Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Ἡ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ. ΔΕΣΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ

date Αυγ 8th, 2016 | filed Filed under: ΑΠΑΝΤΗΣ. ΣΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Ἡ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ

ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Καὶ ἀκούεται φοβερή ἡ φωνή τοῦ Χριστοῦ

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν … ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε
εἰσελθεῖν.

Απόσπασμα παλαιάς ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

Θα σβήσουν τα πατριαρχεία προς αίσχος μιας ιεραρχίας η οποία έδωσε όρκο ιερό να αγωνίζεται υπέρ ιερών και οσίων και τίποτα απ’ αυτά δεν κάνει.
Αλλά τι περιμένεις από δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους και πατριαρχάδες, -αφήστε, να ανοίξω την καρδιά μου- Έλεγα σήμερα στην Αγία Μαρίνα· Πάνε μέσα στη στοά, γίνονται μασόνοι και κατόπιν γίνονται πατριάρχαι.
Αν δεν προσκυνήσουν το διάβολο αυτό της μασονίας, δεν γίνονται πατριάρχαι και δεν καταλαμβάνουν τα ύψιστα αξιώματα εν τη Εκκλησία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Και το λέω αυτό όχι εκ δειλίας, αλλά από δικαιοσύνη. Γιατι δεν θ’ άφησε ο Θεός τον λαόν του αμάρτυρον στη γενεάν μας….

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ

Ἔτσι ὁνειρευονται νὰ κάνουν την Ἑλλάδα τὰ πολιτικά καθάρματα, που θέλουν να τὴν μουσουλμανοποιήσουν.

__________

_____________

Ένα Τουρκόπουλο παλεύει για τον Χριστό. Αφιερωμένο στον υπουργό Φίλη. Ας δει πώς φέρονται στα σχολεία των μουσουλμανικών χωρών στους χριστιανούς μαθητές.Ετσι θέλει να μας κάνει η παγκόσμια Ελίτ φέρνοντάς μας Ισλαμιστές μετανάστες , για να εγκατασταθούν εδώ και αφού πολλαπλασιαστούν να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι ένα εμφανές σχέδιο εξόντωσης των ορθοδόξων Ελλήνων από τον διεθνή Σιωνισμό. Οι σημερινοί νεοέλληνες απέχουμε μακράν ακόμα και από αυτό το μικρό Τουρκόπουλο στην πίστη του.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.