Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ

date Νοέ 15th, 2016 | filed Filed under: ΣΤΗΛΗ: Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΡΧΕΤΑΙ

ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ Θ’ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από τον τίτλο και μόνο, καταλαβαίνετε πως από δω και πέρα ότι λέμε, είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και δεν έχει ξαναγραφτεί ποτέ μέχρι σήμερα. Απευθύνομαι όπως πάντα σε όλους τους Έλληνες. Ιδιαίτερα όμως ΤΩΡΑ, απευθύνομαι σ’ αυτούς που ο ίδιος ο Χριστός χαρακτήρισε ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, διότι αυτοί έχουν μείνει σήμερα χωρίς ποιμένα και οδηγό και ΑΥΤΟΥΣ αγωνίζεται να πλανήσει και ν’ αρπάξει στα δίχτυα του ο αντίχριστος, γιατί ΜΟΝΟ από αυτούς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όλο το σχέδιο του. Είναι ακριβώς τώρα η εποχή του αντίχριστου και προσπαθεί να κάνει αυτό που είπε ο Χριστός: «να πλανήσει ει δυνατον και τους εκλεκτούς». (Θα τα πούμε όμως αναλυτικά)
Συγχωρήστε με, αλλά από δω και πέρα δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα γίνω κατανοητός στους «πολλούς», γιατί οι …. «πολλοί» σήμερα, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, έχουν πλανηθεί και ακολουθούν τον δρόμο του αντίχριστου. Άλλωστε, ποτέ οι «πολλοί» δεν χάραξαν την πορεία της ιστορίας. Οι «πολλοί», απλά ακολουθούν τον δρόμο της ιστορίας, όπως καλώς ή κακώς, τον χαράζουν οι «λίγοι».
Και σήμερα, τον δρόμο που ακολουθούν οι «πολλοί», σε όλον τον κόσμο όπως και στην Ορθόδοξη Ελλάδας μας, τον χαράζουν προς το παρόν, κατά παραχώρηση Θεού, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που λέγονται Εβραϊκός Σιωνισμός και με την δύναμη του πλούτου που τον ελέγχουν παγκοσμίως, έχουν αγοράσει ψυχές και συνειδήσεις και ελέγχουν όλες τις εξουσίες στον κόσμο όπως και στην Ελλάδα.
Και όλα αυτά τα κάνουν, για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στον κόσμο, την μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα, πάνω στην οποία δουλεύει όλη η παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ. Και αυτή η «ιδέα», είναι με λίγα λόγια να υποτάξουν όλο τον κόσμο σ’ αυτούς και να κάνουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους, τον παγκόσμιο κυβερνήτη.
Αυτός είναι ο σκοπός της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης και της «παγκόσμιας κυβέρνησης», ή της λεγόμενης «Νέας Τάξης», που θα πρόκειται για μία παγκόσμια κυβέρνηση του Ισραήλ με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Και επειδή αυτό το «βδέλυγμα της ερημώσεως» θα διεκδικήσει και την ανάδειξη του σε «Θεό», προς αυτήν την κατεύθυνση «δουλεύει» ο λεγόμενος Οικουμενισμός, που προωθεί την ένωση όλων των Θρησκειών, προς την ανάδειξη της μίας Θρησκείας και του……. «ενός Θεού».
Κι αυτή την «στέψη» του αντίχριστου, κατ’ αρχήν σε παγκόσμιο κυβερνήτη, κατά τα λεγόμενα των ίδιων των Εβραίων, την έχουν προγραμματισμένη για το έτος 2018, γι’ αυτό και έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου, για την τρίτη ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα.
Είμαστε λοιπόν η γενιά που θα ζήσουμε την εμφάνιση του αντίχριστου, όπως θα ζήσουμε και την Αναλαμπή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας και ας λυσσάει με αυτό ο αντίχριστος και τα τσιράκια του, γιατί δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ να το ακούνε.
Αλλά έτσι μας έχουν προειδοποιήσει παλαιότεροι αλλά και οι σύγχρονοι άγιοι, όπως ο άγιος και ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο άγιος Παΐσιος, ο άγιος Πορφύριος, αλλά και ο μακαριστός γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Άλλωστε και τα σημεία των καιρών, είναι απολύτως διακριτά από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
Τώρα το μόνο εμπόδιο που έχουν ΑΚΟΜΑ οι Εβραίοι Σιωνιστές, στην ανάδειξη του αντίχριστου «μεσσία» τους, δεν είναι οι «πολλοί» και οι πλανεμένοι του κόσμου, αλλά αυτοί οι «λίγοι» ΕΚΛΕΚΤΟΙ Ορθόδοξοι Έλληνες, που ΑΥΤΟΥΣ και μόνο ΑΥΤΟΥΣ, αγωνίζεται σήμερα να ΠΛΑΝΗΣΕΙ, όλο αυτό το παγκόσμιο σύστημα της πλάνης.
Γιατί αν μείνουν επάνω στην γή, έστω και ΔΕΚΑ εκλεκτοί του Θεού που ΔΕΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ και επικαλεστούν τον Θεό, τότε οι Εβραίοι και ο αντίχριστος ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ κι αυτό ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
Προσπαθούν λοιπόν, να πλανήσουν «ει δυνατόν και τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ».
Απευθύνομαι λοιπόν σ’ αυτούς τους «λίγους» ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ του ΘΕΟΥ και αυτό που μ΄ενδιαφέρει, είναι αυτό το σύγγραμα, να γίνει κατανοητό από δέκα τέτοιους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τότε θα έχω πετύχει τον σκοπό μου. Γιατί αυτοί οι δέκα εκλεκτοί , μπορεί να φαίνονται για τον κόσμο «λίγοι», για τον Θεό όμως είναι αρκετοί, για να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ το σχέδιο Του.
Ετοιμαστείτε λοιπόν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ, γιατί μ’ αυτά που θα διαβάσετε ξεκινάμε έναν δύσκολο αγώνα, και τα νερά που θα «κολυμπήσουμε» τώρα, δεν είναι απλά βαθειά ούτε καν μπλέ. Είναι μαύρα γιατί από κάτω είναι άβυσσσος. Μόνο εσείς θα μπορέσετε να ακολουθήσετε στον αγώνα και αν τελικά «τερματίσετε» ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, τότε όλα τα σατανικά σχέδια των Εβραίων και του αντίχριστου θα ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ κι αυτό θα γίνει ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτό βέβαια θα το διαβάσουν και οι Εβραίοι και όλα τα εγχώρια τσιράκια του αντίχριστο, που πλανούν τους Έλληνες και πλέον θα γνωρίζουν και αυτοί, πως η αλήθεια φανερώθηκε και οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ Έλληνες, δεν πρόκειται πια να πλανηθούν.
Αυτό βέβαια θα δρομολογήσει και διαφορετικές εξελίξεις στην Ελλάδα από αυτές που ετοιμάζουν. Αλλά όπως πάντα, μάλλον και πάλι……. ΑΤΥΧΗΣΑΝ.!!!!!
Γιατί την ιστορία θα την γράψουν πάλι οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ‘Ελληνες, που και κατά το παρελθόν πάντα ήταν ……. «λίγοι», αλλά ΠΑΝΤΑ για τον Θεό, αποδείχθηκαν ……ΑΡΚΕΤΟΙ.!!!!

ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

Η μόνη αλήθεια στην ζωή του ανθρώπου είναι μόνο ο Θεός. Και οι υπεύθυνοι που έπρεπε να σας έχουν διδάξει τις αλήθειες του Θεού, είναι φυσικά οι απόστολοι του Χριστού, δηλαδή οι Μητροπολίτες Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι, που με την σειρά τους έπρεπε να έχουν κατηχήσει τους Ιερείς τους, ώστε η αλήθεια και η ΓΝΩΣΗ του Θεού, να φθάνει στον πιστό λαό.
