Αυγουστίνος Καντιώτης



Το Αγιον Ορος επεσε – Νανουριστρες Πατερες 2. Συνελληνες και Φιλελληνες, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ 3. ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! Να προετοιμαζομαστε για νεα Αλωση – Επιτελους, ας ξυπνησουμε !

date Ιούλ 6th, 2017 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Το Αγιον Ορος επεσε – Νανουριστρες Πατερες [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

https://katihisis.blogspot.gr/2017/07/2017_4.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Συνελληνες και Φιλελληνες, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ

ΑΓΩΝΙΣΘΕίναι μία έκφραση που εκστόμισε ο μακαριστός Επίσκοπος Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας π. Αυγουστίνος Καντιώτης πριν λίγα χρόνια, όταν είδε να απειλούνται τα ΄Οσια και Ιερά της Πίστεώς μας, η Φιλτάτη Πατρίδα μας, η Ιστορία, η Παράδοση και Ζωή μας.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ πρώτα τα πνευματικά, ορθώνουμε τείχη νοερά για να μην διαπεράσουν μέσα στο νου της νεολαίας μας οι αρρωστημένες προπαγανδιστικές τάσεις της νεοταξικής εοσφορικής ελίτ, που αποσκοπούν στην λήθη της ιστορικής μας μνήμης. Ούτε επανάσταση του 1821 δεν θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία, ούτε το έπος του 1940, χάριν δε της ανδρεία εκείνων των γενναίων Ελλήνων είναι ζωντανοί οι σημερινοί δυνάστες μας και μας επιβάλλουν μέτρα θανάτου, ούτε Μεσολόγγι, ούτε Ζάλογγος, ούτε γενοκτονίες Πόντου και Μ. Ασίας και ίσως στα ψιλά γράμματα θα γίνεται μία μικρή αναφορά στις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα και το Μαραθώνα.

Αντ΄αυτών, τη στιγμή μάλιστα που οι ελληνόφωνοι του Υπουργείου Παιδείας πρωτοστατούντος του κ. Παναγιώτη Λιάκου σκέφτονται να αντικαταστήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών, που είναι μάθημα ομολογιακό με ένα μάθημα Θρησκειολογίας, άρχισαν ήδη να προβάλλονται στα ελληνικά σχολεία ταινίες με προπαγανδιστικό περιεχόμενο αναφορικά με τη θανάτωση των Εβραίων από τους Ναζί. Αυτό θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν προβάλλονταν ιστορικά γεγονότα και από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, από τον ηρωισμό των Ελλήνων στα χρόνια της επανάστασης του 1821 και το έπος του 1940, ώστε να δίνεται μία αντικειμενική διάσταση στη γνώση και πληροφόρηση των μαθητών.

http://www.pentapostagma.gr/2016/01/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84.html
090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! Να προετοιμαζομαστε για νεα Αλωση – Επιτελους, ας ξυπνησουμε !

…Αυτός ο κυβερνήτης θα καταγραφεί ως το αθλιότερο δείγμα Καταληψία της Εξουσίας απ΄όλες τις Ελληνικές κυβερνήσεις πού πέρασαν(*)….»

«…Όλα δείχνουν ότι η χώρα οδεύει ολοταχώς προς το βάραθρο της καταστροφής.
Πολλά θυμίζουν την περίοδο της Άλωσης του 1453, χωρίς βέβαια να υπάρχει σ΄εμάς ένα ίχνος έστω από την αίγλη και την ατμόσφαιρα του μεγαλείου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας…
Το κράτος είναι καθημαγμένο και η αφαίμαξη των υπαρχόντων, καθώς και των μελλοντικών πόρων των Ελλήνων συνεχίζεται με φρενήρη ρυθμό από τους αδηφάγους δυτικούς, με πρώτους και χειρότερους όλων τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν βρει ευκαιρία να πάρουν όλες τις ρεβάνς που επιθυμούσαν.
Ο λαός είναι παραζαλισμένος, απελπισμένος, αποκαμωμένος, και οι ελπίδες του πολλαπλώς διαψευσμένες και προδομένες από τις ανίκανες και ενδοτικές ηγεσίες του.
Η νεολαία, οι μεγαλύτερες ηλικίες, όποιος μπορεί, αποδρά στο εξωτερικό για να γλιτώσει από την οικονομική και τη συναισθηματική ασφυξία που έχει διά νόμων και προεδρικών διαταγμάτων επιβληθεί ώστε να εξυπηρετηθούν οι σχεδιασμοί των ξένων.
Ο εποικισμός από πληθυσμούς ισλαμιστών συνεχίζεται και ο ελληνικός και o Χριστιανικός χαρακτήρας της χώρας κάθε μέρα «γκριζάρουν» ολοένα περισσότερο.
Τα κατεστημένα ΜΜΕ, η ενσωματωμένη στη Νέα Τάξη διανόηση, το σύνολο των μηχανισμών παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας είναι προσανατολισμένα στον αφελληνισμό και στην αποχριστιανοποίηση.
Οτιδήποτε παραπέμπει στην Παράδοση, στην Ελληνικότητα, στον σεβασμό στον Σταυρό και στη Σημαία μας, στην ένδοξη Ιστορία και στον άφθαστο πολιτισμό των προγόνων μας, στιγματίζεται με τις λέξεις- κλειδιά «ρατσισμός, ξενοφοβία, εθνικισμός, σοβινισμός» και άλλες λεκτικές επινοήσεις- συνθήματα των υπαλλήλων της Παγκοσμιοποίησης…

http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/1466-prosoxi-prosoxi-na-proetoimazomaste-gia-nea-alosi-epitelous-as-ksypnisoume

(*) Ἀπό τὸ κακὸ στὸ χειρότερο πᾶμε. Δεν θὰ βρεθῆ ἕνας πραγματικὸς Ἕλληνας νὰ κυβερνήση τὸν τόπο;

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.