Αυγουστίνος Καντιώτης



OI ANΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Έλληνες πρεπει να τους σταματησουμε… Τα νεα Βιβλια των «Θρησκευτικων» ειναι φιλο-ισλαμικα, φιλοπαπικα, ουνιτικα και διεστραμενα, μονο ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2. «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ» – ΟΛΕΘΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Ντοκουμεντα

OI ANΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%cf%89

Δάσκαλος εἶπε: Τα νέα βιβλία τῶν θρησκευτικῶν ἔχουν την ὑπογραφή τοῦ ἀρχιεπισκόπου. Ἀν ὁ ἀρχιεπίσκοπος ἀνακαλέσει την ὑπογραφή του τότε και εγώ θα πετάξω τα βιβλία.

Θεολόγος ἔδωσε σε παιδιά της Β´ Γυμνασίου, που διαμαρτύρονται οἱ γονεῖς τους ἐπιστολή, πολλῶν σελίδων στην ὁποία φαίνεται ὁτι ὁ ἀρχιεπισκοπος ἐγκρίνει τα βιβλία. Την επιστολή την υπογράφη και ὁ Ὑδρας.  (Ὅταν ἔρθη στα χέρια μας ἡ ἐπιστολή, θὰ γράψουμε περισσότερα)

Καθηγητης Β´ Γυμνασίου εἶπε σε ἀλβανάκι:  Τώρα δεν χρειάζεται να πάρεις ἀπαλλαγή γιατί τα νέα θρησκευτικὰ μιλοῦν ἐπι ἴσοις ὁροις για ὅλα τα θρησκεύμετα.

diaxor.

Νεα θρησκευτικα: Τομ Χανκς, Α.Ιωαννιδης και Π.Θαλασσινος θα «διδασκουν» τα ιδεωδη της Ορθοδοξιας

Μετά την «φυλομετάβαση» τώρα έχουμε και αλλοίωση της διδασκαλίας της Ορθοδοξίας αφού τους γνωστούς τραγουδοποιούς Αλκίνοο Ιωαννίδη και Παντελή Θαλασσινό, καθώς και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς χρησιμοποιεί φέτος το υπουργείο Παιδείας για τη διδασκαλία των Θρησκευτικών στα Λύκεια της χώρας, όπως φαίνεται από την εγκύκλιο που εξεδόθη πριν λίγες ώρες.

Την συνέχεια:
http://www.orthodoxia.online/2017/10/11/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BC-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%BA%CF%82-%CE%B1-%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82/

Θρησκευτικά, Α΄ Γυμνασίου :

 «…το Κούλι ήταν εδώ, κοντά της, Παναγίτσα μου, σε ευχαριστώ! Ας πάει στο διάβολο η Γαλανοπούλου και τ.…  γαλάζια σιντριβάνια της …στο διάβολο…» ..Έλεος, μαζευτείτε …

ΟΛΟΙ οι Έλληνες είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αποστείλουμε την κάτωθι αίτηση –αναφορά προς την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με κοινοποίηση το Υπουργείο Παιδείας (ΥΠΕΘΑ).
Έλληνες πρέπει να τους σταματήσουμε ….. είναι υποχρέωση μας πρώτα προς το Θεό και μετά προς το Έθνος …………..
http://www.triklopodia.gr/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%84-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9/

«Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ» – ΟΛΕΘΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ Δ´ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Ντοκουμεντα