Όταν ξεκίνησαν οι Εβραίοι Σιωνιστές να εφαρμόζουν το σχέδιο της ανάδειξης του αντίχριστου «μεσσία» τους σε παγκόσμιο κυβερνήτη, μετά την ίδρυση του Διεθνούς Σιωνισμού το 1896 στην Βασιλεία της Ελβετίας, ΗΞΕΡΑΝ πως αν οι άνθρωποι γνώριζαν την αλήθεια, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
Αυτήν την αλήθεια όμως, ΜΟΝΟ οι το Ιερατείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας την γνώριζε ΒΑΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ είχαν και την ευχέρεια αλλά και την υποχρέωση να την περάσουν ως ΓΝΩΣΗ στους Έλληνες Ορθόδοξους.
Αλλά για να μην συμβεί αυτό, οι Σιωνιστές άλωσαν το Ιερατείο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με σχέδιο διείσδυσης, που ξεκίνησε από τότε. Έτσι μέχρι σήμερα αυτή η αλήθεια ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, παραμένει κρυμένη από τους Ορθόδοξους Έλληνες και ειδικά από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ που θα την αξιοποιούσαν. Και όταν φυσικά υπάρχει άγνοια του Θεού, έρχονται οι πλάνοι του αντίχριστου και Τον παρουσιάζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
Σήμερα όμως θα διαλύσουμε όλες τις πλάνες που στοχεύουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πλάνη, είναι αυτή που προωθούν κάποιοι περίεργοι «τύποι» που υποκρίνονται τους «Χριστιανούς» και υποστηρίζουν πως: «ο Θεός έχει το σχέδιο Του και να μην ανησυχείτε, γιατί θα τα κάνει όλα μόνος Του».
Προσέξτε οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ γιατί εδώ βρίσκεται μία αλήθεια και μία πλάνη. Η αλήθεια είναι πως ο Θεός έχει πράγματι το σχέδιό Του για την ανθρωπότητα, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ πλάνη το ότι: « θα το κάνει …..μόνος Του».
Προσέξτε, γιατί οι μεγαλύτερες πλάνες σήμερα, δεν προέρχονται από φανερούς σατανιστές που διακρίνονται εύκολα, αλλά από κάτι «τύπους» που το παίζουν «Χριστιανοί» και αλωνίζουν το διαδίκτυο, γράφοντας ……προφητείες και ολόκληρα ….. κατεβατά της Αγίας Γραφής, προσπαθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο, να περάσουν μαζί με τις Ορθόδοξες αλήθειες και τις πλάνες τους.
Και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ που προσπαθούν να σας περάσουν, είναι πως: «ο Θεός ……. θα τα κάνει όλα ……μόνος Του»!!!!
Δηλαδή …… «μόνος του» θα μας απαλλάξει από τους προδότες και τους σατανιστές που κυβερνάνε την Ελλάδα, …… «μόνος του» θα μας στείλει τους ευσεβείς κυβερνήτες, ……. «μόνος του» θα Αναστήσει πνευματικά την Ελλάδα, «μόνος του» θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολη και τελικά ότι γράφουν οι προφητείες, όλα θα τα κάνει ……. «μόνος του», χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε ….. τίποτα.!!!!!
Λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
Ακούστε πως ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν τα πράγματα, ΓΝΩΡΙΣΤΕ απλά και σύντομα ΤΟΝ ΘΕΟ μας και μετά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να σας πλανήσει με αυτές τις ΠΛΑΝΕΣ.
Ο άγιος Τριαδικός Θεός μας, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Γνωρίζει και ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ, αλλά ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ σε τίποτα και δεν μπαίνει στην ζωή κανενός ανθρώπου, αν δεν Τον καλέσει ΜΟΝΟΣ του ο άνθρωπος.
Στους ανθρώπους έδωσε την γνώση του καλού και του κακού και τους έστειλε και τον ΥΙΟ και ΘΕΟ ΛΟΓΟ, για να γνωρίσουν τα πάντα, αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Εποίησε όμως τον άνθρωπο ελεύθερο και ΣΕΒΕΤΑΙ απόλυτα την ελευθερία και τις επιλογές του κάθε ανθρώπου.
Επιτρέπει λοιπόν τα πράγματα να διαμορφώνονται πάνω στην γή, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα έργα των ανθρώπων. Δεν επεμβαίνει ακόμα και όταν οι άνθρωποι επιλέγουν την καταστροφή τους με οποιοδήποτε τρόπο.
Τα πάντα όμως λειτουργούν στην γή, σύμφωνα με την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η οποία και αποδίδει στον καθένα, τον μισθό που κέρδισε σύμφωνα πάντα με τους λόγους και τα έργα που έπραξε ως ελεύθερος άνθρωπος.
Αν ο Θεός ενεργούσε από μόνος του και σύμφωνα με το θέλημά Του, όλα θα ήταν διαφορετικά επάνω στην γή και δεν θα ήταν ο κόσμος σήμερα μέσα στα αίσχη με τα “Gay pride” , ούτε θα είμαστε λίγο πριν την ανάδειξη του αντίχριστου σε παγκόσμιο κυβερνήτη.
Ούτε πρόκειται ο Θεός να άφηνε τα παιδιά Του, να φθάσουν πρώτα στο σημείο της καταστροφής τους και μετά να τα βοηθήσει. Δεν είναι σαδιστής ο Θεός μας και μην ακούτε κανένα πλάνο του αντίχριστου. Για να επέμβει ο Θεός στην ζωή των ανθρώπων, πρέπει να Τον καλέσει κάποιος άνθρωπος. Διαφορετικά θα παραβίαζε την ελευθερία που μας έδωσε.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί η βασική ευθύνη των Ιερωμένων, ήταν και είναι μία. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ στον άνθρωπο. Αλλά δεν το έπραξαν και έτσι οι άνθρωποι έχουν ΑΓΝΟΙΑ του Θεού. Και όταν υπάρχει άγνοια του Θεού, έρχονται οι πλάνοι του αντίχριστου και Τον παρουσιάζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Ότι συμβαίνει λοιπόν στον κόσμο και την Ελλάδα μας σήμερα, δεν είναι θέλημα του Θεού, αλλά θέλημα των ανθρώπων. Οι άνθρωποι γνωρίζουν και επιλέγουν τι θέλουν ως ελεύθερα πρόσωπα και ακόμα και την καταστροφή τους να ζητούν ο Θεός το επιτρέπει. Διότι για να επιτρέψει ο Θεός, ακόμα και να έρθει ο αντίχριστος στην γή, αυτό θα το επιτρέψει, επειδή πολύ απλά, αυτό ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΝΑΙ καλά το ακούτε. Οι άνθρωποι ζητούν από τον Θεό, να έρθει ο αντίχριστος να κυβερνήσει στην γη.
Ακούστε ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
Οι Εβραίοι που προωθούν στον κόσμο τον αντίχριστο «μεσσία» τους, μπορεί να έχουν τον έλεγχο του Ιερατείου της Ελλάδος και να έχουν ΚΡΥΨΕΙ τον Θεό από τους Έλληνες Ορθόδοξους, αλλά αυτοί, Τον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ξέρουν λοιπόν, πως για να γίνει οτιδήποτε που αφορά την καταστροφή των ανθρώπων εδώ στην γή, πρέπει πρώτα ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
Αλλά για να επιτρέψει ο Θεός κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους, πρέπει ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Αυτός όμως κάνουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ εκεί στο «τείχος των δακρύων». Βάζουν όλους τους επισκέπτες του Ισραήλ και όλους τους Εβραιόδουλους ηγέτες του κόσμου, να «προσεύχονται» στον Θεό, για να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να έρθει ο «μεσσίας» των Εβραίων.
Δηλαδή «προσεύχονται» στον Θεό, για να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να έρθει ο ….. αντίχριστος. !!!!!!
