Αυγουστίνος Καντιώτης



Το υπουλο σχεδιο του ομοφυλοφιλικου λομπυ 2) ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΙ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΛΕΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ & ΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ & ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ! ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ & ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ & ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΩΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – Ποιοι βουλευται τον ψηφισαν, ποιοι απουσιαζαν, πλενοντας τα χερια τους σαν Ποντιοι Πιλατοι, χωρις να τον καταδικασουν

date Μαι 10th, 2018 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Αποψεις και Κρισεις

Το υπουλο σχεδιο του ομοφυλοφιλικου λομπυ

https://www.osotir.org/2018/04/25/to-upoulo-schedio-tou-omofulofilikou-lobu

090634b9b49e9b3e4c9bc943

 ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ

  • ΠΕΙΡΑΤΑΙ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΝΑΝΗ

  • ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ!

Ἀπό συνεργάτη τῆς ἰστοσελίδας

«Το νομοσχέδιο του αίσχους και της διαστροφής, το νομοθετικό τερατούργημα που ευτελίζει, απο-ιεροποιώντας την κατά τρόπο ελεεινό, την υψηλή έννοια της οικογένειας, το έκτρωμα που στραπατσάρει τον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των παιδιών και υπονομεύει την ομαλή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη έγινε νόμος του κράτους, με τις επαίσχυντες ψήφους 161 ανάξιων της αποστολής τους και ασυνείδητων «εθνοπατέρων», των οποίων τα ονόματα θα προφέρουν με αποτροπιασμό και αηδία στο μέλλον οι γενιές των παιδιών-θυμάτων της άφρονος και ολεθρίας επιλογής τους.»

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ 161 ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ (δηλαδή ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ) . ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ (ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ).
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ, ἢ τίς κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; (Β~ Κορ. 6:14),
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 161 ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ (ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ(ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑΣΙΜΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ (ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ «ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΕΩΣ»ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΧΛΙΑΡΑ; ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ; ΕΚ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΥ= ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ! ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ-ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ).
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΤΕΡΑΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
( ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΚ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ! ΠΡΟΣΕΞΕ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΜΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ, ἢ τίς κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; (Β~ Κορ. 6:14)
ΕΠΕΙΔΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ( ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ).

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΝΟΜΟ.
(ΣΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΝΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ)
Τι ψήφισαν οι βουλευτές σε κάθε κόμμα
Ειδικότερα, σε σύνολο 264 βουλευτών, υπέρ του άρθρου 8 , τάχθηκαν 161 , έναντι 103 βουλευτών που καταψήφισαν.

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

Καταψήφισαν διαφοροποιούμενοι από την επίσημα γραμμή του κόμματος οι βουλευτές Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Θεόδωρος Παραστατίδης.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ (ΟΙ ΔΥΟ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ( ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: «Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ, ἢ τίς κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;» (Β~ Κορ. 6:14),
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΖΥΓΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ. Ο ΙΟΥΔΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, «Και ἀπελθων ἀπήγξατο»(Ματθ. 27, 1-5), αὐτὸ εἶναι το τέλος τῶν προδοτῶν καὶ τῶν συνενόχων τους. ΙΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ:
Απουσίαζε η Γεωργιά Γεννιά, ο Μάρκος Μπόλαρης, η Νίνα Κασιμάτη, ο Γιάννης Καραγιάννης και η Άννα Βαγενά. Απών και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος καθώς και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ο οποίος δεν πρόλαβε να ψηφίσει λόγω καθυστερημένης έλευσης στη Βουλή.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ( ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ), ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.

Νέα Δημοκρατία

Τη διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια υπερψήφισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη, η εισηγήτρια Κατερίνα Μάρκου, η Νίκη Κεραμέως και η Ντόρα Μπακογιάννη αντίθετα με την επίσημη θέση της Πειραιώς.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (κος Μητσοτάκης) ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ, ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ , ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ).
Απουσίαζαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Νίκος Δένδιας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γιώργος Βαγιωνάς.
ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Δημοκρατική Συμπαράταξη

Το άρθρο 8 για τα ομόφυλα ζευγάρια υπερψήφισε η Φώφη Γεννηματά και 12 ακόμη βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Απουσίαζαν οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Γιώργος Καρράς, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Μιχάλης Τζελέπης.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ, ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ανεξαρτητοι Έλληνες

Το επίμαχο άρθρο καταψήφισαν 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ. Υπερψήφισαν αντίθετα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις που διαφορποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή. Απουσίαζαν ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος και η Έλενα Κουντουρά.

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ (5 ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ (ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΣΩΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.

