Αυγουστίνος Καντιώτης



ANAKOINΩΘEN ΓΙΑ ΤΟ TAMA ΤΟΥ EΘNOYΣ 2. ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΒΟΥΪΖΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 3. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ «Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

ANAKOINΩΘEN TAMA EΘNOYΣ pdf

Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

058837d2ea8c5l ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΒΟΥΪΖΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ,

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 23.02.2017

http://www.fotgrammi.gr/index.php/2009-07-31-01-00-24/2009-07-02-14-53-06/2009-07-31-01-19-02/1182————23022017

058837d2ea8c5lΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ «Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

Γραφει ὁ Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Θα σας πω ένα περιστατικό, για να καταλάβετε τον τρόπο της ΤΥΦΛΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ με τον οποίο «χτίστηκε» όλο το Ελληνικό στράτευμα, για να αποφευχθεί η πιθανότητα να υπάρξει στο μέλλον, ….ένας νέος …..ανυπάκουος …… ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ.!!!!

Το καλοκαίρι του 1985, είχε γίνει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, με 700 μόνιμους υπαξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στην Ρωσία – Φινλανδία, με το εκπαιδευτικό πλοίο «ΑΡΗΣ». Επιστρέφοντας πέφτουν σε τυφώνα 12άρη ανοιχτά της Γαλλίας, και ο Κυβερνήτης Πλοίαρχος ΔΟΡΚΟΦΗΚΗΣ, αποφασίζει να δέσει το πλοίο στην Δρέσδη μέχρι να «κόψει» ο καιρός. ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ από το ΓΕΝ, να μην δέσει στην Δρέσδη και να συνεχίσει την επιστροφή του. Ο πλοίαρχος ΔΟΡΚΟΦΗΚΗΣ, τους «υπενθυμίζει» πως το εκπαιδευτικό «ΑΡΗΣ» δεν είναι πολεμικό πλοίο, αλλά ένα απλό επιβατικό της γραμμής των Κυκλάδων, που το έχουν βάψει «γκρί» και του έχουν βάλει δύο παλιά «γουέλιγκτων» και κάνει εκπαιδευτικά καλοκαιρινά ταξίδια. Το ΓΕΝ επιμένει και του λέει ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Ο Πλοίαρχος ΔΟΡΚΟΦΗΚΗΣ τους απαντά: «Το πλοίο είναι «ποστάλι» και έχω πάνω εφτακόσιες ψυχές. ΘΑ ΔΕΣΩ ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ». Εκείνη την νύχτα βυθίστηκαν δύο μεγάλα φορτηγά πλοία και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα «S.O.S.» ούτε το πολεμικό ναυτικό της Γαλλίας. Όταν το «ΑΡΗΣ» επέστρεψε με μία ημέρα καθυστέρησης στον Πόρο, έγινε παρουσία όλων, η ΑΠΟΠΟΜΠΗ του πλοιάρχου ΔΟΡΚΟΦΗΚΗ και κατευθείαν έγινε ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ του εκπαιδευτικού «ΆΡΗΣ» και τοποθετήθηκε άλλος Κυβερνήτης.

Έτσι αποπέμφθηκε από την ενεργή δράση το…. 1985.!!!! ένας πραγματικός Έλληνας πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, που σε οποιαδήποτε στιγμή είτε σε ειρήνη είτε σε πόλεμο θα ενεργούσε με βάση την ΕΥΘΥΝΗ,το ΚΑΘΗΚΟΝ και τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και όχι με τις διαταγές των «χαρτογιακάδων» που τις δίνουν από τα γραφεία, πίνοντας τα καφεδάκια τους. Και έτσι έχουν αποπεμφθεί από την διοίκηση του στρατού, όλοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. Σήμερα όλες τις θέσεις των Διοικητών και των Κυβερνητών τις έχουν δώσει σε ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/blog-post_9967.html

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.