Το νέο Βιβλίο «Θρησκευτικών» της Δ΄ Δημοτικο είναι φιλοισλαμικό, φιλοπαπικό και ουνίτικο, μόνο χριστιανικό ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Μετά την αποκάλυψη των άθλιων περιεχομένων του νέου Βιβλίου «Θρησκευτικών» της Γ΄ Δημοτικού , το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προχωρά στην αποκάλυψη των ολέθριων σελίδων του νέου Βιβλίου «Θρησκευτικών» της Δ΄ Δημοτικού αυτή τη φορά, που εκτός από Φιλοσλαμικό, είναι και Φιλοπαπικό – Ουνιτικό!
«ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ …ΑΛΛΑΧ»
    Ειδικότερα, στη σελίδα 22, το νέο Βιβλίο «Θρησκευτικών» Δ΄ Δημοτικού υμνεί ευθέως στα μικρά Ελληνόπουλα τον ανύπαρκτο «Αλλάχ», παρουσιάζοντάς τον «θεό» και μάλιστα «ελεήμονα και φιλεύσπλαχνο», τόσο μάλιστα, ώστε σχεδόν δεν υπάρχουν Γενοκτονίες και Σφαγές που να μην «τον» βρει κανείς από πίσω! Κάτι που φυσικά αποσιωπούν οι συγγραφείς του τερατουργήματος, αποκρύπτοντας ότι στο πρόσφατο παρελθόν 1.500.000 Έλληνες και 1.500.000 Αρμένιοι της Μικράς Ασίας, αργότερα χιλιάδες Κούρδοι και τώρα χιλιάδες άνθρωποι της Μέσης Ανατολής σφαγιάζονται από τις ορδές του Ισλάμ εις «το όνομα του ελεήμονα και φιλεύσπλαχνου Αλλάχ»:

 1. «Εις το όνομα του Αλλάχ του παντελεήμονα, του πολυεύσπλαχνου. Η δόξα ανήκει στον Αλλάχ, τον Κύριο όλων των κόσμων…» γράφει το βλάσφημο, νέο, βιβλίο «Θρησκευτικών» της Δ΄ Δημοτικού 2017 μ.Χ., με τη σφραγίδα της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

«ΜΕΓΑΣ Ο …ΑΛΛΑΧ»
  Το Πανθρησκειακό, Συγκρητικό, Θρησκειολογικό βιβλίο, που προσβάλει όσο κανένα την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη και την καταματωμένη από τον τουρκικό Ισλαμισμό Ελλάδα, προχωρά ακόμη περισσότερο και …ανακηρύσσει «Μέγα τον Αλλάχ», στα μάτια μικρών Βαπτισμένων Ορθόδοξων Ελληνόπουλων, μειώνοντας, νοθεύοντας και εξοστρακίζοντας από μέσα τους τον Χριστό, τον μόνο αληθινό Θεό και Σωτήρα:

 2. «Ο Αλλάχ είναι Μέγας» ή «Μέγας είναι ο Αλλάχ«, υπογραμμίζει πιο κάτω το νέο βιβλίο Θρησκευτικών Δ΄ Δημοτικού, κυριολεκτικά μπερδεύοντας τα παιδιά για το ποιος είναι «Μέγας» και ποιος είναι «Θεός», βάζοντάς τα έμμεσα, κατά αυτόν το τρόπο, να διαβάσουν και να προφέρουν, να πουν δημόσια μέσα στην τάξη, κατά την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος της σελίδας 22, ότι «ο Αλλάχ είναι Μέγας», ρίχνοντάς τα σε ακούσια άρνηση Χριστού!
   Διότι ο Αλλάχ όχι μόνο δεν είναι «Μέγας», αλλά είναι ανύπαρκτος! Αφού ο αληθινός Θεός και Δημιουργός των πάντων, είναι Ένας και Τριαδικός, όπως αναφέρει ρητά το «Σύμβολο της Πίστεώς» μας! Ο Θεός της Αγάπης και της αληθινής φιλευσπλαχνίας, που ήρθε στη γη και θυσιάστηκε ο ίδιος, σαν κοινός «κακούργος», για να γλιτώσει εμάς, τους πραγματικούς κακούργους και αχάριστους και άσπλαχνους και αμαρτωλούς, από την αιώνια φρικτή κόλαση.

   Ο Αληθινός Θεός είναι ο σαρκωμένος Υιός και Λόγος του Θεού, ο Ιησούς (=Σωτήρας) Χριστός, που έδωσε για εμάς το αίμα του, καρφωμένος φρικτά πάνω στον Τίμιο Σταυρό!

