Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!!! 2. TON KAΛΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ!

Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ἀπό τὸ βιβλίο τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
«Κόρακες τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ἐξέλθετε τῆς Κιβωτοῦ», σελ 10

ΣΥΜΠΡΟΣ. ΜΕ ΑΙΡΕΤ...

Στὴν ἐποχή μας οἱ οἰκουμενισταὶ εἶνε μιὰ νέα ἐπικίνδυνη αἵρεσι, ποὺ λέει· Ἔχουν διαφορὲς οἱ «ἐκκλησίες», ἀλλὰ ἐμεῖς θὰ συλλέξουμε ὅτι ὡραῖο ἔχει ἡ καθεμία καὶ θὰ κάνουμε μιὰ νέα θρησκεία, τὴν πανθρησκεία, καὶ θὰ λειτουργοῦμε μαζὶ καὶ ὀρθόδοξοι καὶ παπισταὶ καὶ ἀγγλικανοὶ καὶ λουθηρανοὶ καὶ οἱ ἰουδαῖοι καὶ οἱ βουδισταὶ καὶ οἱ μουσουλμᾶνοι καὶ… οἱ πάντες.
Αὐτὴ εἶνε ἡ πανθρησκεία [τοῦ ἀντιχρίστου]· ἀλλὰ ὅπως εἶπε ἕνας ἅγιος τῶν ἡμερῶν μας, ὁ Ἰουστῖνος Πόποβιτς, ὁ οἰκουμενισμὸς εἶνε παναίρεσις (Φλώρινα 1995).

058837d2ea8c5l

TON KAΛΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

————

————-

ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Σχόλιο απο Χαρη Γκρινακερ ἀπὸ YouTube
Άγιε Επίσκοπε, του Θεοῦ εργαλείο, τον καιρό που μίλαγες μὲ τον σημερινό καιρό, είναι σαν να ζούσες εσείς στον Παράδεισο, κι εμείς σήμερα στην κόλαση. Εμείς οι χριστιανοί, όχι της ταυτότητας, ξέρουμε και σε ομολογούμε σαν τους ιεράρχες, αυτούς που ήθελε ο Κύριος. Σήμερα σε είχαμε ανάγκη περισσότερο από άλλες φορές. Πιστεύω και το δηλώνω, άν ζούσες σήμερα, αυτήν την μαούνα της Κρήτης, μαζί με τους λίγους αλλά σωστούς χριστιανούς, θα την πνίγατε καὶ δὲν θὰ συμμετειχατε σε τέτοιους διαλόγους, μαζί με αυτούς που συνταυτίστηκαν στην προδοσία,

στα παγωμένα νερά εκεί που βυθίστηκε και το ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ. Η φωνή μου είναι πολύ μικρή, να ακουστεί, ιδίως στους μισούς προδότες του Αγίου Όρους, που βγήκαν κατά ομάδες γιὰ να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο της αγνοίας, γιὰ να κανουμε υπακουή! Είπα σε κάποιον ἀπ᾽ αυτούς, ό,τι υπακουή να κάνεις εσύ στον γέροντα σου, εγώ δεν έχω να κάνω υπακουή σε τέτοιους, παρά μόνο στο Θεό.

Είπες άγιε του Θεού να κάνουμε υπακουή μόνον στους σωστούς Δεσπότες… Από εμάς εξαρτάται να διακρίνουμε τα σκάρτα από τα γερά. Μήπως εκείνος της Κύπρου, ο άνθρωπος της πολυθρόνας με πολλούς ομοϊδεατες άθεους και προδότες, εφιάλτες της Ορθοδοξίας μας. Και όμως έβγαζαν πύρηνους λόγους πριν ξεσκεπαστούν και βγάλουν τις προβιές από πάνω τους και βρεθούν γυμνοί. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει. Οι ογδοήτες ιερείς θα είναι οι χειρότεροι όλων….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.