Αυγουστίνος Καντιώτης



ΦΡΙΚΗ!!! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 2. AΝΘΡΩΠΟΙ (;) ΓΔΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ «ΝΤΥΣΙΜΟ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Του φεστιβαλ της ξετσιπωσιας 3. Βαρθολομαιος: Παραιτησου – Δημητριος: Όχι (οι διαλογοι στο Φαναρι

ΦΡΙΚΗ!!! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

https://www.newsit.gr/ellada/parousa-athina-sto-athens-pride-2018-vids-pics/2547955 Σου ‘ρχεται να ξεράσης!!!

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΘΝΩΝ

Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

———

——

ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!
Ὁ ἅγιος Κοσμᾶς εἶπε· «Ὅταν δῆτε τὶς γυναῖκες νὰ περπατοῦν γυμνὲς στὸ δρόμο, τότε ἦρθε τὸ τέλος τοῦ κόσμου». Σήμερα περπατοῦν γυμνοί και κάνουν παρελάσεις «ὑπερηφανείας» ὄχι μόνο γυναῖκες, ἀλλὰ ἄνδρες ποὺ θέλουν νὰ λέγονται γυναῖκες!!!  «ἀντιγράφοντας τὶς μόδες τῶν διεφθαρμένων λαῶν» (Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος)

Ἡ μακροθυμία τοῦ Θεοῦ θὰ τελειώση. Και τότε, ἁμαρτωλοί ποῦ φύγωμε…;;;
090634b9b49e9b3e4c9bc943

AΝΘΡΩΠΟΙ (;) ΓΔΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ «ΝΤΥΣΙΜΟ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑΣ

Τοῦ Λυκουργου Νάνη

Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της κυβερνώσας συμμορίας δεν έχει ταίρι. Άνθρωποι(;) γδυμένοι από ηθική ευαισθησία και αξιοπρέπεια αποφάσισαν το «ντύσιμο» της Βουλής στα χρώματα του φεστιβάλ της ξετσιπωσιάς. Πρόκειται για εσμό αδίστακτων δολοφόνων των πνευματικών και ηθικών αξιών του Έθνους. Χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη λαική νομιμοποίηση και σε προφανή αντίθεση προς το φρόνημα και τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού τα φασιστοειδή του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπόρευση των διαφόρων βοθρο-πόταμων της πολιτικής ζωής και κάποιων φαιδρών και φθαρμένων κινημάτων αλλαγής-«προόδου» επί τα χείρω και με την ένοχη ανοχή των Καμμένων και των Μητσοτάκηδων διαρκώς προωθούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν ορρωδούν προ ουδενός. Αν υπήρχε βραβείο αδιστακτωσύνης και εξαχρειώσεως θα το είχαν κατακτήσει με τη μία και χωρίς συναγωνισμό.
Ποντάρουν στην αδιανόητη και ακατανόητη έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης και αντίστασης των νεοελλήνων, ικανό ποσοστό των οποίων έχει προσβληθεί απί τις νόσους του ωχαδελφισμού, δεν-μεμελισμού και εφησυχασμού. Κυρίως, όμως, ποντάρουν σε μια ανάξια, ψοφοδεή και συμβιβασμένη εκκλησιαστική και λεγόμενη πνευματική ηγεσία.
Όσο για τους χορηγούς του φεστιβάλ προβολής και διαφήμισης της αναισχυντίας και του αυτοεξευτελισμού (Ευρωπαικό ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ, Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη) ανακαλέσαμε στη μνήμη μας το γραφικό χωρίο «λεγεών ονομά μοι ότι πολλοί εσμέν»…

  • Υ.Γ.1. Είναι πασίγνωστα τα αίσχη που λαμβάνουν χώρα στα gay prides, και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά. Τα εν λόγω αίσχη δεν συνιστούν προσβολή της δημοσίας αιδούς; Τι πράττουν, εν προκειμένω, οι αρμόδιες αρχές, αστυνομικές και δικαστικές;
    Υ.Γ.2. Δεν ντρέπονται λιγάκι οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων Ωνάση και Μποδοσάκη; Έτσι τα οραματίστηκαν οι αείμνηστοι ιδρυτές τους; Ως κοινωφελή ιδρύματα ή ως ιδρύματα χορηγά διαστροφικών εκδηλώσεων; Αιδώς κύριοι!
    Υ.Γ.3. Εκφράζει τη βούληση της πλειοψηφίας των Αθηναίων πολιτών ο δήμαρχος Καμίνης (αυτοδιοικητικό «μέγεθος» ομοειδές και ομότροπο του Μπουτάρη…) προτού ο Δήμος γίνει χορηγός του βρωμερού φεστιβάλ; Και οι Αθηναίοι πολίτες ως πότε θα ανέχονται αδιαμαρτύρητα τα καραγκιοζιλίκια του δημάρχου τους;
    Υ.Γ.4.Κανονικά θα έπρεπε να χαλάσουν τον κόσμο οι βουλευτές που αντικειμενικά προσβάλλονται από το «ντύσιμο» της ελεεινότητας και της ηθικής παραλυσίας. Θα το πράξουν όμως; Ή τρέμουν το διασυρμό που τους επιφυλάσσεται από τις διάφορες «πατσαβούρες» της δημοσιογραφίας και τα εξωνημένα ΜΜΕ;
    Υ.Γ.5. Ως πότε θα μας ανέχεσαι Κύριε; Ως πότε υπ-άνθρωποι, γέμοντες διαστροφής, πονηρίας και αδιστακτωσύνης θα ασχημονούν κατά τέτοιο τρόπο και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας Σου θα καθεύδουν υπνώττοντες τον νήδυμον και ρέγχοντες ως ο Ιωνάς εν τη κοιλία του κήτους;
    090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

