Αυγουστίνος Καντιώτης



H ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

date Δεκ 15th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Μικρό απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης
π. Αυγουστίνου Καντιώτου, στην ευαγγελική περικοπή της Κρίσεως

ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ«Οι ανθρώπινη δικαιοσύνη μοιάζει με αραχνόπανο, που πιάνει κάτι μυγάκια, κάτι φτωχούς και αδύναμους ανθρώπους, οι σφήκες, και τα μεγάλα έντομα, οι διεθνείς τρομοκράτες και οι εγκληματίες των λαών, τρυπούν το αραχνόπανο και φεύγουν. Γλεντούν και διασκεδάζουν και καμιά ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί. Θα γίνεται όμως για πάντα αυτό; Όχι!
Υπάρχει Θεία Δικαιοσύνη, που απαιτεί να πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά τους. Υπάρχει κόλαση και παράδεισος, και ας μη πιστεύουν οι άπιστοι· εκεί θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Από την Θεία Δικαιοσύνη κανείς μας δεν θα ξεφύγει».

Διεθνείς εγκληματίες, «οι προστάτες» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!! Οι ισλαμιστές το καλύτερο εργαλείο στα χέρια τους. Ανάβουν φωτιές πολέμου και εμφυλίου σπαραγμού παγκόσμια.
Ταϊζουν το θηρίο του σπαραγμού και στην πατρίδα μας, για να επέμβουν.
Μέχρι στιγμής δεν τους βγαίνει.
Τα κυβερνώντα κόμματα ξεπούλησαν την Ελλάδα και έκαναν τους Έλληνες φτωχούς. Τώρα θέλουν το Συριζα στην εξουσία για να τους αποτελειώσει, βασιζόμενοι στην αθεΐα των περισσοτέρων μελών της και αντιπολίτευση πιθανόν τη Χρυσή Αυγή, ελπίζοντας στον αλληλοσπαραγμό! Και μετά…; Αναρχία, Αυτό θα είναι το ιδανικό τους όπλο για την παγκοσμιοποίηση.

Συλλογή από κτηνωδίες των τρομοκρατών του FSA

( ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO )
Οι συμμορίες των τρομοκρατών του FSA (γιατί αυτό είναι … δεν είναι , « επαναστάτες ») έχουν οικειοποιηθεί με τη βία τους ξυλοδαρμούς, βασανισμούς και τη δολοφονία χριστιανών τις χριστιανικές ιδιοκτησίες, και κάνουν οποιαδήποτε ώστε να εξαφανίσουν όσους Σύριους παραμένουν χριστιανοί.
Ωστόσο, η κυβέρνηση Ομπάμα εξακολουθεί να υποστηρίζει τους …(Περισσότερα εδώ)
 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ TON ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ

Και κάτι για τη Ρεπούση, το ανθελληνικό αυτό στοιχείο και για όλους τους ανθέλληνες (ΕΔΩ)

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.