Αντίθετα, ο ανύπαρκτος «Αλλάχ» μέσω του Ισλάμ, όχι μόνο δεν δίνει, αλλά ζητά να πάρει τις ζωές όλων των υπόλοιπων ανθρώπων (κυρίως Χριστιανών), που δεν γίνονται Μουσουλμάνοι, όπως είδαμε στη φρίκη της Συρίας από το «Ισλαμικό Κράτος»:

  «Προσευχήσου στον Αλλάχ και θυσίασε θύματα» (Κοράνι, κεφ. 108, 2 – δείτε και εδώ)
ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ…
  Ας δούμε όμως εν συντομία μερικά ακόμη από τα Αιρετικά, Ισλαμικά και Ουνιτικά – Παπικά μηνύματα που περνά τελικά στα μικρά ανυποψίαστα Ελληνόπουλα, το νέο Βιβλίο Παν»Θρησκευτικών» Δ΄ Δημοτικού:
ΣΕΛΙΔΑ 12 – ΟΛΕΣ ΟΙ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΙΔΙΟ»!
Ο «ΘΕΟΣ» ΕΙΝΑΙ «ΚΟΙΝΟΣ» ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ «ΟΛΟΥΣ»…
 Πλήρης και βλάσφημη εξομοίωση Χριστιανισμού, Ιουδαϊσμού και Ισλάμ  (Πανθρησκεία). Η προσευχή π.χ. του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στον Χριστό, ταυτίζεται, στις εικόνες, με τις αντίχριστες ιαχές του Ισλάμ και το χτύπημα του κεφαλιού των Ραββίνων!
ΣΕΛΙΔΑ 20 – Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ «ΑΓΙΟΥΣ» ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ …ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ!
  Κρύβουν βέβαια από τα παιδιά το Σχίσμα και την παραβίαση των ιερών κανόνων των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων, οι οποίες υιοθέτησαν το «Πιστεύω», το οποίο άλλαξαν οι Παπικοί (Φιλιόκβε), αδιαφορώντας για τα φρικτά επιτίμια και στη συνέχεια υιοθέτησαν πολλά αιρετικά και πρωτάκουστα, μέχρι και το αλαζονικό «αλάθητο» του Πάπα, φτάνοντας στην απάνθρωπη «Ιερή Εξέταση» και το Παπικό Κράτος(Βατικανό), περιμένοντας τώρα πλέον και «Εξωγήινους» (= δαιμόνια – δείτε εδώ)!
   Άλλο βέβαια είναι ένας απλά καλός, ελεήμων και ευαίσθητος άνθρωπος και άλλο ένας Άγιος, τον οποίοπλημμυρίζει ο Θεός με Θεία Χάρηεφόσον συμμετέχει στην Μυστηριακή και ασκητική ζωή και πρακτική της Ορθοδόξου Εκκλησίας, την οποία ίδρυσε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός δια των Αγίων Αποστόλων Του εν Πνεύματι Αγίω!
  Ο δε Άγιος Ιγνάτιος (Μπριαντσιανίνωφ) Επίσκοπος Σταυρουπόλεως στην Ρωσία (+1867 μ.Χ. – η μνήμη του εορτάζεται στις 30 Απριλίου), βρίσκει μάλιστα πλανεμένο τον Φραγκίσκο της Ασίζης, ιδρυτή του «Τάγματος των Φραγκισκανών«, που επί αιώνες προσπαθούν να πάρουν από την Ορθοδοξία μας τους Αγίους Τόπους στα Ιεροσόλυμα, θεωρώντας μας «ανάξιους» και «αιρετικούς», παραβλέποντας πως ο Χριστός στέλνει εκεί κάθε χρόνο – προς δόξα Του – το Άγιο Φως μόνο στους Ορθοδόξους, μπροστά στα μάτια και τις κάμερες όλου του κόσμου!
   Όμως, χιλιάδες Άγιοι Πατέρες της Ορθοδοξίας έπρεπε να παραλειφθούν από το βιβλίο, για να μπει, όχι η δικής τους ορθόδοξη, ασφαλής προσευχή, που αρκούσε για να τους λούζει Θείο Φως (π.χ. Άγιος Βασίλειος ο Μέγας), αλλά η «προσευχή» ενός Σχισματικού Παπικού…
ΣΕΛΙΔΑ 114 –  ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ …»ΘΑΥΜΑΤΑ»
    Το βιβλίο επιμένει όμως να προβάλει σαν «Άγιο» τον Φραγκίσκο της Ασίζης και μάλιστα πιο κάτω, στη σελίδα 114, τον εξομοιώνει με τον Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη και τον μέγα σύγχρονο Άγιο Πορφύριο,  παρουσιάζοντάς τον να κάνει «θαύματα»! Που; Στα μάτια των μικρών Ορθόδοξων Ελληνόπουλων, που μέσα στην αθωότητά τους και την «υποβολή» του βιβλίου, δεν αποκλείεται να αρχίσουν να τον επικαλούνται κιόλας! Αλλά εκεί στοχεύει ο αιρετικός Συγκρητισμός και η παναίρεση της Πανθρησκείας!
Το θαύμα με τον αετό και το ψάρι στον Άγιο Παΐσιο
