Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΔειτε με επιστημονικες αποδειξεις: Ο Αριθμος των Διαδηλωτων στο Συλλαλητηριο 2) Εκκλησία και Εθνικά θέματα [ΒΙΝΤΕΟ] 3) Γεροντας Παϊσιος για το θεμα της Μακεδονιας! 4) ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της Θεσσαλονικης!

date Ιαν 24th, 2018 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ

Δειτε με επιστημονικες αποδειξεις:
Ο Αριθμος των Διαδηλωτων στο Συλλαλητηριο της Θεσσαλονικης!

ΣΥΛΛΗΛ. 500.000

α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια 39.333 τετρ. μέτρων πέριξ της εξέδρας των ομιλητών και αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πυκνότητα 4 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 157.332 άτομα
β. Με πράσινο χρώμα επιφάνεια 31.063 τμ από Λευκό Πύργο μέχρι Βασιλικό Θέατρο.
Πυκνότητα 3 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 93.189 άτομα
γ. Με Κίτρινο χρώμα επιφάνεια 126.959 τμ πέριξ του κέντρου του συλλαλητηρίου και επί της παραλιακής εκατέρωθεν.
Πυκνότητα 2 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 253.918 άτομα.
δ. Με γαλάζιο χρώμα υπόλοιπη περιοχή από λιμάνι μέχρι τη μέση της παραλιακής οδού Νίκης από Δυτικά και από το Μακεδονία Palace μέχρι το Μέγαρο Μουσικής στα Ανατολικά και πάνω από τον Λευκό Πύργο επιφάνεια 77.902 τμ.
Πυκνότητα 1 άτομο/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 77.902 άτομα.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 582.341 άτομα. Σε αυτούς δεν έχουν υπολογισθεί οι ομάδες και μεμονωμένα άτομα, που εκινούντο κρατώντας ελληνικές σημαίες, στις παρυφές της συγκέντρωσης και στους κάθετους δρόμους όπως επίσης και όσοι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν με την παρουσία τους από τα μπαλκόνια των κτιρίων σε όλος το μήκος της παραλιακής.
Αν αφαιρέσουμε ένα σφάλμα 15% τότε με μεγάλη ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν περί τις 500.000 άτομα!!
Αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων, ασχέτως κομματικών τους επιλογών, το αγνόησαν σκοπίμως όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ για την οποία όλοι όσοι συμμετείχαν καταβάλλουν τον οβολό τους υπέρ ΕΡΤ στους λογαριασμούς ρεύματος.

https://kaini-ktisis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_23.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943
2)  Εκκλησια και Εθνικα θέματα 

π. Θεοδώρου Ζήση [ΒΙΝΤΕΟ]

https://katihisis.blogspot.gr/2018/01/2018.html
090634b9b49e9b3e4c9bc943

3) Γεροντας Παϊσιος για το θεμα της Μακεδονιας!

Tου Ησαΐα Κωνσταντινίδη, διδάκτορα φιλοσοφίας

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξέσπασε στην πολύπαθη περιοχή μας το νεώτερο «μακεδονικό» ζήτημα, αυτή τη φορά με την εμπλοκή των Σκοπίων. Τι ακριβώς συνέβη; Μια άλλοτε σερβική επικράτεια (η νότια Σερβία, όπως κάποτε την αποκαλούσαν) με βουλγαρόφωνο πληθυσμό – που μιλούσε, δηλαδή, μια βουλγαρική διάλεκτο – ανακήρυξε την ανεξαρτησία της στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991 και απαίτησε να αναγνωριστεί διεθνώς ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Εκδηλώθηκε έτσι ο περίφημος «μακεδονισμός», που ελλόχευε ήδη από τη δεκαετία του 1940, όταν ο Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής ηγέτης Γιόζιπ Μπροζ-Τίτο αποφάσισε να δημιουργήσει μια καινούργια, εντελώς τεχνητή εθνότητα στην «καρδιά» των Βαλκανίων, με πολύ άδηλους σκοπούς για το μέλλον.
Την συνέχεια: https://kostasxan.blogspot.gr/2012/04/blog-post_3093.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

4)  ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ

ΤΗΣ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εύλογες απορίες και δικαιολογημένα ερωτηματικά δημιουργούνται, εξ αντικειμένου, στις ψυχές των αγωνιούντων Ελλήνων με αφορμή την έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) με αντικειμενο συνεδριάσεως το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα, ένα κατ ουσίαν ανύπαρκτο θέμα, που όμως έχει λάβει απρόβλεπτες και διεθνείς διαστάσεις ένεκα του εθνικιστικού αλυτρωτισμού του γειτονικού προβληματικού κρατιδίου που κακοποιεί βάναυσα την ιστορική αλήθεια προς ίδιον ευτελές όφελος αλλά και ενόχου και σκοπίμου αδιαφορίας της λεγόμενης «διεθνούς» κοινότητος.
Και τούτο γιατί η ΔΙΣ έχει εκφρασθεί επί του προκειμένου ζητήματος σαφώς και εναργώς και η σχετική ανακοίνωσή της επ ουδενί καταλείπει περιθώρια αμφιβολιών, αμφισβητήσεων και παρερμηνειών, σοφιστικώς και ανιστορήτως διατυπουμένων.

