Αυγουστίνος Καντιώτης



«Ρε φιλε πολυ φωναζει ο Καντιωτης, δεν μπορω να τον ακουσω…». 2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ κ. NEΚΤΑΡΙΟ 3. ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ 4. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΗΤΗ 5. ΓIA ΠOION HXOYN OI KAMΠANEΣ

date Οκτ 10th, 2016 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ρε φιλε πολυ φωναζει ο Καντιωτης

δεν μπορω να τον ακουσω…»

π. Αυγ......ιστ

Oυαί και αλοίμονο, η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, Προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας…

 »Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον…» ~ Συνοδικόν της Ορθοδοξίας

Όταν ένας Επίσκοπος της Εκκλησίας, τολμά δημόσια να χτυπήσει την ποιμαντική ράβδο με δύναμη, και να βροντοφωνάξει απο ιερή αγανάκτηση:
»Oυαί και αλοίμονο, η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, Προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας…» (π. Αυγουστίνος Καντιώτης εν έτει 1972.)
Και 44 χρόνια μετά αυτό συντελείται, καλά θα κάνει η θεολογία του στοχασμού, που πολλώ απέχει απο αυτό το χάρισμα, να σιωπά μπροστά στίς αποκαλύψεις Του Θεού, μέσω εκείνων που Αυτός θέλησε να ενεργήσει, για να προειδοποιήσει το ποίμνιο Του….
Είναι »ανυπόφορος» ο λόγος του πατέρα Αυγουστίνου, για τον σύγχρονο χριστιανό, διότι είναι οξύς ωσάν των Προφητών. Έλαβε αυτό το χάρισμα, προείδε σωστά τα δεινά που έρχονταν, και με πόνο ψυχής, πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, φώναζε και προειδοποιούσε… Διαβᾶστε τη συνέχεια

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/10/blog-post_185.html#more

d47ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ κ. NEΚΤΑΡΙΟ

Σχόλιο κ. Λυκούργου Νάνη, ἰατροῦ

Άνετα δύναται να διερωτηθεί κανείς εάν το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί προιόν της γραφίδας Ορθοδόξου επισκόπου!
Και τούτο γιατί αν δεν αποτελεί ο συγκρητιστικός οικουμενισμός πρώτης και αμέσου προτεραιότητας, ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΖΕΟΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΝ τις ορθόδοξες χριστιανικές συνειδήσεις ποιμαντικό ζήτημα, ειδικά στη σημερινή εποχή τότε, προφανώς, οι λέξεις έχουν απωλέσει το πραγματικό τους νόημα.
Λησμονεί ο μητροπολίτης Νεκτάριος το consensus των νεοτέρων αγίων και καταξιωμένων στη συνείδηση του πιστού λαού γερόντων και πνευματικών πατέρων σχετικά με την καταδίκη, από Ορθοδόξου χριστιανικής σκοπιάς, του οικουμενισμού και την επικινδυνότητά του για το εκκλησιαστικό σώμα και τον εκκλησιαστικό βίο εν γένει;
Να του «υπενθυμίσουμε» κάποια ονόματα;…
Διαβάστε στην συνέχεια τὸ κειμενο του δεσπότη, και ὁλόκληρο το σχόλιο τοῦ κ. Λ. Νάνη στην:

http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/10/blog-post_25.html

d47

ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ

ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ Α Ν Α Δ Ε Λ Φ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

_________ «Ως κεραυνός εν αιθρία» ακούσθηκε η είδηση, ότι Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε πρός τον Υπουργό της Παιδείας και πολέμιο της Εκκλησίας μας κ. Νικόλαο Φίλη επιστολή, με την οποία του εκφράζει την συμπάθειά του για τις επιθέσεις που δέχεται «εκ στόματος κάποιων εκκλησιαστικών προσώπων», όπως γράφει και αναφέρεται σε κάποιους «απρεπείς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς» των προσώπων αυτών πρός τον κ. Υπουργό!

