Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ & ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

date Μαι 27th, 2015 | filed Filed under: EKKΛΗΣΙΑΣΤ. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=28646

ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Πατήστε τον επάνω σύνδεσμο και θα το μάθετε

ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ!

Της Ανδρονίκης Καπλάνογλου

Τέτοιους εκλέγουν σήμερα οι δεσποτάδες μας.  Δεν θέλουν αγωνιστάς της Ορθοδόξου Πίστεως. Χαϊδευουν το τέρας του οικουμενισμού, που προσπαθεί να κατασπαράξει τους ορθοδόξους! Θέλουν πανηγυρτζίδες και όχι αγίους επισκόπους!

Τόσα χρόνια έκανε αγώνα για να γίνει δεσπότης και τόσους τίτλους φορτώθηκε, ήρθε η ώρα να βραβευτεί!!!

Ευχόμεθα η συμπεριφορά του στον γέρο αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που τον προώθησε στον επισκοπικό θρόνο, να μην είναι η ίδια με την συμπεριφορά που έδειξε στον Γέροντα αγωνιστή ιεράρχη της Φλώρινας π. Αυγουστίνο Καντιώτη, που τον χειροτόνησε. Αν παραμένει ο ίδιος, σήμερα ευχαριστεί τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά δεν θα αργήσει να τον δει διεκδικητή και του αρχιεπισκοπικού θρόνου. Σήμερα τον ευχαριστεί, αλλά αύριο ίσως ζητά την παραίτησην του λόγω ηλικίας!!!

Όσο για το μεγάλο βιογραφικό! που έγραψε η romfea.gr και τον έκανε ακόμα και  γόνο προσφύγων Μικρασιατών είναι παραμύθι του ποδαριού. Ο Ιουστίνος Μπαρδάκας είναι Αρβανίτης και έχει συγγενείς που έφυγαν στα Σκόπια και στα Μπίτωλα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελίτη, το μοναδικό χωριό της Φλώρινας που έχει φιλοσκοπιανούς και καλούν για να τους διασκεδάσουν τα σκοπιανά συγκροτήματα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.