Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΟ «αλυτρωτισμoς» των Σκοπιων 2. Παρoντες στο συλλαλητηριο της Αθηνας οι παπαδες αποντες οι Δεσποταδες 2) Φοβαται και προκαλει το παρακρατος! Αποκαλυψη-«βομβα» – Απειλουν τη ζωη του διοργανωτη του συλλαλητηριου της Αθηνας 3) Τρεμουν την 4η Φεβρουαριου

date Ιαν 25th, 2018 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΛΛΑΣ

Ο «αλυτρωτισμος» των Σκοπιων
————

———

Παροντες στο συλλαλητηριο της Αθηνας οι παπαδες αποντες οι Δεσποταδες (Βίντεο)

Εν αναμονή της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου όπου αναμένεται να διευκρινιστεί και η στάση της διοικούσης Εκκλησίας απέναντι στο συλλαλητήριο των Αθηνών για την Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου, οι δύο πόλοι πλέον είναι ξεκάθαροι. Από τη μία κλήρος και λαός ενωμένοι παρόντες στο συλλαλητήριο κι από την άλλη η απομόνωση της Ιεραρχίας….

ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://www.pentapostagma.gr/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Σήμερα μια μέρα πριν την συνεδρίαση της ΔΙΣ ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος με παρέμβασή του ξεκαθαρίζει πως θα είναι παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Φοβάται και προκαλεί το παρακράτος! Αποκάλυψη-«βόμβα» – Απειλούν τη ζωή του διοργανωτή του συλλαλητηρίου της Αθήνας – Τρέμουν την 4η Φεβρουαρίου

Ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, εμπνευστής και διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία, που έχει προαναγγελθεί για την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, έδωσε, σε αποκλειστική συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, το στίγμα της νέας συγκέντρωσης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι, σήμερα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.

«Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό, εναντίον μου δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μην γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.

Μάλιστα, είπε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.