Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕΠΙΚΑΙΡΟ. Η ΠΑΠΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΟΜΙΖΕΙ

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Απ’ όπου περνά, ακολουθούν συμφορές

Μασονια Πατρ.- παπας1. Πήγε στην Κύπρο και κατέρευσε το τραπεζικό σύστημα! Ο πλούσιος υπερήφανος λαός της Κύπρου μπήκε στο ΝΔΤ καί άρχισε να υποφέρει. Τυχαίο το γεγονός;
Η Κυπριακή κυβέρνηση ξόδεψε τεράστια ποσά για την υποδοχή του. Ο αρχιεπίσκοπος της Κύπρου και οι επίσκοποι που περίμεναν να προσκομίσουν οφέλη από τον αντίχριστο Πάπα, ας όψονται για τις συμφορές!

2. Πήγε στα Ιεροσόλυμα και στην Παλαιστίνη. Τον υποδέχθηκαν όχι μόνο οι Σιωνιστές με τιμές, αλλά και οι Παλαιστίνοι ελπίζοντας ότι θα μεσολαβίσει στις μεγάλες δυνάμεις, για τα δίκαια αιτήματά τους. Όλοι υποδέχονται τον Πάπα ως σωτήρα, αλλά ακολουθούν οι συμφορές!!! Με την αναχώρηση του Πάπα άρχισαν οι βομβαρδισμοί εναντίον των άμαχων Παλαιστινίων, από τους φίλους του Πάπα τους Σιωνιστάς! Χιλιάδες τα θύματα, μεγάλες οι  καταστροφές.  Αυτή είναι η μεσολάβηση του Πάπα!!! Το Βατικανό διακινεί μαυρο χρήμα και είναι μέρος των σκοτεινών δυνάμεων, απ’ αυτόν περιμένουν βοήθεια!!!!!
Και κάτι άλλο έγινε στους Αγίους Τόπους, σημείο από τον Θεό. Την δεύτερη μέρα, μετά την αναχώρηση του Πάπα  πήρε φωτιά το Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός. Τυχαίο και αυτό το γεγονός;

Ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουλήθη συνιέναι. Ο αναίσθητος Βαρθολομαίος έκανε και άλλη προσέγγιση· Υποδέχθη και πάλι τον Πάπα στην Κωνσταντινούπολη, σαν ορθόδοξο πατριάρχη. Πόσοι επίσκοποι αντέδρασαν; Τι κάνει ο ορθόδοξος ελληνικός λαός;

Αν δεν συμμαζέψουν τον πατριάρχη Βαρθολομαίο να περιμένουμε χειρότερα κακά.

κ
ΙΔΟΥ  ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΚ ΡΩΜΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ  ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.
 
 karab.fl. ΙΔΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΜΟΝΟ Η ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (περιληπτικά), καθώς η δική τους έρευνα (δύο κυβερνήσεων Ελλάδα-Ιταλία) . . . πάει περίπατο, και σέ λάθος μονοπάτια.
ΙΔΟΥ  λοιπόν Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ:  ΕΙΝΑΙ (θαρρώ) ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ , ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ (εξ ουρανού, η κατά παραχώρηση Θεού) ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ! ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ (ΕΚ ΡΩΜΗΣ).
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞIA-ΠΑΠΙΣΜΟΣ), αλλά και για τόν κατήφορο όπου πήραμε γενικώτερα.
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΩΡΑ !!!
ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (για το πλοίο) ΕΓΥΡΙΣΑΝ ΩΣ μπούμερανγκ καί ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΛΗΡΩΜΑ, όπου γίνονται μάρτυρες μίας επίγειας κόλασης.

ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (σημαδιακό, για επιστροφή και μετάνοια των Ελλήνων).
Γι αυτό, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,εκεί όπου ευρίσκεται ουσιαστικά μέσα της τό Βατικανό, ο θρόνος τού πάπα.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΨΗΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (γνωστή και άγνωστη). ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ= ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (βλέπε: ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ (Τα σημεία των καιρών-όπου αναφερόταν  μεσα από τα συγγραφικά του πονήματα). –

                           ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

       Λ.  Α. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.