Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ π. ΣΑΒΒΑ ΛΑΥΡΙΩΤΗ· ΖΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ 2. OI AIΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

date Σεπ 8th, 2016 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

Συνέντευξη π. Σάββα Λαυριώτη στο Ραδιόφωνο Κόσμος της Ρόδου, στις 7.9.2016
Ζητά διακοπή μνημοσύνου του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και καταδίκη του από τους επισκόπους των Εκκλησιών που δεν συντάσσονται με την σύνοδο του Κολυμπαρίου.

————–

___________________________________

56863256126937899214214

Οι Αγγλικανοι αναγνωριζουν ως ηγετη

ολοκληρης της Χριστιανοσυνης τον Παπα;

Του Μανώλη Κείου

Πριν από λίγες μέρες είδαμε την επίθεση αγάπης, μασκαρεμένη με τη μορφή της περιβαλλοντικής συνείδησης και της ενότητας κάτω από τον μανδύα της οικολογικής ευαισθητοποίησης, που περιέλαμβανε το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα προσευχής για την προστασία της Δημιουργίας και του Περιβάλλοντος.
Επιπλέον, πριν από δέκα ημέρες γράψαμε πως στις 20 Σεπτεμβρίου στην ιταλική πόλη της Ασίζης θα λάβει χώρα παραδοσιακή διαθρησκευτική προσευχή για την ειρήνη όπου πέρα από τον Πάπα Φραγκίσκο θα λάβουν μέρος ο Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby.
Πολλάκις έχουμε επισημάνει πως η οικολογία αποτελεί την Κερκόπορτα του Οικουμενισμού. Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο ποίμνιο για τι χρήση θα γίνει στα κείμενα που υπογράφτηκαν στην Σύνοδο της Κρήτης….

http://www.pentapostagma.gr/2016/09/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%89%CF%82-%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%BF.html

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ
ΜΕΓΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΣ «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ»

( Ἀπόσπασμα ἄρθρου)

Πνευματικοί μας Πατέρες,
…Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΟ «ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (Κορινθίους Α’), ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ», ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ [Και δισεκκατομμύρια »Νομιστεράκια»] Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ! ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <<ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ>>…..ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! ΕΝΕΚΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που υπάρχει μόνον στην ΜΙΑ Εκκλησία μας!!.
Αδελφοί, όσο γράφουν άνθρωποι που υβρίζουν τον π. Αυγουστίνο Καντιώτη, στα όρια της Πόλης μας, και προσβάλλουν την μνήμη του…. και… όσο η Μητρόπολή μας δεν παίρνει δημόσια θέση, ΠΡΩΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ…. Αλλά και σιωπούν και δεν μιλούν (πληροφοριακά!) για την Παναίρεση του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ…. ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ: ΔΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΝ ΘΕΟ ΜΑΛΛΟΝ… Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;…

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.