάρια, που πρωτοστατούσαν στην υποδοχή του Πάπα στην Ελλάδα; Ας δούμε 3-4 απ’ αυτά·

Ο Αττικης Μπεζενίτης που κρατούσε σαν τον άφρονα πλούσιο της παραβολής του Χριστού, τα εκκατομύρια ευρώ για τα γεράματά του και βρίσκονταν πρώτος σ’ όλα τα οικουμενιστικά συμβούλια και στην υποδοχή του Πάπα, έφυγε κακήν κακός από την Εκκλησία του Χριστού, παρ’ ΄όλη την μεγάλη υποστήριξη που είχε από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Τα φοβερά σκάνδαλα που διέπραξε έγιναν γνωστά και δεν μπόρεσε ο αγαπημένος του φίλος Βαρθολομαίος να τον επαναφέρει στο θρόνο του. Πέθανε στις 2-7-2014.

Διαβάστε το ανακοινωθέν·

  • Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτη (2-7-2014) σε παραλία της Κερατέας ο πρώην Μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμων Μπεζενίτης…
    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πρώην μητροπολίτης την ώρα που βρέθηκε νεκρός έκανε μπάνιο στην περιοχή που βρίσκεται το εξοχικό του σπίτι.
    Τις συνθήκες του συμβάντος διερευνά το Κεντρικό Λιμεναρχείο του Λαυρίου.
    Ο Παντελεήμων είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 66,5 εκατ. δραχμών από τη Μονή Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, είχε καταδικαστεί για το λόγο αυτό και είχε εγκλειστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, απ’ όπου αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2009.

Ο επίσκοπος Κερκύρας Τιμόθεος (Τριβιζάς, 1984-2002), ένα  χρόνο μετά την υποδοχή του Πάπα στην Αθήνα, βρέθη νεκρός στο σπίτι του·

  • «Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Τιμόθεος, κατά κόσμον Τιμόθεος Τριβιζάς. Ο εκλιπών βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στην Αθήνα»

Μητροπολίτης Σερρων Μαξιμος Ξυδας πέθανε από αιφνίδιο θάνατο δύο χρόνια μετά την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα, στις 5-3-2003
Η Εκκλησία εύχεται· υπέρ του διαφυλαχθήναι ημάς… από αιφνίδιου θανάτου. Ο αιφνίδιος θάνατος παρ’ ότι θεωρείτε ανώδυνος είναι κακό πράγμα γιατί χάνουμε την τελευταία ευκαιρία της ζωής μας για να μετανοήσουμε.

Ο Κουμαριανός Θεσσαλιώτιδος, το πρωτοπαλλήκαρο του αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου έφυγε κακήν κακός από την Μητρόπολη του για σκάνδαλα και παρ’ όλη την προσπάθεια μερικών επισκόπων δεν αποκαταστάθηκε σε άλλη Μητρόπολη.

Να αγωνιζόμεθα, να προσευχόμεθα, να μετανοούμε και  να έχουμε υπομονή, γιατί ο Κύριος αργεί, περιμένοντας την μετάνοιά μας, αλλά δεν λησμονεί για να αποδώσει δικαιοσύνη.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.