ΚΚΕ

Πολυάριθμες απουσίες καταγράφηκαν στο ΚΚΕ καθώς δεν έδωσε το παρών ο Δημήτρης Κουτσούμπας και άλλοι επτά βουλευτές σε σύνολο κοινοβουλευτικής δύναμης 15 βουλευτών.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ.

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ:
ΚΑΚΩΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ; ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ; ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ, ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΠΟΤΑΜΙ

Στο Ποτάμι δεν καταγράφηκε καμία διαφοροποίηση ή απουσία καθώς όλοι οι βουλευτές υπερψήφισαν τη διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΠΑΡΕΙ ΤΟ (πύρινο κόκκινο) ΠΟΤΑΜΙ ΄΄ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ. –

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΙΛΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΔΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ) ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ η ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. (Παρακάτω: ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ)

Πιλᾶτε, τί κάνεις; Παίζεις μὲ τὴ συνείδησί σου; Μὰ ἦταν δυνατὸν πλένοντας τὰ χέρια νὰ ἀθῳωθῇς ἀπὸ τὸ ἔγκλημα αὐτό; Ὄχι τὸ νερὸ τῆς λεκάνης ἀλλὰ ὅλα τὰ νερὰ τῶν ποταμῶν καὶ λιμνῶν δὲν μποροῦν νὰ τὸ ξεπλύνουν.
Καὶ ὁ λαός, ποὺ βλέπει αὐτὴ τὴ σκηνή, σὰν σκυλιὰ λυσσασμένα ποὺ δὲν γνωρίζουν τὸ ἀφεντικό τους καὶ τὸ δαγκώνουν, φώναζε· «Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν» (ἔ.ἀ. 27,25). Μὴ σὲ νοιάζει, Πιλᾶτε, μὴν ταράζεσαι· ἐμεῖς εἴμαστε ὑπεύθυνοι γι᾿ αὐτό· τὸ αἷμα του ἂς βαρύνῃ ἐμᾶς καὶ τὰ παιδιά μας.

