Αυγουστίνος Καντιώτης



«…Πουληστε το πουκαμισο σας και αγοραστε την Αποκαλυψη…»

date Δεκ 10th, 2014 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ· ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ας ακούσουμε τί έλεγε πριν 40 χρόνια ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης

4 ΧΡΩΜΑΤΑ ιστ«…Πουλήστε το πουκάμισό σας και αγοράστε την Αποκάλυψη. Αυτά που λέει η Αποκάλυψη, αυτά που γράφει ο Απόστολος, αυτά που είπε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όλα θα γίνουν. Ο ουρανός και τα άστρα θα πέσουν, τα ποτάμια θα ξηρανθούν, θα λειώσει η γη σαν το μολύβι, θα πέσουν θρόνοι και καθεστώτα, αλλά ό,τι λέει η Αποκάλυψη, όλα θα γίνουν. «Ο ουρανός και η γη παρελεύσονται, οι δε λόγοι μου ου μη παρέλθωσι», είπε ο Χριστός…

Κακό πράγμα είναι η εξουσία, αλλά αναγκαία. Γιατί αν πέσει η εξουσία, τότε έρχεται κάτι φοβερό. Έρχεται η αναρχία. Και αυτό επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Να κλονίσουν όλα τα καθεστώτα, είτε δεξιά είτε αριστερά είτε κεντρώα και να φέρουν αναρχία.

Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Τριάντα – σαράντα – πενήντα, τα πλέον απίθανα άτομα, θα έρθουν επάνω στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση. Θα στήσουν στην πλατεία καρμανιόλα και θα κόβουν κεφάλια, εν ονόματι κάποιας αγνώστου δυνάμεως.

Θα πέσουν λοιπόν, τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μία αναρχία παγκόσμια. Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα εκπηδήσει ο αντίχριστος. Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτωρ…»

d47

Πόσοι άραγε κρύβονται στην Ελλάδα κύριε Τσίπρα; Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν στο ΙΡΑΚ τέσσερα παιδιά επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ!

Τέσσερα παιδιά αποκεφάλισαν τζιχαντιστές στο Ιράκ καθώς αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν και να απαρνηθούν το χριστιανισμό, ασπαζόμενα τον ισλαμισμό.
Ένας Βρετανός εφημέριος ενορίας της Βαγδάτης, σύμφωνα με τη Mirror, ισχυρίζεται πως μέλη του ISIS καταδιώκουν χριστιανούς ακόμη και….

d47

Αιγύπτιος βασανίζεται καθημερινά στην απομόνωση φυλακής της χώρας, γιατί ασπάστηκε τον Χριστιανισμό!

Ο Αιγύπτιος Bishoy αποτελεί τον πρώτο πολίτη της μουσουλμανικής χώρας που αποπειράθηκε να αλλάξει το θρήσκευμα του στην επίσημη ταυτότητά του και από μουσουλμάνος που ήταν παλαιότερα να εγγραφεί με το νέο του θρήσκευμα, ως Χριστιανός, προκαλώντας οργή και αντιδράσεις στην ισλαμοκρατούμενη χώρα….

Διαβάστε  περισσότερα

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.