Οι Εβραίοι όπως σας είπα, ξέρουν πως τα πάντα εδώ στην γή, τα επιτρέπει ο Θεός να γίνονται, όπως τα επιθυμούν και τα ζητούν οι άνθρωποι.
Αν οι άνθρωποι ζητούν να έρθει ο αντίχριστος, θα επιτρέψει ο Θεός να έρθει ο αντίχριστος.!!!! Γι’ αυτό και βάζουν όλους τους αρχηγούς των κρατών και των δογμάτων να «προσεύχονται» στο «τείχος των δακρύων».
Και βάζουν ακριβώς τους αρχηγούς των Κρατών και των Θρησκειών να το ζητούν, γιατί οι αρχηγοί των ανθρώπων, θεωρητικά αλλά και πρακτικά, εκφράζουν και τον λαό που τους ακολουθεί.!!!!
Όταν «προσεύχεται» δηλαδή ο πάπας στο «τείχος των δακρύων» για να έρθει ο αντίχριστος, εκφράζει και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που τον ακολουθούν και τον έχουν γι’ αρχηγό τους.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Θεός θα επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος;
Επειδή το θέλουν και το ζητούν οι άνθρωποι.

Αν οι υπεύθυνοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι έλεγαν την αλήθεια στον λαό, για το τί ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ στην ανθρωπότητα.
Αυτό που μ’ ενδιαφέρει όμως ΤΩΡΑ, είναι εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ να το καταλάβετε, γιατί μετά θα καταλάβετε και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απ’ όλα είναι το εξής:
Όλα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης να έχουν πλανηθεί και να ζητούν τον αντίχριστο , ΑΝ ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, προσευχηθούν στον Θεό και ζητήσουν να έρθει η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ και όχι του αντίχριστου, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΪΚΟ, που αντικατοπτρίζει και ΟΛΗ την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Αυτοί που ΖΗΤΟΥΝ τον αντίχριστο θα ΛΑΒΟΥΝ τον αντίχριστο. Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ την Βασιλεία του Θεού, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ καταρχήν την προστασία του Θεού από την επίθεση του αντίχριστου και κατόπιν θα λάβουν την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και την Βασιλεία του Θεού.
Γι’ αυτό λένε οι προφητείες: «πως ο κόσμος θα καίγεται, αλλά η Ελλάδα μας θα προστατεύεται από τον Θεό».
Αυτό θα συμβεί, ΌΧΙ επειδή ο Θεός μεροληπτεί υπέρ των Ελλήνων, αλλά επειδή ο κάθε λαός, θα απολαμβάνει αυτό που ο ίδιος ζήτησε.
Αυτός βέβαια είναι και ο μεγαλύτερος ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ των Εβραίων. Γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο, να πλανήσουν τους Εκλεκτούς Έλληνες, ώστε να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ από τον Θεό ΤΙΠΟΤΑ.
Και αν οι Εκλεκτοί πλανηθούν και εφησυχαστούν, νομίζοντας πως ο Θεός θα μας σώσει από μόνος του, τότε Οι Εβραίοι και ο αντίχριστος δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Γι’ αυτό και λένε συνεχώς να «μην ανησυχείτε και ο Θεός έχει το σχέδιό Του». Σας λένε δηλαδή: «δεν είναι ανάγκη εσείς να προσευχηθείτε και να ζητήσετε τίποτα από τον Θεό». …. «Ο Θεός έχει δώσει τις προφητείες», ….. «ο Θεός ξέρει», ….. «ο Θεός είναι αγάπη» και «ο Θεός θα σώσει τον κόσμο……. μόνος του».
Οι Εβραίοι λοιπόν ξέρουν την δύναμη της προσευχής προς τον Θεό και την αξιοποιούν ζητώντας Του να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος. Αλλά εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα, έχουν ξαμολήσει όλους τους πλάνους, για να σας λένε πως «ο Θεός θα τα κάνει όλα …..μόνος του».
Οπότε τώρα εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ του Θεού, ξέρετε πως ο Θεός δεν ενεργεί από μόνος του. Κι αφού οι Εβραίοι κι όλες οι πουλημένες στον αντίχριστο ψυχές, ζητούν από τον Θεό, να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος στην γή, ΕΣΕΙΣ να ΖΗΤΗΣΕΤΕ από τον Θεό, να φέρει στην Ελλάδα μας την δική Του Βασιλεία επί γης.!!!
Και τότε θα δείτε την Ελλάδα μας, σε τι ΥΨΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Προσευχηθείτε λοιπόν στον άγιο Τριαδικό Θεό μας και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ τελείως απλά, (γιατί ο Θεός ακούει και καταλαβαίνει τα τελείως απλά που βγαίνουν όμως από την καρδιά μας), όταν και όπου προσεύχεστε, (σε Ιερούς Ναούς, σε προσκυνήματα, το βράδυ πριν κοιμηθείτε, το πρωί που σηκώνεστε, ακόμα και όταν οδηγείτε), τα εξής:
ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, γιατί εμείς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, γιατί εμείς Αυτόν ζητούμε.
ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, όπου κι’ αν βρίσκονται.
ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ για να οδηγήσουν «εν Χριστώ αληθεία» τον ευσεβή Ελληνικό λαό.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που κινούνται ΔΟΛΙΩΣ και ΑΟΡΑΤΩΣ εναντίον μας. (είναι τα όπλα υποταγής συνείδησης, που είναι ότι πιο σύγχρονες ουσίες έχει κατασκευάσει ο αντίχριστος για να υποτάξει τους ανθρώπους, που εισπνέονται από τον αέρα και προκαλούν υπνηλία, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους, αρνητικό συναίσθημα)
Και τέλος να ζητήσετε από τον Θεό απλά και με παρρησία το εξής:
ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου», ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ, αφού είναι αδύνατον να Σε δοξάσουμε κατά το μέγεθος της μεγαλοσύνης Σου.
Και αν θέλετε να δώσετε πολύ μεγάλη δύναμη στην προσευχή σας, πείτε πρώτα το «Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε………..» συνεχίστε με το μικρό τρισάγιο, «άγιος ο Θεός ……» (τρις) «Παναγία Τριάς ελέησον ημάς……….», «Δόξα πατρί και υιό και αγίω πνεύματι…….», «Πάτερ ημών……….» και διαβάστε και τον 50ο ψαλμό: «Ελέησόν με ο Θεός……..»
Και αν «μόνο» ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ , αρχίσετε να προσεύχεστε στον άγιο Τριαδικό Θεό μας με τα λόγια που έγραψα, να ξέρετε πως ο Θεός μας, ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και θ’ αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ.
Και χωρίς να έχετε χάσει απολύτως τίποτα, θα έχετε ΔΩΣΕΙ την ΔΥΝΑΜΗ στον Θεό, για να πραγματοποιήσει τώρα το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, αφού θα είναι και ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.!!!!
Έτσι προωθεί ο Θεός τα σχέδιά Του. «Υπακούοντας» στις επιθυμίες των ανθρώπων, όταν πρόκειται για αιτήματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ;
Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα επαληθευθούν οι προφητείες και όχι επειδή θα τα κάνει ο Θεός ….. μόνος του.
Ήδη βάλαμε τεράστια ΒΟΜΒΑ σε όλο το οικοδόμημα των Εβραίων και του αντίχριστου. Και ήδη άρχισαν να τρέμουν τα δόντια και τα κόκκαλά τους. Γιατί τον Θεό τον ΤΡΕΜΟΥΝ και δεν ήθελαν κανείς να τον επικαλεστεί. Κι αυτό θα το καταλάβετε, γιατί τώρα μετά απ’ αυτά που γράφω, θα τους ακούσετε εντός και εκτός διαδικτύου, που θ’ αρχίσουν να σκούζουν σαν τα γουρούνια όταν τα σφάζουν.