* * *

Καταράστηκαν τὸν ἑαυτό τους, ἀγαπητοί μου, καὶ ἡ κατάρα ἔπιασε ὅσο ποτέ ἄλλοτε. Τὸ ἔγκλημα τοῦ Γολγοθᾶ δὲν ἔμεινε ἀτιμώρητο.
Ὁ Ἰούδας, ὁ κυριώτερος ἔνοχος, σὲ στιγμὴ ἀνανήψεως φώναξε· «Ἥμαρτον παραδοὺς αἷμα ἀθῷον… Καὶ ἀπελθὼν ἀπήγξατο», αὐτοκτόνησε (ἔ.ἀ. 27,4-5). Αὐτὸ ἦταν τὸ τέλος τοῦ Ἰούδα.
Ὁ Ἡρῴδης ὁ τετράρχης τῆς Γαλιλαίας, ποὺ ἐνέπαιξε τὸ Χριστὸ φορώντας του περιπαικτικὴ χλαμύδα, ἐκθρονίστηκε τὸ ἑπόμενο ἔτος.
Ὁ Πόντιος Πιλᾶτος δὲν εἶχε καλύτερο τέλος. Παρέμεινε ἕνα – δυὸ χρόνια ὡς ἡγεμών, ἀλλὰ μετὰ ἀπὸ συκοφαντίες καὶ διαβολὲς τῶν Ἰσραηλιτῶν ἔπεσε ἀπὸ τὸ ἀξίωμά του, ἐξωρίστηκε στὴν Ἑλβετία, στὰ Ἀπέννινα ὄρη. Καὶ μιὰ μέρα, διαφεύγοντας τὴν προσοχὴ τῆς ἁγίας του γυναίκας, ἀνέβηκε σ᾿ ἕνα βράχο, ἔπεσε μέσα σὲ μιὰ λίμνη καὶ αὐτοκτόνησε.
Οἱ ἀρχιερεῖς, ὁ Ἄννας καὶ ὁ Καϊάφας, οἱ ἄσπονδοι ἐχθροὶ τοῦ Χριστοῦ, εἶχαν ἐπίσης ἄθλιο τέλος. Ὁ Ἄννας κατακομματιάστηκε καὶ ὁ Καϊάφας πέθανε στὴν ἐξορία. Οἱ ἱερεῖς τῶν Ἰεροσολύμων κατεσφάγησαν καὶ τὰ πτώματά τους γέμισαν τὸ ναὸ τοῦ Σολομῶντος.
Ὁ δὲ λαός, ποὺ ὅταν ὁ Πιλᾶτος ρώτησε «Τὸν βασιλέα ὑμῶν σταυρώσω;» ἀπήντησε «Οὐκ ἔχομεν βασιλέα εἰ μὴ Καίσαρα» (Ἰω. 19,15), τιμωρήθηκε. Τὸν Καίσαρα ἤθελαν. Καὶ ὁ Καῖσαρ τὸ 70 μ.Χ., σαράντα χρόνια μετὰ τὴ Σταύρωσι, πολιόρκησε τὰ Ἰεροσόλυμα τόσο στενά, ὥστε ἔπεσε πεῖνα φοβερή. Λέει ἡ ἱστορία, ὅτι τότε μιὰ γυναίκα στὰ Ἰεροσόλυμα ἔσφαξε τὸ ἀγοράκι της, τὸ ἔψησε καὶ τὸ ἔφαγε! Μπῆκαν μέσα οἱ λεγεῶνες τοῦ Τίτου, ἔσφαξαν τοὺς ἱερεῖς, ἔβαλαν φωτιὰ στὸ ναὸ τοῦ Σολομῶντος. Ἰσοπέδωσαν τὰ πάντα. Πέρασαν μὲ ἀλέτρι τὸ ἔδαφος. Ὁ Τίτος διέταξε γενικὴ σφαγή. Τοὺς σταύρωνε ἐπὶ τρεῖς ἡμέρες! Τελείωσαν τὰ ξύλα, καὶ τότε μόνο σταμάτησε. 1.600.000 πτώματα ἦταν οἱ σκοτωμένοι κ᾿ ἐκεῖνοι ποὺ πέθαναν ἀπὸ τὴν πεῖνα. Πρωτοφανὴς καταστροφή. Καὶ 67.000, ποὺ ἔμειναν, τοὺς πούλησαν στὰ σκλαβοπάζαρα τῆς Ἀλεξανδρείας σὲ ἐξευτελιστικὴ τιμή. Ὁ Ἰούδας ἐπούλησε τὸ Χριστὸ ἀντὶ τριάκοντα ἀργυρίων· οἱ Ῥωμαῖοι τοὺς πουλοῦσαν ἀντὶ ἑνὸς δηναρίου, ἀντὶ μιᾶς δραχμῆς.
«Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν». Μερικοὶ ζητοῦν ἀποδείξεις, ἂν τὸ Εὐαγγέλιο εἶνε ἀληθινό. Κ᾿ ἐγὼ τοὺς ἀπαντῶ· Καὶ μόνο ἡ Ἑβραϊκὴ φυλὴ φτάνει ν᾿ ἀποδείξῃ, ὅτι τὸ Εὐαγγέλιο εἶνε ἑκατὸ τοῖς ἑκατὸ ἀληθινό· εἶνε μία ἀπόδειξι τῆς ἀληθείας του.

