Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΠατηρ Αθανασιος Μυτιληναιος· Ο Μασωνισμος ειναι θρησκεια φυσιολατρικη (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ) του Μ.Α.Τ.Σ., (Σ᾽ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ & Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ) 2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! Κεραυνους εξαπολυει η Παιδοψυχιατρικη Εταιρεια κατα των υποστηρικτων του ν/σ ταυτοτητας φυλου 3. ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ 4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ & ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Τ᾽ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος

48ον Ὁ Μασωνισμός εἶναι θρησκεία φυσιολατρική (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ) τοῦ Μ.Α.Τ.Σ., Ἀντιστοίχου τοῦ Ἀπόλλωνος τῶν Ἑλλήνων, τοῦ Ὀσίριδος τῶν Αἰγυπτίων κ.τ.λ. Ὑπάρχει λατρεία καί μύησις. (δ 29′)

———


———-

058837d2ea8c5l

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! Κεραυνούς εξαπολύει η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία κατά των υποστηρικτών του ν/σ ταυτότητας φύλου

https://www.tideon.org/index.php/2012-01-20-15

diaxor.

ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ

Ο π.Νικόλαος Μανώλης, συνέταξε και κοινοποίησε στην εκκλησιαστική παρεμβολή, ένα μνημειώδες κείμενο, ως απάντηση στο θλιβερό διωκτικό έγγραφο της προισταμένης του αρχής ,ομολογιακής και πατερικής χροιάς, απαύγασμα και αποτύπωμα του μεγέθους της αγάπης του για την πεφιλημένη μας Ορθοδοξία , η οποία, ατυχώς και ως μη ώφελε, προδίδεται ασυστόλως και αδεώς από κορυφαίους εκκλησιαστικούς αξιωματούχους, υποτιθέμενους θεματοφύλακες, κατά τα άλλα, του πατρώου Δόγματος και Ήθους, με κατά καιρούς σχετικές σκανδαλώδεις δηλώσεις και εκδηλώσεις τους, πράξεις και παραλείψεις τους.
Μελετώντας και αναδιφώντας το εν λόγω κείμενο-απάντηση του π.Νικολάου, διαπιστώνει κανείς εύκολα ότι ο συντάκτης του με ατράνταχτη επιχειρηματολογία που βασίζεται στην παράθεση πραγματικών περιστατικών, τα οποία αξιολογεί και κρίνει επί τη βάσει της ιεροκανονικής παρακαταθήκης, μεταβάλλει ευχερώς τους κατηγόρους του σε κατηγορουμένους και αποδεικνύει ότι οι εν θέματι «κατήγοροι» τυγχάνουν υπόδικοι ενώπιον της αδιαφθόρου πανορθοδόξου συνειδήσεως εξ αιτίας της υπ αυτών αθετήσεως και παραθεωρήσεως της προαναφερθείσης ιεροκανονικής παρακαταθήκης.
http://www.katanixis.gr/2017/10/blog-post_21.html

diaxor.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ε.Σ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Λάρισα, 9 Οκτωβρίου ’17

Με το παρόν δελτίο τύπου, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» διαμαρτύρεται εντονότατα για το διαστροφικό νομοσχέδιο περί «διορθώσεως (!) φύλου» που τίθεται υπό ψήφισιν σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για έκτρωμα που παραγνωρίζει τον νόμο του Θεού και την επιστημονική αλήθεια, οδηγεί δε τον άνθρωπο σε ψυχοφθόρες και σωματοκτόνους ατραπούς.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι εξ ίσου σοδομιτόφιλοι συνοδοιπορούντες από Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Ποτάμι) κ α ι την Νέα Δημοκρατία αποπειρώνται σήμερα να οδηγήσουν νέους ανθρώπους στην ψυχασθένεια και την ανωμαλία. Ο ποιήσας το πρώτο ανθρώπινο ζεύγος Θεός «ἀπ’ ἀρχῆς ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς». Αυτό, όσο και να θέλουν οι δεξιοί και αριστεροί άθεοι υλιστές να το αμφισβητήσουν, είναι μία πραγματικότης που δ ε ν αλλάζει. Είναι κατάντημα και εξαχρείωση και όχι δικαίωμα τα «πάθη ἀτιμίας» που περιγράφει ο Απόστολος Παύλος· «αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες» (Ρωμ. α΄ 26-27).

