Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Δεκ 28th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

AYTOI ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔA, ΔΕΣΤΕ, ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Πώς το ΔΝΤ συνέβαλε στην εξάπλωση του Έμπολα…

Οι απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για δημοσιονομική λιτότητα εξασθένησαν τα…
______κ

ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
Χρήστος Οικονόμου τ. Κοσμήτορα και Προέδρου του Τμήματος

Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του  Α.Π.Θ.
Οι συνάδελφοί μου της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης με τίμησαν με  την εκλογή μου στη θέση του Κοσμήτορα και δύο φορές στην θέση του Προέδρου του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας. Γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να εκφράσω τις απόψεις μου για ένα παιχνίδι που οδηγεί στο ξεπούλημα των Θεολογικών Σχολών και στην αλλοίωση των Θεολογικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε εδώ, για να δείτε πως δουλεύουν τα παιδιά της νύκτας και της παγκοσμιοποίησης, για να καταλάβουν την Ορθόδοξη Θεολογική σχολή Θεσσαλονικής.

ΝΥΦΗ …ΕΞΗ ΕΤΩΝ

Αυτό είναι το Ισλάμ. Το κρέας το γουρουνίσιο το απαγορεύει, αλλα τις γουρονοπράξεις τις επιτρέπει. Και γιατί κατηγορούμε τον καημένο τον χοίρο, που είναι αθώος, μόνο η λάσπη και η βρωμιά του αρέσει, αν και αυτό κάποιοι επιστήμονες το αμφισβητούν και πιστεύουν ότι είναι από τα καθαρότερα ζώα.
Το Ισλάμ όπως το γνωρίσαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας στην Μ. Ασία, όπως το είδαν οι αδελφοί μας στην Κύπρο και όπως το βλέπουμε στις μέρες μας στη Συρία και σ’ όποιο κράτος βάλει το πόδι του, ατιμάζει, βιάζει, αποκεφαλίζει, ξεκοιλιάζει και διαλύει την ανθρωπότητα. Δεν διαβάσαμε το κοράνι, αλλά όπως το παρουσιάζουν στην πράξη οι φανατικοί ισλαμιστές είναι σατανοθρησκεία. Να την χαίρονται οι άθεοι καθηγηταί της θεολογικής σχολής Θεσσαλονίκης και οι δεσποτάδες της Θράκης!!! Να παντρέψουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους μ’ αυτούς! Μη σας φανει παράξενο που δίνω τέτοια ευχή και στους δεσποτάδες! Οι δεσποτάδες που δεν πιστεύουν στον Χριστό και έγιναν όργανα των σκοτεινών δυνάμεων δεν έχουν ηθική και το πιο απλό είναι να έχουν παιδιά και διαολοεγγόνια.

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ : ΝΥΦΗ …ΕΞΗ ΕΤΩΝ

nikosxeiladakis.gr

Η παιδεραστία στο Ισλάμ έχει την μορφή του γάμου, ενός ισλαμικού γάμου όπου παρατηρείται συχνά το άθλιο φαινόμενο η νύφη να είναι πολύ μικρής ηλικίας, μέχρι και… έξη ετών, όπως το περιστατικό που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο μουσουλμανικό Σουδάν. Άλλωστε, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), οι γυναίκες θεωρούνται σαν τα «χωράφια» του άντρα και όποτε αυτοί γουστάρουν, τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους.
Αλλά και πολύ πιο κοντά μας στην σημερινή Τουρκία του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν, «ακμάζουν» οι γάμοι με ανήλικα μικρά κορίτσια στο σημείο σε κάθε τρεις γάμους που γίνονται στην γειτονική χώρα ο ένας είναι με νύφη ανήλικο μικρό κορίτσι. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, τα τελευταία τρία χρόνια, 134 χιλιάδες 629 ανήλικα κορίτσια οδηγηθήκαν από τους γονείς τους σε αναγκαστικό γάμο… ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.