* * *

Ἀλλά, ἀγαπητοί μου, δὲν εἶνε μόνο οἱ Ἑβραῖοι ἔνοχοι τοῦ ἐγκλήματος τοῦ Γολγοθᾶ· εἴμαστε κ᾿ ἐμεῖς, εἶνε καὶ ὅλος ὁ κόσμος.
Ἀπὸ τότε ποὺ σταυρώθηκε ὁ Χριστὸς πέρασαν εἴκοσι αἰῶνες. Ἂν μὲ ρωτήσετε, σὲ ποιόν αἰῶνα χύθηκε τὸ περισσότερο ἄδικο αἷμα, ἀδιστάκτως θὰ σᾶς ἀπαντήσω· στὸν εἰκοστό. Ὁ εἰκοστὸς αἰώνας, ὁ αἰώνας τῶν πυραύλων καὶ τῆς ἐπιστήμης, εἶνε ὁ πλέον ἐγκληματικός.
Ἀμφιβάλλετε; Θέλετε νὰ σᾶς πῶ τὰ ἐγκλήματα τοῦ εἰκοστοῦ αἰῶνος; Δύο – τρία θὰ πῶ.
Στὴν ἀρχὴ τοῦ εἰκοστοῦ αἰῶνος ἕνα ἑκατομμύριο (1.000.000) ἀθῷοι Ἀρμένιοι, ἄκακα ἀρνία, ἐσφάγησαν ἀπὸ τὸ μαχαίρι τῶν Τούρκων. Ἀλλὰ «τὸ αἷμα αὐτῶν ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα αὐτῶν».
Θέλετε ἄλλο ἔγκλημα; ἑνάμισυ ἑκατομμύριο (1.500.000) Ἕλληνες ἐσφάγησαν ἐπίσης ἀπὸ τὴν μάχαιρα τοῦ ἀπαισίου αὐτοῦ λαοῦ τῆς Ἀνατολῆς, καὶ κανείς ἀπὸ τὴ Δύσι δὲν συγκινήθηκε. Ἀκόμα τὰ κόκκαλά τους εἶνε σκορπισμένα ἀπὸ τὴν Τραπεζοῦντα μέχρι τὴ Σμύρνη καὶ σ᾿ ὅλη τὴ Μικρὰ Ἀσία.
Θέλετε ἄλλο ἔγκλημα; Ὁ Πρῶτος παγκόσμιος πόλεμος. Ὤ Θεέ μου, πόσοι νέοι φονεύθηκαν! «Ὁ δὲ παράνομος Ἰούδας οὐκ ἠβουλήθη συνιέναι» (Μ. Παρασκ. ὄρθρ. ἀντίφ. γ΄).. Δὲν πρόλαβε νὰ περάσῃ ὁ Πρῶτος καὶ ἦρθε ὁ Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. 2.500.000 Ἑβραῖοι κάηκαν σὰν λαμπάδες μέσα στὰ κρεματόρια καὶ τοὺς κλιβάνους τοῦ Χίτλερ. «Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν».
Τὸ αἷμα τῶν ἑκατομμυρίων θυμάτων σείει τὴν Εὐρώπη. Θὰ τὴν σείῃ ἑκατὸ χρόνια, καὶ τὴν Τουρκία ἀκόμη περισσότερα. Θέλετε ἀπόδειξι; Ὁ περιβόητος Μεντερές, Τοῦρκος πολιτικός, ἦταν 20 χρονῶν παιδὶ ὅταν στὸ Ἀιδίνιο ἔκοψε τὶς γλῶσσες 300 Ἑλλήνων προσκόπων. Τὸ τέλος του ποιό ἦταν; «Ἀπελθὼν ἀπήγξατο» (Ματθ. 27,5)· ἀπαγχονίσθηκε, κρεμάστηκε.
Ὑπάρχει Θεός, ὑπάρχει δικαιοσύνη. Οἱ ἐγκληματίες θὰ πληρώσουν μὲ τόκο καὶ ἐπιτόκιο γιὰ τὰ ἐγκλήματά τους. Ὑπάρχει Ἐσταυρωμένος, ὁ ὁποῖος εἶνε μὲν μακρόθυμος, ἀλλὰ ἔρχεται καὶ ἡ στιγμὴ τῆς πληρωμῆς.

* * *

Ὁ Θεός, ἀγαπητοί μου, μᾶς καλεῖ καὶ διὰ συμφορῶν καὶ θεομηνιῶν, διὰ σεισμῶν καὶ ἄλλων φαινομένων νὰ μετανοήσουμε, προτοῦ νὰ ἔρθῃ ὁ Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, ὁ Ἁρμαγεδὼν τῆς Ἀποκαλύψεως (Ἀπ. 16,16).
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ποιός ξέρει σὲ πόσα σημεῖα τῆς Γῆς γίνεται ἀκόμη πόλεμος, πέφτουν βόμβες καὶ σκοτώνονται ἀθῷοι ἄνθρωποι ποὺ ἀμύνονται γιὰ τὴν ἐλευθερία τους! Τέτοια ἅγια μέρα χύνεται αἷμα. Καὶ γιὰ τοὺς δημίους λοιπὸν ὅλων αὐτῶν τῶν θυμάτων μπορεῖ νὰ λεχθῇ· «Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν».
Τί ὑπολείπεται; Ὅσοι ἔχετε καρδιά, ὅσοι ἔχετε αἴσθημα, ὅσοι δὲν γίνατε ἀκόμη πέτρες καὶ βράχοι, γονατίστε καὶ παρακαλέστε τὸν Κύριο γιὰ ὅλους ὅσοι ἐσφάγησαν σὰν ἀθῷα ἀρνία· Ὁ Θεὸς ν᾿ ἀναπαύσῃ αὐτούς, ἐμᾶς δὲ νὰ παραλάβῃ ἐν μετάνοιᾳ εἰλικρινεῖ λέγοντας· «Μνήσθητί μου, Κύριε, ὅταν ἔλθῃς ἐν τῇ βασιλείᾳ σου» (Λουκ. 23,42). Ἀμήν.

(†) ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος

(ἱ. ναὸς Ἁγ. Παντελεήμονος Φλωρίνης, Μεγάλη Παρασκευὴ 27-4-1973)

———————————

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.