Οι γομορρολάγνοι τον αιώνιο νόμο του Θεού αφρόνως και επιδεικτικώς τον αθετούν. Αγνοούν όμως οι τάχα ορθολογιστές και την επιστήμη της Ιατρικής και της Βιολογίας; Δεν γνωρίζουν ότι στο ανθρώπινο είδος από την στιγμή της συλλήψεως και έπειτα όλοι οι άρρενες (αγόρια, άνδρες) έχουν 2 διαφορετικά φυλο-καθοριστικά χρωμοσώματα (ΧΥ) ενώ όλες οι θήλειες (κορίτσια, γυναίκες) 2 όμοια φυλοκαθοριστικά χρωμοσώματα (ΧΧ); Με ποιο δικαίωμα την παρενδυσία και την κάθε συναφή ψυχολογική απόκλιση και διαταραχή, αντί να την θεραπεύσουν βοηθώντας με αγάπη τον άνθρωπο που τυχόν έρχεται σε αντίθεση με την φύση του, θέλουν να την επιβάλουν ως υγιή εναλλακτική επιλογή; Είναι εξωφρενικό και τερατώδες να μην αναφέρει ο συντάκτης του νόμου καν το αντικειμενικώς αδιαμφισβήτητο «βιολογικό φύλο», αλλ’ απεναντίας να γίνεται λόγος περί «διορθώσεως του καταχωρισμένου στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως φύλου», σαν να πρόκειται για αυθαίρετο ορθογραφικό λάθος που χρήζει διορθώσεως!
Αυτή η εσκεμμένη αποσιώπηση του βιολογικού φύλου είναι το άκρον άωτον της αντι-επιστημονικότητος, του παραλογισμού και της νοσηράς νοοτροπίας που διέπει τους νομοθέτες. Τις αρρωστημένες φαντασιώσεις που ενθαρρύνει η νέα εποχή περί δήθεν «λάθους σώματος» των συνανθρώπων μας, θέλουν να τις καταστήσουν σώνει και καλά πραγματικότητα. Συμπτωματικά, οι νεοταξίτες ευκαίρως – ακαίρως ειδωλοποιούν την φύση και λυσσούν κυριολεκτικά για να την «κακή» ανθρώπινη παρέμβαση και την «κλιματική αλλαγή», αλλά προκειμένου περί του φύλου νομοθετούν σήμερα τα προδήλως ενάντια στην ανθρώπινη φύση.
Από την μανία τους δεν γλυτώνουν ούτε οι έφηβοι, που στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών βομβαρδίζονται με σκέψεις περί «λάθους» στο φύλο τους, το οποίο πρέπει να το διορθώσουν. Ο νομοθέτης προβλέπει ότι θα έχουν την «δυνατότητα» να ζητήσουν διόρθωση ακόμη και οι νέοι αυτοί. Αναρωτιέται κανείς, Έλληνες βουλευτές τα σκέφτονται αυτά ή αρσενοκοίτες που ορέγονται αμούστακα μειράκια, και θέλουν να τα αποπλανήσουν με το πρόσχημα της «διορθώσεως φύλου»; Ή έχουν το κουσούρι του κιναιδισμού και δεν θέλουν να αισθάνονται δακτυλοδεικτούμενοι; Εν τω μεταξύ, παραγνωρίζεται πλήρως η εμπεριστατωμένη αντίθεση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, όπως καταγράφηκε στην επιστολή της προς τους κακή τη μοίρα υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας Σταύρο Κοντονή και Ανδρέα Ξανθό, αντιστοίχως. Ειδικά γι’ αυτήν την ηλικία (από τα 15 έως την ενηλικίωση), τονίζεται ότι αυτή «χαρακτηρίζεται από ρευστότητα της διαμορφούμενης ταυτότητας φύλου» και ότι «η εμπλοκή των εν λόγω νέων στη διαδικασία θα επιβαρύνει παρά θα βελτιώσει την ψυχική τους κατάσταση». Προστίθεται ότι παρατηρείται «συννοσηρότητα κατάθλιψης και αυτοκτονικότητας». Η ίδια Εταιρεία δηλώνει απεριφράστως ότι «η προϋπόθεση συναίνεσης των γονέων δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει δυσμενείς εκβάσεις, καθώς είναι γνωστό ότι η επιμένουσα στην εφηβεία δυσφορία φύλου μπορεί να έχει τροφοδοτηθεί από γονεϊκή ανοχή ή και ενθάρρυνση». Σημειωτέον ότι η εν λόγω Εταιρεία δεν προσεκλήθη καν στην διαβούλευση των αδίστακτων κοινοβουλευτικών με τους αρμοδίους φορείς. Και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, δεν θα πρέπει να επικυρώσει το νομικό αυτό εξάμβλωμα που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την Ψυχιατρική, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τούτων ούτως εχόντων, δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε την χλιαρή (ουσιαστικά ανύπαρκτη) αντίδραση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με τέτοια νομοθετήματα απειλείται ευθέως ο κατ’ εικόνα πλασθείς άνθρωπος. Έπρεπε σύσσωμος κλήρος και λαός με πρωτοστατούντες τους Αρχιερείς να είναι στο Σύνταγμα απόψε και αύριο, έξω από το βουλευτήριο της ανομίας ώστε να αποτραπεί δια της κατακραυγής η υπερψήφιση αυτού του ανοσιουργήματος, το οποίο, όπως μαρτυρούν το 98% των αρνητικών σχολίων στην δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, έρχεται σε πλήρη δυσαρμονία με τα χρηστά ήθη που έχουν απομείνει στον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό.
Αξιοκατάκριτοι και οι κατά τόπους ιατρικοί σύλλογοι και οι ακαδημαϊκοί της Ιατρικής και της Βιολογίας, που δεν καταδικάζουν δημοσία με το κύρος και τις γνώσεις τους τα όσα πέραν πάσης εννοίας φυσιολογικότητος θεσμοθετούν οι βουλευτές μας.
Ομοίως πρέπει να στηλιτευτεί η αφωνία των νομικού και δικαστικού κόσμου, για την πληθώρα παρενεργειών που θα έχει η ψήφιση αυτού του τερατουργήματος, αφού είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιον ότι ασυνείδητοι άνθρωποι, στην πραγματικότητα άνδρες ή γυναίκες, θα δηλώνουν υστεροβούλως ότι είναι του αντιθέτου φίλου κατά το δοκούν, προκειμένου να απολαύουν όσων ευεργετημάτων εθέσπισε ο νομοθέτης υπέρ του αντιθέτου φίλου κατά περίπτωσιν.
Απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς τους βουλευτές: Όλα είμαστε διατεθειμένοι να σας τα συγχωρήσουμε: τα μνημόνια που υπογράψατε και τις κλεψιές που διαπράξατε, καθώς και τα αμέτρητα ψέμματα που είπατε. Και άλλοτε είχε η Ελλάς εξωνημένους, ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς, και άλλοτε εχρεοκόπησε, αλλά πάλιν εμεγαλούργησε. Το έγκλημα όμως που ετοιμάζεσθε να διαπράξετε εις βάρος των συνανθρώπων μας, του θεσμού της Οικογενείας και του ίδιου του Γένους, δεν πρόκειται να σας το συγχωρήσουμε ποτέ. Αναλογιστείτε δε ότι θα δώσετε λόγο εν Ημέρα Κρίσεως ενώπιον του Θρόνου του Δικαιοκρίτου Θεού, και εκεί δεν περνάνε τα περί «εκσυγχρονισμού» και «εξευρωπαϊσμού» φληναφήματα.
Εκ του Π.Ε.Σ.,

Ο πρόεδρος Ο γραμματέας

Χάμος Αστέριος Διαμάντης Χρήστος

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Ελληνοκρατείν»
ellinokratein.blogspot.gr
facebook.com/ellinokratein2

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.