(Ι. Μονή Αγίου Ιλαρίωνος, Πρόμαχοι Αριδαίας, Μακεδονία)
Τέτοια εικόνα και ιστόρηση θα έπρεπε να υπάρχει σε ένα βιβλίο
Θρησκευτικών για Ορθόδοξα Ελληνόπουλα… Μα κάποιοι
δεν θέλουν να μείνουν μήτε Ορθόδοξα, μήτε Ελληνόπουλα…
 Θα μπορούσαν βέβαια οι συγγραφείς να αναφέρουν επιπρόσθετα, το εντυπωσιακό θαύμα του Αγίου Αντωνίου που διερχόταν τον Νείλο πάνω σε κροκόδειλο, σαν σε βάρκα ή τον αετό που έφερε ψάρι στην πόρτα του κελιού του Αγίου Παΐσίου, σε κάποια ασθένειά του! Αλλά αυτοί επιμένουν Παπικά! 
 Και μη βρίσκοντας άλλον, ξαναβάζουν τον Φραγκίσκο και τους «Φράγκους» στις συνειδήσεις των παιδιών, αδιαφορώντας αν αύριο φραγκέψουν ή τουρκέψουν (μη γένοιτο) χάνοντας την αιώνια ζωή! Διότι ο Θεός είναι Αγάπη, αλλά είναι και Νόμος! Και έχει δώσει «Καινή Διαθήκη«, «Ιερά – Αποστολική και Πατερική – Παράδοση» και «Αγίες Οικουμενικές Συνόδους«, που κατατρόπωσαν πελώριες Αιρέσεις, φέρνοντας τον θρίαμβο της καθαρής, αγνής, ταπεινής και νηφάλιας Ορθοδοξίας!
ΣΕΛΙΔΑ 38 – «ΕΙΚΟΝΕΣ» ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
    Το Βιβλίο παρουσιάζει 4 Ορθόδοξες εικόνες της Παναγίας (όχι βέβαια την Μεγαλόχαρη της Τήνου, την οποία και η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να δείξει ζωντανά κάθε Δεκαπενταύγουστο…), αλλά παρουσιάζει καιισάριθμες παπικές – δυτικότροπες – κοσμικές «εικόνες»οι οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την Θεοτόκο και την πνευματικότητα και Παναγιότητά εκείνης και του μικρού Χριστού!
  Διαπιστώνεται λοιπόν ένα γενικότερο πνεύμα «Ουνίας» (από του Ούνιον = Ένωση), μια απαράδεκτη «ανάμιξη» Ορθοδοξίας και Παπισμού, ώστε να επηρεαστούν τα παιδιά μας και να αρνηθούν τη μοναδικότητα του σωτηρίου μηνύματος του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, αλλά και την μοναδικότητα και ιερότητα της (Βυζαντινής) Αγιογραφίας, που έχει την καταγωγή της στον Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, Έλληνα στην καταγωγή, Ιατρό στο επάγγελμα και με την Χάρη του Θεού Αγιογράφο του Χριστού και της Θεοτόκου!Δείχνοντάς της μάλιστα και τις πρώτες εικόνες που είχε κάνει, η Παναγιά ευχήθηκε να έχουν την Χάρη του «εξ’  αυτής τεχθέντος», όπως και έγινε, πραγματοποιώντας από τότε μεγάλα θαύματα επί ολόκληρους αιώνες έως σήμερα!
Η Ευαγγελίστρια της Τήνου που παρέλειψαν… Δεν πρέπει να μάθουν τίποτε για αυτήν τα παιδιά της Δ΄ Δημοτικού…
  Μια τέτοια εικόνα του είναι και η απαράδεκτα παραλειπόμενη από το βιβλίο «Ευαγγελίστρια της Τήνου»,η τόσο στενά δεμένη με τον Ελληνισμό και τους Εθνικούς μας Αγώνες του 1821, 1912-13, 1940-41! Αλλά δεν είναι παραλειπόμενες όμως οι «παπικές» – δυτικές… Μην τυχόν και μας «μαλώσει» ο Πάπας…
ΣΕΛΙΔΑ 52 – ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ «ΔΑΥΙΔ» ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…
  Το βιβλίο-ντροπή για την «ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης» των παιδιών μας κατά το Σύνταγμα,παρουσιάζει αιφνιδιαστικά στα μάτια τους, στη σελίδα 52, μια ολόγυμνη εικόνα του «Δαυίδ», που προσβάλει όχι μόνο τον Προφητάνακτα και Ψαλμωδό, αλλά και την δημόσια αιδώ και την ηθική, όταν πρόκειται για «Θρησκευτικά« μικρών, αθώων αγοριών και κοριτσιών της Δ΄ Δημοτικού, που επιτέλους κάποιος πρέπει να προστατέψει από τους ξεδιάντροπους!
   Πρόκειται για άγαλμα του Μιχαήλ Άγγελου, που τοποθετήθηκε τελικά έξω από το Παλάτσιο Βέκιο το 1504,το Κυβερνείο της Φλωρεντίας, η οποία προσπαθούσε να μείνει ανεξάρτητη πόλη-κράτος, αγωνιζόμενη σαν …»Δαυίδ» εναντίον γειτονικών «Γολιάθ»…
 