http://mkka.blogspot.gr/2016/10/blog-post_10.html

EYΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΗΤΗ

Πατῆστε τὸν παραπάνω τίτλο και διαβαστε το σε pdf

d47 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΜΠ ΝΤΥΛΑΝ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ yutube ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ (από ότι φαίνεται) ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ !!!!!!!!!!!
ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ !
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ (όσοι προλάβετε)

https://www.youtube.com/watch?v=zl8nNfPuLWU

Ο Μπομπ Ντίλαν μιλά για τη συμφωνία του με το διάβολο

https://www.youtube.com/watch?v=zl8nNfPuLWU
Χρησιμοποίηση της μουσικής ως μέσο επηρεασμού της νεολαίας

Για την Alice Bailey (1880-1949), 3η Προέδρου της Θεοσοφικής Εταιρείας, η μουσική είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα επηρεασμού των μαζών, ενώ αποτελεί ένα μέρος της όλης προσπάθειας για την υποδοχή από τους νέους των ιδεών της Νέας Εποχής.
Ο Πλάτωνας στον «Πρωταγόρα» παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τη διαπαιδαγώγηση των νέων και αναφέρει ότι τη μεγαλύτερη επίδραση στη διάπλαση του χαρακτήρα, το ήθος και την καλλιέργεια των νέων έχουν: η μουσική, η ποίηση και ο ρυθμός.
Ο Πλάτων είχε σπουδάσει μουσική κοντά στον Δράκοντα, που ήταν μαθητής του Δάμωνος, συντρόφου του Περικλή. Ο Δάμων είχε γράψει ένα δοκίμιο, στο οποίο υποστήριζε ότι οι μουσικές αρμονίες συνδέονται άμεσα με τις ηθικές αξίες και ότι το κράτος έπρεπε να επιμελείται τα είδη σύνθεσης που εκτελούνταν, για να προστατεύσει το ήθος των νέων κατά τη σωστή διάπλαση του άπλαστου χαρακτήρα τους.
Στον «Τίμαιο», ο Πλάτωνας, υποδεικνύει τρόπους για την τέλεια σωματική και ψυχική υγεία, για τη διάπλαση του τέλειου ανθρώπου. Πιστεύει, πως στο μεν σώμα είναι απαραίτητη η γυμναστική, ενώ στην ψυχή η Φιλοσοφία και η Μουσική.
«Το δε κατά φύσιν αυτού διόρθωσις ουκ αν δύναιτο άνευ μουσικής ορθότητος. Μουσική δε άνευ παιδείας της πάσης ουκ αν αυ ποτέ δύναιτο». (Πλάτωνος Νόμοι 642α).

ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ (το αντίθετο δηλαδή από ότι συμβαίνει με τις καμπάνες των ιερών ναών μας, που χτυπούν την Κυριακή και λοιπές ημέρες της χριστιανοσύνης, προσκαλώντας τους πιστούς προς εκκλησιασμό).

Οι AC/DC (AntiCrist / Death to Crist) στο Hell’ s Bells λένε:
«Κινώ τον κεραυνό μου, ρίχνοντας καταρρακτώδη βροχή. Έρχομαι σαν ανεμοστρόβιλος, οι αστραπές μου φωτίζουν τον ουρανό! Είσαι νέος, αλλά θα πεθάνεις! Δεν θα λυπηθώ καμία ζωή, κανένας δεν θα μου αντισταθεί. Έχω τις καμπάνες μου και θα σε πάρω στη κόλαση. Θα σε πάρω! Ο Σατανάς θα σε πάρει! Οι καμπάνες της κόλασης, Ναι! Οι καμπάνες της κόλασης».

Το συγκρότημα αυτό έχει πωλήσει από το 1974 περισσότερους από 35 εκατομμύρια δίσκους σε θαυμαστές του!

—————————————–

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.