Αυγουστίνος Καντιώτης



1) Ευθυνη του λαου που ψηφιζει μασόνους και αθεους 2) Ανοικτη επιστολη προς τον αθεο πρωθυπουργο Τσιπρα

date Ιαν 7th, 2016 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΘΕΟΥΣ

Απόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

___________________

________________

H ΣΤΥΓΝΗ ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ἡ στυγνή Θεομπαιξία κληρικῶν καί πολιτικῶν
Δυστηχῶς, μία ἀκόμη φορά, μαγαρίστηκε ἡ τελετή τοῦ Ἁγιασμοῦ τῶν ὑδάτων, μιᾶς καί συμμετείχαν οἱ Θεομπαίκτες Γραικύλοι πολιτικοί μετά τῶν Φαριζαίων καί ἀχαΐρευτων Κληρικῶν. Ὁ κόσμος καί ὁ λαός τοῦ Θεοῦ στήν κοσμάρα του, ναρκωμένος καί μουδιασμένος μέ τά σωρηδόν προβλήματα καί τίς δοκιμασίες των· καμία φυσιολογική διαμαρτυρία, κατά τῶν θεσμοθετημένων ἀνωμάλων καί ἄνομων νομθετημάτων περί τοῦ Σοδομισμοῦ, ποῦ νά χαμπαριάσει καλά-καλά τί συμβαίνει γύρω του, μέ τόσους ἐθνομηδενιστές καί ἐκκλησιομάχους, μασσώνους καί ἀθέους.
Ἤθελα νά ξέρω, σέ ποῖον Θεό πιστεύουν οἱ ἐν λόγῳ κληρικοί καί ὁ Ἱεράρχης πού ἐτέλεσεν τήν ἱερά ἀκολουθίαν, ἤ μᾶλλον, ἄν μπορούμεν νά μάθουμεν μέ ἀκρίβειαν, ἄν ὄντως εἶναι, δούλοι τοῦ Κυρίου, ἀντί γιά δούλοι τῶν πολιτικάντηδων, ἀθέων καί παλιομασώνων;!…
Τὴν συνέχεια: http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2016/01/h_7.html.

d47

 Ανοικτη επιστολη προς τον αθεο πρωθυπουργο Τσιπρα

του Αγιορειτου Ιερομοναχου Δαμασκηνου

Αναδημοσιευσις απο την εφημεριδα »Στοχος», 24-12-2015, σελ.11

Γραφει ο Καθηγητης Δρ. Νικος Χ. Χαρακακος

Ενω το παρακρατος των αθεων αριστερομηδενιστων του ΣΥΡΙΖΑ πυρπολει ακομη και εκκλησιες, οπως προσφατως αρχισε να γινεται με αναγραφη συνθηματων υπερ του αθεισμου, ενω στην Παιδεια καλλιεργειται απο τους αθεους ΣΥΡΙΖαιους ο,τι υπαγορευει η μαρξιστικη Ενωση Αθεων, απο το Αγιον Ορος του Πατριωτισμου και της Χριστιανικης Εθνικης Αντιστασεως εναντιον της αθειστικης και αντεθνικης Αριστερας, ο Ιερομοναχος Δαμασκηνος, απο το Ασκητηριο Φιλαδελφου, απευθυνει αυστηρη επιστολη στον αθεο κομμουνιστη πρωθυπουργο Τσιπρα, καταμαρτυρωντας του την ολεθρια για το Εθνος μας πολιτικη του.
Ο Γενναιος Ιερομοναχος Δαμασκηνος κατηγορει τον αθεο μαρξιστη Τσιπρα για παραπλανησι του Ελληνικου Λαου με την εμμονη της κυβερνησεως του ΣΥΡΙΖΑ στην παραμονη της Πατριδος μας στην Ευρωπαικη Ενωσι και, κυριως, στο ευρω και την ευρωζωνη. Επισημαινει οτι απο την αρχη η ενταξις της Ελλαδος στην Ε.Ε. αλλοιωσε πνευματικως, πολιτισμικως και οικονομικως τον τοπο μας. Επιρριπτει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθυνη για την αποκοπη της χωρας μας απο τας Ελληνορθοδοξους Ριζας του Πολιτισμου της, που την κρατησαν επι αιωνες και χιλιετιες στο προσκηνιο της ιστοριας…
Ο θαρραλεος Ασκητης υπογραμμιζει οτι η Ορθοδοξος Χριστιανικη Πιστις, η Ελληνικη Γλωσσα και ο Εθνικος Πολιτισμος ειναι διαχρονικως το »αλατι», που απετρεψε την σηψι και τον αφανισμο του Ελληνισμου. Η Ελληνορθοδοξια δεν αποτελει μονον πεποιθησι, αλλα ειναι τροπος ζωης. Ο Τσιπρας ειναι ο πρωτος ηγετης μετα τον Ιουλιανο τον Παραβατη, που επισημως παρουσιαζεται αρνητης της Χριστιανικης Πιστεως, των Θεσμων και του Πολιτισμου των Ελληνων. Μα οπως και ο Ιουλιανος το ιδιο κακο τελος θα εχη και ο Τσιπρας! Η πρωταρχικη αιτια, δια την οποιαν η Αριστερα του ΣΥΡΙΖΑ και ο αθεος Τσιπρας δεν μπορεσαν να επιλυσουν την οικονομικη κρισι, δεν ειναι μονον η σκληροτης των Ευρωπαιων, μα προ παντων η υβρις της υπερηφανειας του Τσιπρα εναντι του Θεου, δηλαδη ο αθεισμος του. Γι αυτο και οι Ευρωπαιοι τον ταπεινωσαν και τον εξηυτελισαν. Γι αυτο, αντι ο Τσιπρας να υπερασπισθη τα Ελληνορθοδοξα Ιδανικα, τα ηρνηθη, διοτι και αυτος, οπως και οι φαυλοκρατες »μεταπολιτευτικοι» προκατοχοι του, πιστευει μονον στον εαυτο του και στην δοξα της καθεδρας της εξουσιας. Ομως εντος ολιγου οι Ελληνες, οταν αποπαγιδευθουμε απο την απατη του ευρω και της Ευρωπης, θα θυμωμαστε και τον Τσιπρα με αποστροφη οπως και τους κλεπτοφαυλοκρατες προκατοχους του. Θα ειναι και αυτος μια σκοτεινη ιστορικη παρενθεσις…Η ενταξις μας στην Ε.Ε. υπηρξε εξ αρχης το τραγικοτερο πολιτικο λαθος του Νεου Ελληνισμου.
Ο Ελληνορθοδοξος Πολιτισμος ειναι Ενθεος και δεν σχετιζεται με τον »ευρωπαισμο», που στηριζεται στον αθειστικο ευρωπαικο ψευδοδιαφωτισμο. Στον διεφθαρμενο »πολιτισμο» και τους αθειστικους αποεθνοποιητικους θεσμους των Ευρωπαιων.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.