Αυγουστίνος Καντιώτης



Σκεψεις για την ιστοσελιδα

date Αυγ 10th, 2009 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Φλώρινα 9.8.09

Με χαρά είδα στην ιστοσελίδα  που επιτυχώς επιμελείσθε για τον π. Αυγουστίνο, την προσθήκη με την ανακοίνωση για αποστολή e-mail απο τους αναγνώστες, για οποιοδήποτε θέμα θέλουν να σχολιάσουν ή απλά, να καταθέσουν την γνώμη τους.
Πιστεύω πως ήταν  κάτι που έλλειπε, μα ήρθε ο καιρός που υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε όλους εμάς τους αναγνώστες της σελίδος. Με αφορμή αυτήν την προτροπή σας στέλνω και ‘γω αυτό το email.
Απ οτι είδα, υπάρχουν και αρνητικά σχόλια για τον π. Αυγουστίνο. Σας τιμά το γεγονός οτι δεν λογοκρίνατε κανένα, αλλά τα ανεβάσατε ολα, είτε είναι θετικά είτε οχι.

Φυσικό είναι να υπάρχουν και άνθρωποι ανα τον κόσμο, που διαφωνούν με τις θέσεις του π. Αυγουστίνου. Άλλωστε πολλοί απ’ αυτούς δεν ανήκουν καν στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Το λυπηρό δεν είναι αυτό. Λυπηρό είναι όταν διαφωνείς με τις θέσεις κάποιου προσώπου και το πολεμάς, κι ας είσαι Χριστιανός ευεργετημένος απο τον π. Αυγουστίνο, και ίσως πνευματικό του τέκνο, και ας κατέχεις σήμερα θέσεις και αξιώματα…
Όλοι ευεργετήθηκαν σ᾽ αυτόν τον τόπο απο τον Γέροντα, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο. Όμως όλοι στη Φλώρινα, στην Ελλάδα, μα και στο εξωτερικό δεν εκτιμούν αυτόν τον θησαυρό. Όταν δεν εκτιμάς την μεγάλη προσφορά του ευεργέτου σου, το λιγότερο είναι να είσαι αχάριστος!
Το έργο του σεβαστού μας επισκόπου μεγάλο, αλλά δεν είναι επι του παρόντος να το αναλύσουμε.
Θέλω να σας συγχαρώ, που με τόσο κόπο το προβάλλετε απ’ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα. Το κρατάτε ζωντανό στην δική μας μνήμη αλλά και στην μνήμη των επόμενων γενεών, πρός ωφέλεια κυρίως πνευματική.

Συνεχίστε να ενημερώνετε καθημερινά την ιστοσελίδα, προσθέτοντας ολο και περισσότερο υλικό, απο τα κηρύγματά του, καθώς και γεγονότα απο την ζωή του.
Είθε ο Θεός να σας έχει καλά για το έργο αυτό.

Με εκτίμηση
Βασίλειος Τρύφων

Comments are closed.