Αυγουστίνος Καντιώτης



ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ – ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!! Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ!

date Σεπ 17th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ! ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ!

αθεϊα-ανωμ Δημ..

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!

http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CF%89%CF%81%


Απόγνωση στους γονείς: Συγκλονιστικό “ανάθεμα” πατέρα στα νέα Θρησκευτικά – Πέφτουν»βροχή» οι αιτήσεις απαλλαγής των παιδιών…

 «Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις-γραπτές ή προφορικές- από Χριστιανούς γονείς που ζητούν απαλλαγή των παιδιών τους από τα νέα Θρησκευτικά.

Τον απίστευτο και επικίνδυνο για τις ευαίσθητες ηλικίες παιδιών τρίτης Δημοτικού αχταρμά των νέων Θρησκευτικών “αναθεματίζει” πατέρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Ο εν λόγω απεγνωσμένος πατέρας σχολιάζει με τα πλέον μελανά χρώματα το νέο δημιούργημα της συνεργασίας της διοικούσης Εκκλησίας και του υπουργείου Παιδείας και….Αθεΐας.
Μιλώντας συγκεκριμένα για το νέο Βιβλίο Θρησκευτικών της 3ης Δημοτικού, ο εν λόγω πατέρας ο οποίος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου με οικονομικές σπουδές και όχι αμαθής ή ημιμαθής όπως φαιδρά υποστηρίζουν οι αντίθεοι κατά όσων αντιδρούν, το χαρακτηρίζει “πράγμα” και επ ουδενί σχολικό βιβλίο και αναλύει τα “μαργαριτάρια” του!
Τέλος προσπαθεί να κινητοποιήσει και άλλους γονείς προκειμένου να αποσυρθεί αυτό το βδελυρό συνονθύλευμα.
Την συνέχεια:
http://www.pentapostagma.gr/2017/09/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%

Δειτε τα θρησκευτικα της Γ’ Δημοτικου.. Πρεπει να αντιδρασουμε ολοι ΤΩΡΑ..!!

Με συγχωρείτε αλλά είστε συνένοχοι στον «βιασμό» των παιδιών σας.. Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω εδώ και δεν μπορω να πιστεψω πως το αφήνετε έτσι, ενώ πρόκειται για τα παιδιά σας.. Πέρα απο αυτό το άχρηστο περιεχόμενο αυτού του βιβλίου, τα πάντα εδώ μέσα είναι λάθος γραμμένα, έχει λάθος σύντακτικό, γραμματική τα πάντα είναι λάθος. Δεν μπορω να πιστέψω οτι τα παιδιά δεν θα μορφωθούν όπως πρέπει και αυτό δεν θα είναι αποτέλεσμα της κυβέρνησης αλλα δικό μας. Δεν έχω παιδιά, αλλά στο μέλλον μπορεί να κάνω και δεν υπάρχει σχολείο για να τα στείλω..!!! Δεν γινεται βρε παιδιά να γκρινιάζουμε για τα κακά που μας βρήκαν αλλά να μην κάνουμε τιποτα για να φύγουν αλλά αντιθέτως να συμβιβαζόμαστε με αυτά..!!
http://asimpiestos.blogspot.gr/2017/09/blog-post_82.html?m=1

ΜΠΡΑΒΟ..!! Άρχισαν οι πρωτες αντιδρασεις για τα βιβλια θρησκευτικων..!!

Δείτε με ποιον τρόπο μπορούν οι γονείς να αντιδράσουν κατά των θρησκευτικών στα σχολεία..!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
Για όσους γονείς θέλουν να αντιδράσουν κατά των θρησκευτικών στα σχολεία κατεβάστε αυτό το pdf: https://drive.google.com/file/d/0BxcSUS2O16_gWjVKLVg0QVhHYzA/view

http://asimpiestos.blogspot.gr/2017/09/blog-post_70.html?m=1

ΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – Χριστιανοι γονεις ζητουν απαλλαγη των παιδιων τους απο τα νεα Θρησκευτικα – «Δεν θα διδαχθουμε Κορανι και Ιουδαϊσμο»

Γονείς στην Μυτιλήνη ζητούν με έγγραφο τους την απαλλαγή των παιδιών τους από την διδασκαλία συγκεκριμένων κεφαλαίων από το μάθημα που υπενθυμίζεται φέτος θα έχει την μορφή φακέλων μαθητή.
Συγκεκριμένα, λοιπόν, γονέας σε Δημοτικό Σχολείο της Μυτιλήνης ζητάει να μην διδαχθεί το παιδί του ό,τι έχει να κάνει με το Κοράνι και τον Ιουδαϊσμό φέτος γιατί όπως λέει τα συγκεκριμένα 5 κεφάλαια «δεν συνάδουν με τα πιστεύω και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της οικογένειας»
Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο της αίτησης:
http://www.epilekta.com/2017/09/blog-post_437.html?spref=fb&m=1

Θρησκευτικά στην Ellada, έτος 2017. Ουδείς ασχολείται

Θρησκευτικά στην Ellada, έτος 2017. Ουδείς ασχολείται.

«Αντιρατσιστική» προπαγάνδα στα βιβλία της 4ης δημοτικού για την «αποδοχή του διαφορετικού» και την ενσωμάτωσή του καθώς και υπέρ της λαθρομετανάστευσης, μέσα από τον θρησκευτικό συγκρητισμό.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!
H Ισλαμοποίηση σε εξέλιξη…
Την συνέχεια εδῶ:
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/09/ellada-2017.html#more

Αντιστεκόμαστε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών μας…

Αγαπητοί γονείς, αντισταθείτε στην θρησκευτική υποδούλωση των παιδιών σας στην αντίχριστη νέα τάξη πράγματων, υποβάλλοντας στα σχολεία των παιδιών σας αιτήσεις για απαλλαγή από το νέο μάθημα των θρησκευτικών, το οποίο δεν είναι μάθημα ορθόδοξο, αλλά κατηχητικό στη δια-θρησκειακή και παν-θρησκειακή πνευματικότητα (δηλ. Στην απόκτηση όχι μόνο γνώσεων για τις άλλες θρησκείες, αλλά και θρησκευτικών εμπειριών των ορθοδόξων παιδιών από τις άλλες θρησκείες), και επομένως κατηχητικό στην πράσινη παγκόσμια θρησκεία του σατανά.
http://trelogiannis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_294.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.