Κατόπιν των ως άνω εκτεθέντων, πολύ φοβούμαι ότι ο βαθύτερος λόγος συγκλήσως της ΔΙΣ τυγχάνει το πέραν πάσης αμφισβητήσεως γεγονός ότι ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών έχει «στριμωχθεί» και στοχοποιηθεί από την πλευρά των εθνικώς σκεπτομένων συμπατριωτών μας εξ αιτίας της επιεικώς απαραδέκτου τοποθετήσεως του επί τη βάσει της οποίας «δεν είναι ώρα για συλλαλητήρια και φωνές»!!! Και τυγχάνει λίαν πιθανή η εκδοχή που υποστηρίζει ότι η εκτακτη σύγκληση της ΔΙΣ υπαγορεύθηκε προκειμένου η ΔΙΣ να στηρίξει διά σχετικού ανακοινωθέντος της τον διατελούντα σε καταφανή δυσαρμονία με το φρόνημα και τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού τα έκανε «μαντάρα» ο αρχιεπίσκοπος, «ενεθυμήθη» το συνοδικό σύστημα διοικήσεως της Εκκλησίας!
Σεβαστοί ιεράρχες, οι συγκροτούντες την εφετεινή ΔΙΣ! Αντιλαμβανόμαστε τόσο την κρισιμότητα των καιρών, όσο και την ανάγκη ενότητος εν τη Εκκλησία! Πλην όμως, οφείλετε εν συνόδω να θέσετε τον κ.Ιερώνυμο προ των κολοσσιαίων ευθυνών του εν όψει της από μέρους του επιεικώς απαραδέκτου διαχειρίσεως του όλου ζητήματος και να διατρανώσετε την απόλυτη συμφωνία και ευαρέσκειά σας για το προ ημερών πραγματοποιηθέν αλλά και το επικείμενο συλλαλητήριό της Αθήνας. Λίαν ορθώς, ο μέχρι πρότινος παλινωδών, κατασκανδαλίζοντας και πικραίνοντας το λαό, μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι χρήζει αναθεωρήσεως η στάση της επισήμου Εκκλησίας (προφανώς μονάχα του αρχιεπισκόπου) απέναντι στα συλλαλητήρια.
Σεβαστοί ιεράρχες! Θέσατε, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, προ των ευθυνών σας τον παραπαίοντα αρχιεπίσκοπο! Επισημάνατέ του , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ότι τις προσωπικές του, περί συλλαλητηρίων, ιδεοληψίες οφείλει να τις κρατήσει για τον εαυτό του και να μην τις δημοσιοποιεί ευρύτερα βλάπτοντας κατ αυτόν τον τρόπο το κύρος της Ελλαδικης Εκκλησίας, διότι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ποίμνιο τις εκλαμβάνει λανθασμένα και αυθαίρετα ως επίσημες θέσεις της διοικούσης Εκκλησίας.
Η ανάγκη διατηρήσεως της εν τη Εκκλησία ενότητος δεν αντιστρατεύεται την άσκηση, από μέρους σας, της επιβαλλομένης κριτικής προς τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Κάτι τέτοιο, από πολλών ετών θα έπρεπε να είχατε πράξει. Ίσως, να τον φρενάρατε και να τον συγκρατούσατε από τον κατήφορο του συμβιβασμού και του ενδοτισμού τον οποίον έχει ακολουθήσει.
Έστω και τώρα οφείλετε να του ασκήσετε έντονη και ασυμβίβαστη κριτική και επί επιμονής του στην ολέθρια πολιτική που από ετών ασκεί να του υποδείξετε την υποβολή από μέρους του της παραιτήσεώς του επ αγαθώ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ της ψυχής του αλλά και της Ελλαδικής Εκκλησίας. (Αν και για το τελευταίο υφίστανται σοβαρές και εύλογες αντιρρήσεις υπό την έννοια ότι ο πιθανός διάδοχός του να τυγχάνει χειρότερος (π.χ. Δημητριάδος (0 Θεός να μην δώσει), Μεσσηνίας, Σύρου, Αλεξανδρουπόλεως κ.ο.κ.)Τολμήσατέ το σεβασμιώτατοι! Ειδάλλως θεωρείστε συνυπεύθυνοι για την καθίζηση του κύρους της Ελλαδικής Εκκλησίας!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.