Αλλά δεν πειράζει. ΕΠΙΛΟΓΗ τους είναι. Ας διάλεγαν να στρατευτούν στον στρατό του Ιησού Χριστού που ξέρουν ότι είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Αυτοί επέλεξαν τον αντίχριστο. Επέλεξαν να πάνε, με τον ΑΙΩΝΙΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Τώρα ΕΚΛΕΚΤΟΙ, θα ξεκαθαρίσουμε και ένα άλλο «θολό τοπίο» που είναι αυτό των προφητειών.
Οι άγιοι του Θεού, που με την Χάρη του αγίου Πνεύματος έχουν προφητεύσει τα μελλούμενα, εκτός από τις προφητείες, έχουν αφήσει και ένα άλλο τεράστιο πνευματικό έργο και επικεντρώνουν όλοι, στην δύναμη της προσευχής, που είναι η επικοινωνία με τον Θεό.
Το κομμάτι των προφητειών είναι πολύ μικρό, μπροστά στην τεράστια πνευματική παρακαταθήκη που μας έχουν αφήσει, αλλά μέσα από την επαλήθευση των προφητειών, επιβεβαιώνεται και η αλήθεια όλων αυτών που μας έχουν διδάξει.
Αλλά οι σημερινοί πλάνοι του αντίχριστου που το «παίζουν» και «Χριστιανοί», αναφέρονται μόνο στις προφητείες των αγίων, με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω. Δηλαδή: «Κοιμίσου εσύ Έλληνα και θα σου δώσει ο Θεός και η Παναγία την Κωνσταντινούπολη».!!!! Δηλαδή πλανούν τους Έλληνες, για να κάθονται και να νομίζουν, πως ο Θεός και η Παναγία θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη από ….. μόνοι τους, επειδή είμαστε …….. ωραίοι.!!!!!!
Αλλά είπαμε: ο σκοπός τους είναι να πλανήσουν τους Έκλεκτούς για να μην προσεύχεται κανείς. Γι’ αυτό και θα καθαρίσουμε τώρα το τοπίο των προφητειών.
Καταρχήν πρέπει να πούμε και να δώσουμε έναν ορισμό στο ερώτημα: «τι είναι προφητεία». Αλλά θα πούμε πρώτα: ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η προφητεία.
Η προφητεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το σχέδιο του Θεού.
Η προφητεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το θέλημα του Θεού.
Αυτό νομίζω γίνεται εύκολα κατανοητό, αφού δεν μπορεί να είναι ούτε σχέδιο ούτε θέλημα Θεού, η έλευση του αντίχριστου στον κόσμο, ο πόλεμος, ο θάνατος και η καταστροφή κρατών, τα οποία όμως είναι προφητευμένα από τους αγίους του Θεού.
Η προφητεία λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Θέλημα του Θεού, αλλά είναι η αποτύπωση του μέλλοντος, όπως ακριβώς γνωρίζει ο Θεός, πως θα το δημιουργήσουν οι άνθρωποι . Και ο Θεός που είναι η απόλυτη γνώση των πάντων και γνωρίζει όλους τους ανθρώπους «εκ κοιλίας μητρός», γνωρίζει για όλους πως σκέφτονται και πως ενεργούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Αυτές λοιπόν οι σκέψεις και οι ενέργειες όλων των ανθρώπων της γής, αλληλοσυμπλέκονται και συνθέτουν την εικόνα του ανθρώπινου «μέλλοντος». Μίας διάστασης που για τον Θεό δεν υπάρχει, αφού στην άυλη αιωνιότητα που «κατοικεί» ο Θεός, δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον, διότι τα πάντα υπάρχουν και συμβαίνου σε ένα αιώνιο παρόν.
Ο Θεός λοιπόν βλέπει σε παρόντα χρόνο τα πάντα και γνωρίζει τι θα κάνουν οι Εβραίοι, τι θα κάνει ο αντίχριστος και τα τσιράκια του, ξέρει τι θα κάνω εγώ, τι θα κάνετε εσείς και ο κάθε Έλληνας Εκλεκτός ή μή και γνωρίζει τι θα κάνει και ο Ίδιος, την στιγμή που θα προσευχηθείτε και θα τον ΚΑΛΕΣΕΤΕ εσείς. Ή σύνθεση όλων αυτών των ενεργειών, Θεού και ανθρώπων, δημιουργεί το ανθρώπινο «μέλλον».
Αυτές λοιπόν τις εικόνες του ανθρώπινου «μέλλοντος», που τις δημιουργούν οι ενέργειες των ίδιων των ανθρώπων, τις στέλνει ο Θεός δια του αγίου Πνεύματος στους δικούς Του ανθρώπους, ή στους δικούς μας αγίους, για να μας ενημερώνουν και να μας προειδοποιούν γι’ αυτά που θ’ αντιμετωπίσουμε, ώστε να είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες του Θεού.
Γιατί υπάρχει και κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ακόμα που θα έπρεπε και αυτό να σας το λένε οι Ιεράρχες και οι Ιερείς, αλλά ούτε αυτό σας λένε και είναι το εξής: Εδώ στην γή πρέπει να είμαστε όλοι οι Ορθόδοξοι, ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες του Χριστού. Γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, χωρίζεται χωρίς να διασπάται σε δύο συνυπάρχοντα μέρη, που αλληλοτροφοδοτούνται.
Είναι η επί γης ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και η εν ουρανώ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ. Αν χάσουμε όμως την μία, τότε χάσαμε και την άλλη.
Με την επίθεση που κάνει στην Ορθοδοξη Εκκλησία ο αντίχριστος σήμερα, δεν επιδιώκει να κερδίσει την εν ουρανώ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ, γιατί αυτήν την έχει χάσει ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ κι αυτό το ξέρει. Επιδιώκει να κερδίσει την επί γης ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, για να κόψει την μετάβαση των ανθρώπων από την γη, προς την αιώνια ζωή που παρέχει η ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ.
Προσπαθεί δηλαδή ο αντίχριστος να διαγράψει στην πράξη, το σημείο της Κυριακής προσευχής που απευθυνόμενο στον Θεό λέει: «Γεννηθήτω το θέλημα Σου ως εν ουρανώ και επί της γης».
Γι’ αυτό και βλέπετε τους Ιεράρχες και όλους τους «Χριστιανούς» πλάνους, να μην έχουν πρόβλημα και να σας μεταφέρουν και συμβουλές των αγίων που μιλούν για την Ανάσταση και για την αιώνια ζωή.
Ναι αλλά για την Βασιλεία του Θεού επί γης ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Γιατί αυτήν ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Η αιώνια ζωή δεν τους νοιάζει, αφού δεν αγωνίζονται γι’ αυτήν. Την γη θέλει ο αντίχριστος και αυτή προσπαθούν να του παραδώσουν. Αυτό είπε και ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός για τον αντίχριστο. «Κυρίαρχος της γης θέλει να γίνει».
Γι’ αυτό και ζήτησα να προσευχηθείτε δέκα ΕΚΛΕΚΤΟΙ Έλληνες, με τα λόγια που έγραψα. Και να είσαστε σίγουροι, πως αν εμείς κάνουμε αυτήν την ελάχιστη προσευχή που μπορούμε, ο Θεός θα κάνει όλα τα υπόλοιπα, για να γίνει το θέλημά Του, «ως εν ουρανώ και επί της γης», κάτι που προς το παρόν εμείς δεν μπορούμε.

ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ …… “ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ” ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Όσο πλησιάζουμε προς το 2018, όλο και περισσότεροι θα αντιλαμβάνονται, πως όλη αυτή η τρελή και παράλογη πραγματικότητα που βιώνουμε, όπου το κάθε τι τρελο, αισχρό, ανήθικο κι ανώμαλο, προσπαθεί να γίνει με το ζόρι, «λογικό» και «αποδεκτό» κι όλος αυτός ο πόλεμος που δέχεται η Ορθόδοξη Ελλάδα μας από το 2010, είναι άμεσα δεμένα, με την παγκόσμια παρουσίαση του αντίχριστου από τους Εβραίους Σιωνιστές, που ήδη βαδίζουν στο τελικό στάδιο, πριν να παρουσιάσουν στον κόσμο, τον ….. αναμενόμενο … «μεσσία» τους.
Αναφέρω το έτος 2018 ως έτος της ανάδειξης του αντίχριστου, για δύο λόγους.
Πρώτον διότι οι ίδιοι οι Ισραηλινοί το αναφέρουν ως το έτος της εμφάνισης του «μεσσία» τους και δεύτερον, επειδή αυτός ο πλάνος θα προσπαθήσει να πλανήσει και τους Ορθόδοξους Έλληνες, ώστε με κάποιο τρόπο να τον δεχθούν, έχουν αρχίσει τα εδώ εγχώρια τσιράκια του αντίχριστου, να μας δίνουν το έτος 2018, ως το έτος της …………. «Δευτέρας Παρουσίας» του Χριστού.!!!!!!
Εδώ θα διαβάσετε τι λένε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, για το τί θα συμβεί τον επόμενο χρόνο στην Ιερουσαλήμ πριν από την εμφάνιση του «μεσσία» τους. Και όπως όλα δείχνουν το 2017 θα είναι ένα πολύ «θερμό» έτος για την ανθρωπότητα.
Future Israel Next Year in Jerusalem
http://www.ahavat-israel.com/eretz/future
Κι αυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ προπαγάνδα, για να προετοιμάζει την κοινή γνώμη για το «μεγάλο» Ισραήλ και τον Εβραίο «μεσσία», μέχρι και στην ΚΙΝΑ «δουλεύει». https://namu.wiki/w/%EC%8B%9C%EC%98%A4%EB%8B%88%EC%A6%98

ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ – ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στρέφεται γύρω από τον άξονα: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ» και ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» και αυτό το σχέδιο εξυπηρετούν, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, είτε γίνονται από την Αμερική, είτε γίνονται από την Ρωσία, είτε γίνονται από την Ευρώπη ή την Κίνα !!!!!
Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, στον επόμενο ενάμιση χρόνο που ετοιμάζουν οι Εβραίοι τα απάνθρωπα σχέδιά τους, για τον ερχομό του αντίχριστου …. «μεσσία» τους, θα δούμε ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ γεγονότα, αλλά εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ Έλληνες, για τους οποίους γράφω από το 2011 και οι περισσότεροι ήδη έχετε καταλάβει, δεν πρόκειται τώρα να πλανηθείτε από τις πλάνες που σπέρνουν όλοι οι δούλοι και τα όργανα του αντίχριστου.
Εδώ βλέπετε και κάποιες από τις φωτογραφίες που διακινούν στο διαδίκτυο οι πλάνοι των Εβραίων, που προαναγγέλουν τον αντίχριστο «μεσσία» του Ισραήλ και θέλουν να μας τον παρουσιάσουν στην Ελλάδα, ως τον «Χριστό» στην …… «Δευτέρα παρουσία»!!!

Και ενώ άλλοι προσπαθούν να πλανήσουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, διαδίδοντας, ότι «ότι το 2018 περιμένουμε τον Χριστό στην Β’ παρουσία», άλλοι πλάνοι διαδίδουν ότι: «δεν είναι τώρα η εποχή του αντίχριστου, αλλά θα έρθει μετα από 40 χρόνια»!!!!!
Διαδίδουν δηλαδή οτιδήποτε άλλο, εκτός από την αλήθεια, μόνο και μόνο, για να μην συνδέσουν οι ‘Ελληνες την σημερινή κατάσταση με τον αντίχριστο «μεσσία» των Εβραίων και το σφράγισμα των ανθρώπων.
Εσείς όμως οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε.
Προσευχηθείτε λοιπόν για να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ο Θεός υπέρ της Ελλάδος και της Ορθοοδοξίας και αφήστε όλους τους πλάνους της γής, να «απολαύσουν» και να «χαρούν» τον αντίχριστο που διάλεξαν.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Επειδή το θέμα είναι τεράστιο θα επικεντρωθώ στα βασικά και θεμελιώδη δεδομένα, για να ξεδιαλύνω και αυτήν την ομίχλη και να μπορέσουν να καταλάβουν οι εκλεκτοί, τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα μ’ αυτήν την «περίεργη» στάση των Ιεραρχών, αλλά και πως πρέπει να ενεργούν αυτοί, για ν’ αποφεύγουν τις παγίδες του αντίχριστου.
Το Ιερατείο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, που αποτελείται από τον τελευταίο διάκονο, τους Ιερείς, Αρχιερείς, μέχρι τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έχει μία πολύ συγκεκριμένη ΕΥΘΥΝΗ και επιτελεί ένα ύψιστο για τον Χριστιανό ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.
Η ευθύνη τους είναι, να φέρουν ΣΕ ΕΠΑΦΗ και να γνωρίσουν τον ΘΕΟ με τους ανθρώπους. Και το Ύψιστο λειτούργημα που επιτελούν, είναι ότι γίνονται οι ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΑΓΩΓΟΙ, ώστε να μεταφέρονται ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του ΘΕΟΥ, στους ανθρώπους.
Αυτά τα στοιχεία του Θεού, μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους από τον ΙΔΙΟ τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, δια του ΕΜΦΥΣΗΜΑΤΟΣ που έκανε στους Αποστόλους, στην πρώτη μετά την Ανάστασή Του εμφάνιση σε αυτούς και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ΜΟΝΟ στην Ορθοδοξία, να μεταδίδεται διά του ΕΜΦΥΣΗΜΑΤΟΣ η Χάρη της Ιερωσύνης που όπως είπαμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, από την ΕΥΘΥΝΗ του Ιερωμένου να γνωρίσει τον Θεό με τον άνθρωπο, και τελώντας ως ενδιάμεσος αγωγός, να μεταφέρει διά τηε τελέσεως των μυστηρίων, στοιχεία της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του Θεού και ευλογία, στους ανθρώπους που τα ζητούν.
Αυτά με λίγα λόγια, περιμένουν οι άνθρωποι από τους Αρχιερείς και τους Ιερείς και αυτά περιμένει και ο Θεός, γι’ αυτό τους έχει δώσει εξουσία στην γή.
Αν λοιπόν οι Ιεράρχες της Εκκλησίας μας, λειτουργούσαν στην Ελλάδα – έστω και σε μέτριο βαθμό- , σύμφωνα με την ευθύνη τους, η πιθανότητα να επιτραπεί από τον Θεό στον αντίχριστο να κυβερνήσει την γή, ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.!!!!
Γιατί αν ο άνθρωπος γνωρίζει τον Θεό, και έχει μέσα του και στοιχεία της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του Θεού, τότε σε οποιαδήποτε ΔΥΣΚΟΛΙΑ μικρή ή μεγάλη, ο άνθρωπος γνωρίζει και επικαλείται τον Θεό και τότε αίρονται οι ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και μπορεί να ανοίγει η θάλασσα στην μέση, μέχρι και να σταματάει η κίνηση του σύμπαντος, ανάλογα με τον κίνδυνο και το εμπόδιο που θέλει να ξεπεράσει ο άνθρωπος και με τις ανθρώπινες δυνατότητές του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Από τα μεγαλύτερα παραδείγματα ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που έχουμε στην Ορθοδοξία, είναι η περίπτωση της Πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως το 626 μ.Χ.
