Αυγουστίνος Καντιώτης



MHNYMATA

date Δεκ 10th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

«Είμαστε οι τελευταίοι Έλληνες»;

Ένα ενδιαφέρον ιστορικό κείμενο

Γράφει η Αθηνά Κατσαφάδου
Δικηγόρος, τ. πρόεδρος Δ.Σ. Πειραιά

Για να αντιληφθούμε σε βάθος αυτό που συμβαίνει σήμερα στη δύστυχη χώρα μας πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα γεγονότα της ιστορίας μας, τα αίτια και τις αφορμές της Δ’ Σταυροφορίας και τον διαμελισμό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που επιμελώς αποκρύπτονται, αποσιωπούνται και δεν διδάσκονται στα σχολεία μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με τη γεωπολιτική προσήλωση της πολιτικο-οικονομικής ελίτ της χώρας στο δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσιν», δηλαδή σε Ευρωπαϊκή Ένωση (για να ακριβολογούμε, γερμανική Ευρώπη) και ΗΠΑ.

Τα σύνορά μας, παρά την ένταξή μας στην Ε.Ε., ουδέποτε αναγνωρίστηκαν ως σύνορα…….Tη συνέχεια εδώ_

κ

Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

__________Το θέμα της αργίας κατά την ημέρα της Κυριακής, το οποίο με πολύ ελαφρά συνείδηση εψήφισε η Βουλή των Ελλήνων ελύθη προσωρινώς!
  1. Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής είναι ένα από τα σχέδια, τα οποία προωθεί η «παγκοσμιοποίηση», δηλ. ένα κοινωνικό, σκοτεινό καί ύπουλο, σύστημα, το οποίον στρέφεται ευθέως κατά του Χριστιανισμού καί δή κατά της Χριστιανικής Ελλάδος.  Το σύστημα τούτο εκπορεύεται από τον διεθνή Σιωνισμό, δηλ. από το Εβραϊκό  Λόμπυ! Με άλλα λόγια η Διεθνής Μασσωνία είναι αυτή, που θέλει την διάλυση της χριστιανικής Ελλάδος!
  2. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

κ

Tούς έκοψαν τα χέρια…έν ονόματι του Αλλάχ

ΣΑΡΙΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙA

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού

κοβουν χεριαΚάποιες φρικτές εικόνες που είδα χθες στο Διαδίκτυο απετέλεσαν την αφορμή για τη χαραξη των πιο κάτω γραμμών. Στο Χαλέπι της Συρίας το σκηνικό αποτελούσε ένα τραπέζι και τέσσαρα κομμένα ανθρώπινα χέρια. Οι κάτοχοι των χεριών απουσίαζαν, όπως και οι δήμιοί τους. Τα χέρια δεν είχαν φωνή για να μιλήσουν, όμως η φαντασία μπορεί να μας οδηγήσει ώστε να αναπαραστήσουμε τη φρικαλέα πραγματικότητα. Τέσσερις ταλαιπωρημένοι άνθρωποι δεμένοι και καλά φρουρούμενοι αναμένουν στη σειρά τρέμοντας από το φόβο τους, δίπλα ο δήμιος με τη χαντζάρα, γάζες, χειρουργικά γάντια, ένοπλοι γενιοφόροι φρουροί και το πλήθος να αναμένει την εκτέλεση της εντολής του Αλλάχ.
Το πλήθος σιωπά, ο δήμιος υψώνει τη χαντζάρα και ένα ένα τα χέρια κόβονται ενώ το πλήθος αλαλάζει. Αμέσως ο γιατρός περιποιειται τις πληγές  κι οι κουλοχέριδες μεσα στους φρικτους πόνους κοιτάζουν σα χαμένοι, πότε τον κομμένο καρπό και πότε το χέρι που δεν θα ξαναδούν. Το βασανιστήριο κι ο απάνθρωπος ακρωτηριασμός ονομάζεται θειική εντολή; Θέλετε μήπως παραπομπές και πειστήρια; Ακούστε λοιπόν: «Στον κλέφτη και την κλέφτρα να κόβετε το χέρι για τιμωρία για ό,τι πήραν και ως δικαιοσύνη εκ μέρους του Αλλάχ, που είναι παντοδύναμος και σοφός»(Κοράνι Σούρα 5,στ. 38).

Αυτά παραγγέλλει το βιβλιο αυτό που ορθόδοξοι ιεράρχες το ονομάζουν «Ιερόν».

Από την άλλη ιεράρχης της εν Κύπρω Εκκλησίας αναρωτιέται τι ωραία που θα ήταν αν ήξεραν το Κοράνι οι Ελληνες της Κύπρου.
Θυμάστε τον Πάπα Φραγκίσκο (Μπεργκόλιο) που προσευχήθηκε πρόσφατα στο Μπλε τζαμί στραμμένος προς τη Μέκκα, την πόλη που οι άνθρωποι που κόβουν χέρια θεωρούν ιερή;
Σκεφτείτε τι υποφέρουν από τη δαιμονική αυτή κατάσταση οι άνθρωποι που έκλεψαν ή τους κατηγόρησαν για κλοπή άσχετα αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Σίγουρα η κλοπή είναι αμαρτία και στις Δέκα Εντολές ο νόμος του Θεού αναφέρει: «Ου κλέψεις». Ομως το πάθος της κλοπής στην ψυχη βρίσκεται κι όχι στα δάκτυλα. Μάλιστα! Συμφωνούμε να μην κλέβουν οι άνθρωποι και καταδικάζουμε ανενδοίαστα την κλεψιά. Μια πράξη που γίνεται υπό το κράτος τρομοκρατίας δεν έχει καμιά αξία ενώπιον του αληθινού Θεού, που «δεν θέλει τον θανατο του αμαρτωλού αλλά το επιστρέψαι και ζην αυτόν». Λέγει ο Αγιος Ποιμένας: «Δεν είμαστε σωματοκτόνοι αλλά παθοκτόνοι.»
Ολ’ αυτά αφιερώνονται σ’ όσους έχουν τη γνώμη ότι όλες οι θρησκείες είναι οι ίδιες και ιδιαίτερα σ’ όσους δωρίζουν «ιερά Κοράνια».
Να μην ξεχάσω και τους σοφούς Καθηγητές του Θεολογικού Τμήματος του ΑΠΘ που θέλουν να φτιάξουν «Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών» εντός της Θεολογικής Σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.