Αυγουστίνος Καντιώτης



Επιθεση του Β.Πουτιν στο Βατικανο και στον Παπα «Δεν ειναι ανθρωπος του Θεου. Προωθει μια παγκοσμια κυβερνηση. Έχει ενστερνιστει μια ακροαριστερη επικινδυνη ιδεολογια» 2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΤΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ

date Αυγ 7th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

Επίθεση του Β.Πούτιν στο Βατικανό και στον Πάπα

«Δεν ειναι ανθρωπος του Θεου ο Πάπας. Προωθει μια παγκοσμια κυβερνηση. Εχει ενστερνιστει μια ακροαριστερη επικινδυνη ιδεολογια»

Διαβάστε περισσότερα:

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/blog-post_8.html#more

ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΤΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ

ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ

Ξεκινωντας την αναφορα μου απο το πρωτο κομματι της επιστολης σας που θεωρω οτι θιγει προσωπικα εμενα αλλα και ολους αυτους που αρθρογραφησαν ολες αυτες τις ημερες προσπαθωντας να καταθεσουν την αποψη τους για το θεμα της μονης αγιας Παρασκευης για να μπορεσει το ποιμνιο να βγαλει αποψη προς τη μια η την αλλη πλευρα. Ειναι αραγε κακο η καλο αυτο? Βεβαια τα πραγματα εκτραχυνθηκαν αλλα νομιζω οτι και οι δυο πλευρες με τις ενεργειες τους βοηθησαν σε αυτο για να δημιουργηθει ενταση. Εσεις που εισασταν τοσο καιρο οταν απο τις 13 Μαρτιου ο γεροντας Μαξιμος ανακοινωσε την παυση του μνημοσυνου του μητροπολιτη μας και εμφανιστηκατε ξαφνικα σαν τον φαντομα της θεολογιας απαξιωνοντας ολους εμας που ειτε με τα θετικα η αρνητικα που καταθεσαμε ενω εσεις εισασταν κρυμμενος στο καβουκι σας και περιμενατε δεν ξερω αν επιλεξατε εσκεμμενα αυτη η στιγμη ηρθατε να μας πειτε οτι ειμαστε πικραμενοι, οτι γραφουμε οτι μας κανει κεφι.

Ειναι αυτες εκφρασεις ενος θεολογου που απο τα λεγομενα του φαινεται να διεκδικει το αλαθητο Ποιος ειστε κυριε ο Παπας;;;…..

Διαβαστε τη συνεχεια http://www.eordaia.org/index.php/22-2017-avgoustos/6919-apantisi-ston-kotti-konstanstino-gia-tin-parapoiisi-ton-grafomenon-mou-grafei-o-xaralampos-gotouxidis

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.