Η Κωνσταντινούπολη τότε, πολιορκήθηκε από μεγάλο στρατό Αβάρων, Περσών, και Σλάβων, ενώ βρισκόταν με μικρή στρατιωτική δύναμη, γιατί ο Βασιλιάς Ηράκλειος με τον μεγαλύτερο όγκο του στρατού, είχε εκστρατεύσει στην Κτησιφώντα , για να ανακτήσει τον Τίμιο Σταυρό που είχαν πάρει οι Πέρσες από την Ιερουσαλήμ.
Η Κωνσταντινούπολη τότε σώθηκε, μετά από προσευχή του λαού προς την Παναγία, κατόπιν εκκλήσεως του τότε Πατριάρχη Σέργιου, που κάλεσε τον λαό να προσευχηθεί, ενώ αυτός περιέφερε την ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ στα τείχοι.
Και ενώ ανθρωπίνως, όλα έδειχναν πως η Κωνσταντινούπολη θα πέσει, διότι δεν μπορούσε στρατιωτικά να αντιμετωπίσει αυτήν την επίθεση, σηκώθηκε ξαφνικά ένας τυφώνας, που δεν άφησε καμία πολιορκητική μηχανή των εχθρών όρθια και βύθισε το μεγαλύτερο μέρος του στόλου τους.
Ο λαός τότε ευχαρίστησε την Παναγία για την σωτηρία της Πόλης και τότε συνθέθηκε και ψάλλεται μέχρι σήμερα προς τιμήν της Παναγίας, το: «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ».
Αν οι άνθρωποι λοιπόν, γνωρίζουν τον Θεό και τον επικαλεστούν ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, τι «τύχη» μπορεί να έχει ο κάθε αντίχριστος;
ΚΑΜΙΑ.!!!!
Αυτό όμως το γνωρίζει και ο αντίχριστος και φυσικά και οι Εβραίοι που τον υπηρετούν. Ήξεραν λοιπόν, πως για να μπορέσει να κυβερνήσει στην γη, πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από τους Ορθόδοξους Έλληνες, δύο ΣΤΟΙΧΕΙΑ που μπορούν να τον ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
Το ένα είναι η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που ταυτίζεται με την ΔΥΝΑΜΗ της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ και το άλλο στοιχείο είναι η ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ, που μεταδίδεται στον άνθρωπο με τα μυστήρια της Εκκλησίας. Το κάθε Μυστήριο μεταδίδει στον άνθρωπο και μία διαφορετική ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Αυτά όμως έπρεπε να τα ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από τους Έλληνες, για να μην κινδυνεύει.
Για να μπορέσει να το πετύχει αυτό, έπρεπε να ΕΛΕΓΞΕΙ τον μεγαλύτερο εχθρό του. Τους Ιερείς και Αρχιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού μας, που διά μέσω ΑΥΤΩΝ περνάνε στους ανθρώπους ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ Θεϊκά στοιχεία. Έτσι ξεκίνησαν οι Σιωνιστές ένα σατανικό σχέδιο διείσδησης μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, από το 1900.!!!!
Αυτό το λέω, μήπως και και μπορέσετε να συλλάβετε τον βαθμό που ελέγχεται από τον αντίχριστο η Εκκλησία μας σήμερα.
Άρχισαν λοιπόν από το 1900, να αλλοιώνουν σιγά σιγά τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για να μην μεταδίδεται όπως πρέπει Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στους ανθρώπους.
Ο άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης που βάπτισε τον άγιο Παΐσιο τον αγιορείτη, είχε αρχίσει να βλέπει μέσα στην Εκκλησία από το 1910, πως οι Ιερείς δεν βάπτιζαν καλά τα παιδιά και έκανε από τότε την σύσταση προς τους Ιερείς λέγοντας: «προσέχετε Ιερείς να βαπτίζετε καλά τα παιδιά».
Δέν μπορούσε βέβαια ο άγιος τότε να βάλει στο μυαλό του, πως τις κακές βαπτίσεις των παιδιών, δεν τις έκαναν οι ιερείς ούτε από άγνοια, ούτε από «βιασύνη», αλλά είχαν αρχίσει να διεισδύουν στην Εκκλησία όργανα του αντίχριστου. Και ξεκίνησαν να αλλοιώνουν τα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ξεκίνώντας από το βάπτισμα που είναι το σημαντικότερο.
Νομίζω είναι εύκολο να καταλάβετε, πως άλλα ΘΕΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μεταφέρει στον άνθρωπο το Κανονικό Ορθόδοξο βάπτισμα και εντελώς άλλα έως τίποτα, το κακό βάπτισμα. Γιατί αν ήταν το ίδιο, τότε γιατί να ελέγξει ο άγιος Αρσένιος τους ιερείς, για το κακό βάπτισμα;
Δυστυχώς έχουν μείνει όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες εντελώς ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ σε όλα τα θέματα της πίστεώς μας και έτσι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ την διαφορά της τέλεσης ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Ορθόδοξου Μυστηρίου συμπεριλαμβανομένου και του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, από κάτι που ΜΟΙΑΖΕΙ με Ορθόδοξο Μυστήριο, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Ακούστε λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ, γιατί δυστυχώς σήμερα έχουν αλλοιώσει μέχρι και το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, για να διακόψουν από τους Έλληνες Ορθόδοξους την Θεία Κοινωνία του Σώματος και του Αίματος του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Όλα τα Μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμμένος τρόπος που εκτελούνται και αυτός λέγεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, διότι αυτόν τον τρόπο τον καθορίζουν οι ΙΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και όλοι οι κανόνες των επτά μέχρι σήμερα Οικουμενικών συνόδων που αναγράφονται όλοι στο Ιερό Πηδάλιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Επίσης εκτός από το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ, υπάρχουν και όλες οι ειδικές κατά μυστήριο ευχές που πρέπει να διαβάζονται όλες από τον Ιερέα, όπως υπάρχουν και οι ειδικές ευχές που διαβάζει ο ιερέας προς δικό του καθαρισμό, πριν και μετά την τέλεση του κάθε Μυστηρίου.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί το ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Μυστηρίου που τέλεσε ο Ιερέας, πρέπει να έχει τελεστεί το Μυστήριο σύμφωνα με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, γιατί αν έχουν παρεκλίνει από αυτό ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, τότε δεν είναι Ορθόδοξο Μυστήριο αλλά ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΔΥΝΑΜΗ του Θεού βρίσκεται ΜΟΝΟ μέσα στην Ορθοδοξία.
Γι’ αυτό είπα πως άφησαν ΣΚΌΠΙΜΑ τον λαό ΑΚΑΤΗΧΗΤΟ, για να μην μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην τέλεση ενός ΟΡΘΌΔΟΞΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, με κάποιο που ΜΟΙΑΖΕΙ με Ορθόδοξο.
Και ΠΛΑΝΟΥΝ τους Ορθόδοξους Έλληνες με ένα πολύ σατανικό τρόπο. Λειτουργούν με ΑΙΡΕΤΙΚΟ τρόπο την Εκκλησία μας, με την εικόνα του Ορθόδοξου Ιερατείου, μέσα σε Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς.
Αλλά είπαμε ΕΚΛΕΚΤΟΙ: τον αντίχριστο αντιμετωπίζουμε. Τον μέγα ΠΛΑΝΟ της ανθρωπότητας.
Και όλα αυτά τα κανει, για να ΑΠΟΚΟΨΕΙ τους Ορθόδοξους Έλληνες, από τον Θεό και την Δύναμή Του, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.
Συμβαίνει και με το Ιερατείο της Εκκλησίας μας, ότι ακριβώς συμβαίνει και με τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και την Δημοκρατία στην ΠΡΑΞΗ και μόνο κατ’ όνομα υπάρχει Δημοκρατία, αλλά δεν τους πειράζει κανείς, γιατί και η Δικαιοσύνη και ο στρατός, είναι και αυτοί υπηρέτες του αντίχριστου.
