Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! 2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ: ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ 3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

date Αυγ 18th, 2016 | filed Filed under: ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ
ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

† Στῶμεν καλῶς †

-Προδοτες της Πιστεως

Διακοπή της μνημόνευσης του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, και από έναν ακόμα αγιορείτη, τον γέροντα Νεκτάριο από την Ι.Μονή Ζωγράφου Αγίου Όρους – Αθω.
Ο γέροντας Νεκτάριος είναι 85 χρονών και 44 χρόνια μέσα στο Άγιο Όρος .
Σταμάτησε την μνημόνευση του Βαρθολομαίου πριν λίγες μέρες , και την κοινωνία με όλους τους οικουμενιστές.
Εξήλθε από το Άγιο Όρος χωρίς να ζητήσει ευλογία από τον καθηγούμενο της Μονής και από κανέναν άλλον που μνημονεύει τον αιρετικό οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο ως ορθόδοξο επίσκοπο, μη μπορώντας άλλο να βλέπει να προδίδεται η ορθόδοξη πίστη μας από τους οικουμενιστές του Πάπα, και χωρίς να σκεφτεί τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω και του γήρατος.
Ας γίνει παράδειγμα ο γέροντας Νεκτάριος προς όλους μας, και προς τους νεώτερους μοναχούς που ενώ βλέπουν την προδοσία της πίστεως από τους οικουμενιστές λυκοποιμένες, διστάζουν να διακόψουν την μνημόνευση του αιρετικού Βαρθολομαίου για να μην υποστούν τον διωγμό. Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά προς τον κύριο , να δίνει δύναμη και να προσθέτει πίστη σε όλους τους πατέρες ομολογητές της πίστεως. Αμήν.
http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/08/44.html#more
Πηγή: http://oxistinneataksi.blogspot.gr/2016/08/44.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Εκδήλωση της Ατζέντας 21 στην Θεσσαλονίκη για την Πανθρησκεία

karagkiozlikia & agapologiesΥπό την μέριμνα Βαρθολομαίου και Πάπα.
Φυσικά η Πανθρησκεία έχεις ως βάση της, την Ατζέντα 21 της Νέας Τάξης, η οποία πρεσβεύει δήθεν την οικολογία, ενώ σκοπός είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας «οικολογικής» δικτατορίας.
Μεταξύ 1 και 4 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Διεπιστημονική Διάσκεψη με θέμα «Ολοκληρωμένη Οικολογία ως νέος δρόμος της συμφιλίωσης», της ένωσης δηλαδή των θρησκειών κάτω υπό την σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, υπό την Υψηλή μέριμνα του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, και του Justin Welby, Αρχιεπισκόπου Καντέρμπουρι.
Η συνάντηση θα επικεντρωθεί στα ακόλουθα ζητήματα:
-Δημιουργία, Φύση και Οικολογία στη χριστιανική παράδοση (;;;)
-Ολοκληρωμένη Οικολογία: η βασική διάγνωση της κατάστασης του κόσμου
-Ολοκληρωμένη Οικολογία – κοινές ρίζες για μια οικουμενική χριστιανική κοινωνική διδασκαλία (σ.σ. Πανθρησκεία)
-Ολοκληρωμένη Οικολογία – τρόπους προώθησης και πρακτικά βήματα
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα αγγλικά, ελληνικά και γαλλικά.
Τα σχόλια δικά σας!!!

liakonews.gr

d47

 ΠΑΡ᾽ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ

Έλληνες αθλητές στο Ρίο: Κλαίνε στον Εθνικό ύμνο, κάνουν τον σταυρό τους, έχουν εικόνα της Παναγίας καρφιτσωμένη στο πλάι του ώμου τους, αφιερώνουν σε Ελλάδα, Χριστό και Παναγία, έχουν φανέλες με ολόσωμη την σημαία…
Διαβᾶστε εδῶ: http://www.triklopodia.gr/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.