  Το 1996, με την ευκαιρία της επετείου των 3.000 χρόνων της Ιερουσαλήμ, δωρήθηκε στην πόλη ένα αντίγραφο του «Δαυίδ» του Μιχαήλ Αγγέλου. Όταν το άγαλμα έφτασε όμως στα Ιεροσόλυμα, προκάλεσε έκρηξη οργής για την απροκάλυπτη γυμνότητά του, που θεωρήθηκε μεγάλη προσβολή και έτσι στάλθηκε από εκεί που ήρθε, μέχρι που τους έστειλαν ένα άλλο άγαλμα του Δαυίδ, αυτή τη φορά με ρούχα!
 
  Οι υπεύθυνοι του νέου Βιβλίου των «Θρησκευτικών» Δ΄  Δημοτικού όμως, το θεωρούν κατάλληλο θέαμα για ανήλικα παιδάκια, ενώ είναι αναισχυντία και ξεδιαντροπιά, ανήθικο χτύπημα και σκάνδαλο για τα μάτια και τις ψυχές παιδιών και γονέων, που μόνο αθεράπευτα άθεοι θα μπορούσαν να επικροτήσουν!
ΣΕΛΙΔΑ 138 – Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ» ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ
  Το απαράδεκτο και νόθο βιβλίο «Θρησκευτικών» Δ’ Δημοτικού, φτάνει στο σημείο να γράφει τα ψεύδη περί εμφανίσεως δήθεν του «Αρχαγγέλου Γαβριήλ» στον Μωάμεθ, στον οποίο παρέδωσε τάχα το Κοράνιο, το οποίο τυγχάνει όμως να είναι εντελώς αντιχριστιανικό, αφού δεν δέχεται σαν Θεό τον Χριστό, αλλά τον «Αλλάχ» και τονίζει διαρκώς πως «δεν έχει γιο«!
   Το νέο βιβλίο «Θρησκευτικών» Δ΄ Δημοτικού, παρουσιάζει στην σελίδα 138 και συγκεκριμένες εικόνες του δήθεν «Αρχαγγέλου Γαβριήλ» να κατεβαίνει στον Μωάμεθ, προκαλώντας τρομακτική σύγχυση σε μαθητές, αλλά και ανενημέρωτους γονείς, δημιουργώντας την εντύπωση πως πρόκειται για κάτι σχετικό και παραπλήσιο με τον Χριστιανισμό και άρα «αποδεκτό»! Αφού πρόκειται – δήθεν – για τον Αρχάγγελο που ευαγγέλισε την Θεοτόκο!
 