Και το Ιερατείο της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχει κάνει κουρελόχαρτο το Ιερόν Πηδάλιον και μόνο κατ’ όνομα λειτουργούν Ορθόδοξα, αλλά ποιός να τους καθαιρέσει αφού είναι όλοι το ίδιο;;
Αλλά για να μην αδικήσω κανέναν, δεν είναι όλοι το ίδιο, όπως φάνηκε πρόσφατα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος, που βγήκε και είπε δημοσίως με ποιο χαμηλους τόνους, αυτά που γράφω τώρα, για το πουλημένο στον αντίχριστο Ιερατείο. Και όπως θα είδατε, έπεσαν πάνω του όλα τα σκουλίκια του αντίχριστου να τον … «φάνε». Αφού σήμερα στην εποχή του αντίχριστου, η αλήθεια τους πονάει και τους καίει και δεν πρέπει να λέγεται.
Και σίγουρα βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ μέσα στο Ιερατείο της Εκκλησίας μας, που ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Και κάποια στιγμή, πρέπει οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Ιεράρχες και ιερείς της Ελλάδος, να κάνουν το εξής: ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, γιατί αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ, αλλά να φροντίσουν καταρχήν, αυτοί να ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας, και ν’ αρχίσουν απλά και Ορθόδοξα να ενημερώνουν και να ΚΑΤΗΧΟΥΝ τους Έλληνες επάνω σε αυτά που γράφω.
Γιατί την Εκκλησία μας σήμερα δυστυχώς την διοικούν όργανα του αντίχριστου, έχοντας ως αποστολή, να αποκόψουν τους Έλληνες από τα Μυστήρια του Θεού και να τους οδηγήσουν στο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ και την ΑΠΩΛΕΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ γιατί από την ΔΙΚΗ ΣΑΣ συμπεριφορά, ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και απέναντι στο πουλημένο στον αντίχριστο Ιερατείο της Εκκλησίας που λειτουργεί ΑΙΡΕΤΙΚΑ, η δική σας συμπεριφορά πρέπει να είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ.
Και για να είμαστε στην πράξη εμείς Ορθόδοξοι, ώστε να μας ακούει ο Θεός, σεβόμαστε καταρχήν όλους τους Ιερείς και Αρχιερείς Του, αλλά παράλληλα αν καταλαβαίνουμε ότι λειτουργούν Αντορθόδοξα, τότε ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. Αλλά το χέρι τους το ασπαζόμαστε εν ονόματι Κυρίου, για όσο ο Θεός τους επιτρέπει να φορούν το τιμημένο ράσο του Ορθόδοξου παπά.
Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πράγματα και δεν θ΄αργήσουν. Γιατί αυτήν την σαπίλα που υπάρχει μέσα στην Εκκλησία μας, την ΞΕΡΕΙ, την ΒΛΕΠΕΙ και ΤΗΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ο ΊΔΙΟΣ ο ΚΥΡΙΟΣ ημών Ιησούς Χριστός.
Τώρα γιατί ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ, το είπαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο. Γιατί τα πάντα εδώ στην γή, τα επιτρέπει να γίνονται όπως τα θέλουν και τα ζητούν οι άνθρωποι.
Και για να μπορέσουν να μπούν αυτά τα όργανα του αντίχριστου, μέσα στην Εκκλησία του Χριστού και να ανέβουν σε θέσεις Μητροπολιτών, οι άνθρωποι τους ήθελαν και φώναζαν …… ΑΞΙΟΣ.
Μπορεί λοιπόν να υποκρίθηκαν καλά και να ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ τον καλόπιστο Έλληνα, αλλά τώρα πλεον έχουν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ και ξέρουν πως τους κοιτάμε και λέμε ….. ΑΝΑΞΙΟΣ.!!!!!
Και αφού είναι αναίσθητα ζώα που δεν πρόκειται να παραιτηθούν, εμείς ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στον Ύψιστο Παντοδύναμο Θεό και τον παρακαλούμε τα εξής:
«Παντοδύναμε Κύριε και Ιδρυτή της Εκκλησίας μας. Μας παρουσιάστηκαν ως απεσταλμένοι Σου, μας ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ και εμείς φωνάξαμε … «Άξιος».!!!! ΕΣΥ Όμως που γνωρίζεις τις καρδιές όλων και ξέρεις ποιός είναι πραγματικά ο Άξιος , ΚΑΘΑΡΙΣΕ την Εκκλησία Σου και ΑΠΑΛΛΑΞΕ μας από όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ και στείλε ΕΣΥ στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας, ΕΥΣΕΒΕΙΣ πολιτικούς Κυβερνήτες και ΑΞΙΟΥΣ Αποστόλους Σου, για να «ποιμάνουν» και να οδηγήσουν εν αληθεία Σου, τον ευσεβή λαό Σου». ΑΜΗΝ.
Προσευχηθείτε λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ στον Παντοδύναμο Θεό μας και όλα τα σχέδια που κάνει ο αντίχριστος εδώ και 150 χρόνια, θα πέσουν ΣΤΟ ΚΕΝΟ. Αυτό που φοβόταν αυτό θα γίνει: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ.
Αυτήν την στιγμή στην χώρα συμβαίνει το εξής:
Είναι σε εξέλιξη καταρχήν, η πρώτη παγκοσμίως πειραματική προσπάθεια κατάληψης μίας χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.
Δηλαδή όπως μπορεί η τράπεζα να κατασχέσει από ιδιώτη ακίνητη περιουσία, κατά τον ίδιο τρόπο προσπαθούν οι Διεθνείς τράπεζες που δεν δανείζουν ιδιώτες αλλά κράτη, να κατασχέσουν το έδαφος της Ελλάδος, ένεκεν του χρέους και της επικείμενης χρεοκοπίας που έχουν σκοπό να φέρουν.
Όλα όμως όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα, από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ με τα αλλοιωμένα στοιχεία που ήθελαν οι Εβραίοι και όλα τα υπογραφέντα μνημόνια, μέχρι και την διάλυση του πολιτεύματος με την παραποίηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που έχουν κάνει, είναι και κατά το διεθνές Δίκαιο και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο αλλά και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, εντελώς παράνομα, οπότε είναι ΟΛΑ εντελώς ΑΚΥΡΑ.
Οπότε το σχέδιό τους για κατάληψη της χώρας με την μορφή της κατάσχεσης, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
Προσπάθησαν και θεωρώ πως μπορεί να ξαναπροσπαθήσουν να φέρουν για την επόμενη Βουλή την «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ», γιατί δεν έχουν κανένα άλλο τρόπο, για να «νομιμοποιήσουν» όλα τα μέχρι σήμερα παράνομα και ΑΚΥΡΑ μνημόνια ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.
Ολα τους τα σχέδια λοιπόν μέχρι τώρα, έχουν πέσει στο κενό και τα πάντα φαίνονται να είναι στον αέρα, για ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ.
Διότι η παρούσα Κυβέρνηση όλων αυτών των Εβραιόδουλων ανθελλήνων ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ. Δεν είναι άλλωστε και τόσο «στον κόσμο τους». Ξέρουν πλέον όλοι τους, πως οι Έλληνες στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο που ήρθαν για να «παίξουν».
Όταν λοιπόν μία Κυβέρνηση αποκαλύπτεται και ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ, δηλαδή δεν μπορεί να συνεχίσει να εφαρμόζει τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά της σχέδια, αφού ο λαός την αντιμετωπίζει πλέον με ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, τότε οι Εβραίοι της δίνουν εντολή να …… ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και την διατάζουν να πάει σ’ εκλογές.
Οι εκλογές είναι και ο δρόμος διαφυγής όλων των προδοτών, όπως διέφυγαν ο Σιμίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και σήμερα απολαμβάνουν τα «τριάκοντα αργύρια» της προδοσίας τους, αφού τις καρέκλες τους τις καταλαμβάνουν νέοι Εβραιόδουλοι ανθέλληνες, που περιμένουν την σειρά τους για να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.
