Αυγουστίνος Καντιώτης



Αναθεματα για Παπα, Πατριαρχη, μονοφυσιτες και Συνοδο του Κολυμπαριου την Κυριακη της Ορθοδοξιας – Έντονη αντιδραση απο το Φαναρι 2. Να κατονομασθουν, καταγγελθουν και στιγματιστουν οι μεγαλοι ενοχοι της διδασκαλιας των «Νεων θρησκειων»

date Μαρ 6th, 2018 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Αναθέματα για Πάπα, Πατριάρχη, μονοφυσίτες και Σύνοδο του Κολυμπαρίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας – Έντονη αντίδραση από το Φανάρι και συσχετισμός με τον Μητροπολίτη Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ

Αναθέματα που έχουν προκαλέσει σάλο είχαμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Πειραιά. Οι ιερείς π.Άγγελος Αγγελακόπουλος και Ματθαίος Βουλκανέσκου,αφού αναθεμάτισαν παλιές αιρέσεις όπως του Αρείου ή του Νεστόριου ήρθαν και στις μέρες μας αναθεματίζοντας ονομαστικά τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Αρχιεπίσκοπο Καντέρμπουρι, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και τους σημερινούς ηγέτες των μονοφυσιτών Αρμενίων, των Κοπτών κ.α., αλλά και τους Μάρτυρες του Ιεχωβα. Δεν παρέλειψαν δε να αναφερθούν και στον Οικουμενικό Πατριάρχη και την “ληστρική και αιρετική ψευδοσύνοδο”-όπως την χαρακτήρισαν- της Κρήτης τονίζοντας:
«Τοις κηρύσσουσι και διδάσκουσι την αίρεσιν ότι ο εκάστοτε Οικουμενικός Πατριάρχης πρώτος εστί άνευ ίσου ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τη ληστρική, αιρετική και οικουμενιστική ψευδοσυνόδω της Κρήτης του Ιουνίου 2016, τη λεγομένη Αγία και Μεγάλη Συνόδω, και τοις κακοδόξοις αυτοίς κειμένοις ΑΝΑΘΕΜΑ.»
Το θέμα έχει προκαλέσει ήδη την αντίδραση του Φαναρίου ιδίως στην παρούσα φάση που ένα βήμα πριν από το συνοδικό δικαστήριο βρίσκονται οι π. Θεόδωρος Ζήσης και Νικ. Μανώλης.
Tην συνέχεια:
https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%B1%CE%BD.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

AΓΑΠΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΜΕΜΦΕΤΑΙ

ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_6.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Να κατονομασθούν, καταγγελθούν και στιγματιστούν οι μεγάλοι ένοχοι της διδασκαλίας των «Νέων θρησκειών»

Λυκούργου Νάνη
Οι ένοχοι της εισαγωγής στα σχολεία της πατρίδας μας και της διδασκαλίας στους μαθητές τους του αλλόκοτου μορφώματος των «Νέων Θρησκευτικών» δεν είναι άγνωστοι!
Έχουν διευθύνσεις και ονόματα. Και πρέπει τάχιστα και άνευ χρονοτριβής να κατονομασθούν, καταγγελθούν και στιγματισθούν ενώπιον της συνειδήσεως των ορθοφρονούντων Ελλήνων.
Δεν ανήκουν όλοι τους στην ίδια κατηγορία αλλά ομαδοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες.
Πρώτοι και κύριοι ένοχοι, είναι εκείνοι οι εκκλησιαστικοί παράγοντες, συγκεκριμένα οι μητροπολίτες, που ανέλαβαν, κατ εντολήν της Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας, να διαπραγματευθούν με την αντίχριστη, άθεη, αμοραλιστική και μηδενιστική κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης το περιεχόμενο του νέου μαθήματος, κατ επιταγήν, προφανώς, σχετικής διατάξεως του ισχύοντος Καταστατικού Χάρτου (νόμος 590/77) της Εκκλησίας της Ελλάδος. Οι μητροπολίτες Ύδρας, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και Μεσσηνίας δηλονότι. Οι προαναφερθέντες εκκλησιαστικοί αξιωματούχοι απέτυχαν παταγωδώς να προασπίσουν το αληθές συμφέρον του μαθήματος. Εξ αιτίας τους σημειώθηκε δεινή ήττα της Εκκλησίας στη σχέση της με την πολιτεία και για το λόγο αυτό τυγχάνουν υπόδικοι ενώπιον της αδιαφθόρου συνειδήσεως των υγιώς φρονούντων Ελλήνων. Η ολη στάση τους φανερώνει ανικανότητα και δειλία.
https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%B1

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.