   Όμως προλέγει προφητικά ο Άγιος Απόστολος Παύλος στην «προς Γαλάτας» επιστολή του (1, 8):
«ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω«! 
  Δηλαδή «αλλά και εάν εμείς οι ίδιοι ή άγγελος εξ ουρανού, σας κηρύξει διαφορετικό ευαγγέλιο από εκείνο, που εμείς σας κηρύξαμε, αυτός ας είναι ανάθεμα«!
   Και φυσικά αυτός ο «άγγελος», που τολμά, γράφει και παρουσιάζει βλάσφημα, παραπλανητικά, παραβατικά και αντιχριστιανικά το νέο Ελληνικό Βιβλίο, μέσα σε Ελληνικά Σχολεία, προς Έλληνες Ορθόδοξους μαθητές, δεν ήταν φυσικά ο «Αρχάγγελος Γαβριήλ», που «παρέδωσε Κοράνι» τελείως διαφορετικό από το Ευαγγέλιο του Χριστού, αλλά κάποιος άλλος «άγγελος», που έπεσε, θέλοντας να πάρει τον θρόνο του Υψίστου Αγίου Τριαδικού Θεού και Δημιουργού των πάντων! Και ο νοών νοείτω…
ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ
   Δυστυχώς το νέο Βιβλίο «Θρησκευτικών» Δ΄ Δημοτικού, είναι άκρως αντίθετο με τις εντολές του Χριστού, το Ευαγγέλιο και την Ιερή μας Παράδοσηαναμειγνύοντας «νερό» με «λάδι»πλάνη με Αλήθειασκοτάδι με Φως, απώλεια με Σωτηρία«Αλλάχ» με Χριστό, Παπισμό με Ορθοδοξία, νοθεύοντας την Θεοπαράδοτη Χριστιανική μας Πίστη με κοσμικές θεωρίες, κοσμικές εικόνες και κοσμικές ιδεολογίες, προωθώντας σε μικρά, ανήλικα και ανυποψίαστα παιδιά την Πανθρησκεία και τον έναν δήθεν «Κοινό θεό», που έχει απλώς διαφορετικές ονομασίες και τελετουργικά…
  Ένα Βιβλίο που σε πολλά σημεία του είναι βλάσφημο και παναιρετικόαπό μια Κυβέρνηση άθεηπου βδελύσσεται εξ ιδεολογίας Πίστη και Πατρίδα! Τα δύο αυτά μεγάλα και αδιαχώρητα κύτταρα-αγκωνάρια του Ελληνισμού! Που πάντα πολεμάται και πάντα θριαμβεύει, επειδή ακριβώς έχει Χριστό και Παναγιά, ανόθευτα, γνήσια, καθαρά και ολόκαρδα!
   Όμως τα σημερινά παιδιά, που είχαν την μεγάλη ατυχία να πέσουν στα νύχια του Σχιζομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑκαι της αριστερίστικης ιδεολογίας του, δεν θα πρέπει να έχουν ούτε Θεό, ούτε Πατρίδα μεγαλώνοντας, για να ψηφίζουν και πάλι το κενό, το μηδέν και το τίποτα… 
  Για να πουλούν μεθαύριο Εκκλησίες μας στο Ισλάμ της γειτονιάς, προκειμένου να γίνουν Τζαμιά και να εξορίζουν τους σεπτούς Ιεράρχες μας σε ενοικιαζόμενα της Σιβηρίας, επειδή όταν έπρεπε, ειδικά κάποιοι, δεν αντέδρασαν δυναμικά στα «νέα Θρησκευτικά – Δούρρειο Ίππο«, στις «αλλαγές φύλου» και στα επερχόμενα «τσιπ» των νέων Ταυτοτήτων, αντί να γκρεμίσουν τους βρώμικους πάγκους των «εμπόρων των εθνών» από τον Ορθόδοξο μαρμαρομελισσοκέρινο Ιερό Ναό της Ελλάδας!
   Και αυτό είναι μια ακόμη μεγάλη, παράλληλη επιτυχία των Αθέωντο να εκθέσουν την Ιεραρχία στα μάτια των Πιστών, χρεώνοντάς της την έλλειψη ισχυρής αντίδρασης και αποτελεσματικής Αντίστασης έως αποσύρσεως, έως εσχάτων, όπως έκανε ο μακαριστός Χριστόδουλος!
 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.