Και αφού έχουν εγκλωβιστεί και δεν ξέρει κανένας τι να κάνουν, κάθονται και κοροϊδεύουν τον κόσμο με τα ίδια και τα ίδια που λένε τόσα χρόνια τώρα. Για τα χρέη, τις μεταρρυθμίσεις, τα ελλείμματα, τις ελαφρύνσεις, τα κουρέματα και τα ξυρίσματα, τις προσαρμογές και τους ανασχηματισμούς, και τ’ @ρχίδι@ του Καράμπελα και το μ@υν@ της Χάϊδως.
Το μέγα πρόβλημα όμως που έχουν σήμερα οι Εβραίοι, είναι πως έχει ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ όλο αυτό το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα και έχει ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, πως όλοι τους είναι Εβραιόδουλοι και ΦΑΣΙΣΤΕΣ, αφού όλοι μαζί καταπάτησαν το Σύνταγμα με την ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε, τους έχουν τελειώσει οι….. «ΣΩΤΗΡΕΣ»!!!!!
Προσπάθησαν να ξεθάψουν Βασιλιάδες, Φράγκους και Δίφραγκους, διάφορους Στρατηγούς και κάμποσες λεσβίες και αφού έφτασαν στο σημείο να προπαγανδίσουν για «σωτήρα» και τον «ψώρρα» τον διαστημάνθρωπο από τον πλανήτη των πιθίκων, φανταστείτε σε τι ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση βρίσκονται.
Αυτή όμως είναι μία πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση. Διότι με μία ΑΧΡΗΣΤΗ για τους Εβραίους Κυβέρνηση, που δεν μπορεί πλέον να περάσει τίποτα ανθελληνικό και παρ’ όλα αυτά παραμένει στην εξουσία, ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ γι’ αυτούς ΧΡΟΝΟ λόγω της ελεύσεως του …. 2018.
Όταν δε, είναι και παράλληλα ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ, διότι δεν μπορούν να πάνε σ’ εκλογές, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναλλακτικοί … «ΣΩΤΗΡΕΣ», τότε η παραμονή στην εξουσία αυτής της Κυβέρνησης, που έχει προδώσει τους πάντες και τα πάντα, που έχει ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ στον λαό και τώρα δεν μπορεί να ΔΙΑΦΥΓΕΙ, αυτή η κατάσταση, για όσους βλέπουν, γνωρίζουν και καταλαβαίνουν, μυρίζει μπαρούτι και αίμα.
Βλέπω δηλαδή αυτή η κατάσταση, να πυροδοτεί ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, που εκτιμώ πως θα τις επιδιώξουν και οι ίδιοι. Ο λόγος είναι καθαρά και μόνο για να μπορέσουν να διαφύγουν. Γιατί μπορεί να κάνουν ότι κάνουν και να προδίδουν τον λαό, αλλά δεν θέλουν και ν’ αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.
Οπότε για να μπορέσουν να διαφύγουν, εκτιμώ πως θα ΟΞΥΝΟΥΝ πολύ τα πράγματα, με σκοπό να περάσουν αυτήν την ΟΞΥΝΣΗ στον λαό. Και μέσα στην «αναμπουμπούλα» να γίνουν αυτοί ……. «λαγοί».!!!!
Βέβαια τα σχέδια τους για να «εξαφανίσουν» την Ελλάδα είναι πολλά και «αστείρευτα». Και με ένα στρατηγό που μιλήσαμε προσφάτως, μου είπε πως σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν την Χ.Α. για να οξύνουν τα πράγματα, αλλά μου είπε και κάτι που έχει να κάνει με την σημερινή επίσκεψη του «μπάμια» στην Ελλάδα. Κάτι σαν μία υπόθεση «εργασίας».
Με την συζήτηση λοιπόν καταλήξαμε στις εξής ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
Ο «Μπάμιας» έτσι κι’ αλλοιώς είναι πλέον «καμένο χαρτί» για τους Εβραίους. Οι δύο μήνες που του μένουν στην προεδρία των ΗΠΑ, δεν είναι περίοδος μεγάλων αποφάσεων με διεθνή αντίκτυπο. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ πρόβλημα των Εβραίων εξακολουθεί να ειναι Η ΕΛΛΑΔΑ, διότι όλα τα σχέδια τους για να εξαφανίσουν την χώρα, ώστε να μην είναι εμπόδιο στον επερχόμενο αντίχριστο «μεσσία» τους, από το 2010 μέχρι σήμερα, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, έχουν πέσει στο ΚΕΝΟ.
Καταλήξαμε λοιπόν στο εξής: Αυτό το ταξίδι του «Μπάμια» στην Ελλάδα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που τα πάντα στην χώρα είναι στον αέρα, με την Κυβέρνηση ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ και χωρίς εναλλακτικούς «Σωτήρες», που σημαίνει πως ο «Μπάμιας» δεν έρχεται για να κλείσει τίποτα βαριές συμφωνίες , αφούτα πάντα στην χώρα είναι στον αέρα, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;
Και για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, όχι γιατί έρχεται, αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Για ….τουρισμό;;;;;
Σίγουρα Όχι και επειδή από την συζήτηση δεν μπορούσε να προκύψει κάποιος αποδεκτός και λογικός λόγος της επίσκεψης αυτής την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με αυτήν την κατάσταση στην Ελλάδα, μου έκανε την ερώτηση:
Ξέρεις μου λέει, τι είναι αυτήν την στιγμή ο «μπάμιας» για τους Εβραίους; Ένας π@ύστης λιγότερος.!!!!! Ο «μπάμιας» αυτήν την στιγμή τους είναι άχρηστος, την Ελλάδα θέλουν και προσπαθούν εδώ και χρόνια χωρίς αποτέλεσμα να την εξαφανίσουν, αν βάλουν τώρα έναν δικό τους να «ΦΑΕΙ» τον «μπάμια» στην Ελλάδα, για σκέψου τι θα γίνει. Και μην μου πεις πως δεν το έχουν ξανακάνει. Το έχουν ξανακάνει και ήταν και η αιτία του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟΝ «ΜΠΑΜΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;; Ας ψάξουν άλλους τρόπους να διαλύσουν την Ελλάδα και να διαφύγουν. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ «ΠΑΙΖΕΙ» ΠΙΑ.
Ότι και να γίνει και ότι και να κάνουν, με την ΕΛΛΑΔΑ έπαιξαν κι ΕΧΑΣΑΝ. Τώρα ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ στην γωνία, ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Τώρα θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για όλα τα ΧΑΜΕΝΑ.
Τώρα δεν έχει ούτε σκοτωμένες «μπάμιες», ούτε ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ούτε ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΡΑΙΝΑ.
Τώρα θ’ «ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ» όλοι, τον αντίχριστο που υπηρέτησαν.
Αφού δεν μπόρεσαν να φέρουν σε πέρας, την προδοσία που ανέλαβαν, ΤΏΡΑ θα δούν, πόσο πολύ τους «αγαπάει» ο αντίχριστος.
Εσύ Ορθόδοξη Ελλάδα μου ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Γιατί τώρα τα ΕΚΛΕΚΤΑ παιδιά σου, γνωρίζουν την αλήθεια και ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ στον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ.
Το από ΑΙΩΝΩΝ οικοδόμημα των Εβραίων Σιωνιστών, στην Ελλάδα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ. Τώρα την Ελλάδα την αναλαμβάνει ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ, γιατί Αυτόν ΘΕΛΟΥΝ και Αυτόν ΖΗΤΟΥΝ οι Ορθόδοξοι Έλληνες.
Και εδώ στην γη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονται όπως τα θέλουν και τα ζητούν οι άνθρωποι.
Αντίχριστο θέλεις; Αυτόν θα έχεις.
Ιησού Χριστό θέλεις; Αυτόν θα έχεις.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.