(Βαρθολομαιος: Παραιτησου – Δημητριος: Όχι

Αριστοτελία Πελώνη

Η αρχή ενός τέλους
Ομολογουμένως, δεν είναι καθόλου σοφό να πατήσει κανείς το λάθος κουμπί του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και μάλιστα με εσφαλμένο τρόπο. Αναφέρομαι στον Αρχ. Αμερικής Δημήτριο, ο οποίος πέρασε άσχημα στην τελευταία συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κων/πολη (την Τετάρτη). Κυρίως, πριν απ’ αυτήν, καθώς ο Πατριάρχης τον κάλεσε στο γραφείο του, όπου του επεσήμανε την εκρηκτική κατάσταση στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τα πράγματα στην ομογένεια που βρίσκονται εκτός ελέγχου. Υπογράμμισε στον Δημήτριο ότι απαιτείται αλλαγή σελίδας και κατέληξε ότι η παραίτησή του θα τον «διευκόλυνε». «Εχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω…», ήταν η απάντηση του Αμερικής…
«Τουρκόσπορος»…
Το καλύτερο διημείφθη στη συνέχεια. Απευθυνόμενος στους Συνοδικούς εντός της συνεδρίασης, ο Βαρθολομαίος είπε δημοσίως ότι έθεσε στον Δημήτριο θέμα παραίτησης κι ότι εκείνος αρνήθηκε. «Το ζήτημα είναι σοβαρό και σας θέτω ενώπιον των ευθυνών σας για να λάβουμε μία απόφαση όλοι μαζί», σημείωσε. Κοιτάζοντας δε τον Αμερικής έριξε τη βόμβα: «Απορώ πώς επιβραβεύετε τις πράξεις ενός ανθρώπου που προσβάλλει το Πατριαρχείο και τον Πατριάρχη και με έχει αποκαλέσει δημοσίως τουρκόσπορο». Και συνέχισε: «Δεν προσβάλλετε μόνο εμένα και τον θεσμό της Εκκλησίας. Προσβάλλετε την τιμή και τη μνήμη του πατέρα μου και της μητέρας μου». Περιττό να προσθέσω ότι τέτοια λόγια δεν έχουν ξανακουστεί.
Τράβηξε την περόνη
Ο Βαρθολομαίος αναφερόταν στον πάμπλουτο ομογενή Ευστάθιο Βαλιώτη, ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρείας real estate στη Ν. Υόρκη και μεγαλομέτοχο της Alma Bank. Ο Δημήτριος αποφάσισε να τον αναγορεύσει επίτιμο διδάκτορα του Ελληνικού Κολεγίου του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης χωρίς καμία διαβούλευση με τον σύλλογο διδασκόντων. Στην αναγόρευσή του, ο διδάκτορας είπε ότι η Εκκλησία της Αμερικής πρέπει να κηρύξει την αυτοκεφαλία της, διαφορετικά να μεταφερθεί το Πατριαρχείο στην Αμερική. Οπως είπε, «δεν μπορεί να διοικούμαστε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στην Τουρκία». Το συμβάν λειτούργησε σαν το τράβηγμα της περόνης στη χειροβομβίδα που βρισκόταν ήδη στο τραπέζι.
Δεν άκουσε…
«Είναι δυνατόν να είπε αυτά τα πράγματα ενώπιόν σας;», ρώτησε ο Πατριάρχης, για να λάβει την απάντηση του Αμερικής ότι δεν τα άκουσε γιατί «τα μικρόφωνα δεν λειτουργούσαν»… Το μαρτύριο συνεχίστηκε και στην απογευματινή συνεδρίαση της Ι.Σ., καθώς ο Βαρθολομαίος ζήτησε να μάθει γιατί δεν έχει προχωρήσει το έργο της ανέγερσης του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου, για το οποίο έχουν ήδη δαπανηθεί 34 εκατ. δολάρια. Ο Δημήτριος είπε ότι φταίνε οι ομογενείς που δεν δίνουν χρήματα. Και πήρε πληρωμένη απάντηση, καθώς ο Πατριάρχης του αντέτεινε: «Γιατί έχουν απολέσει την εμπιστοσύνη στην Αρχιεπισκοπή και στο πρόσωπό σας». Πηγή μου λέει ότι ο Δημήτριος αποδίδει ευθύνες στον father Αλεξ (Καρλούτσο), ότι δηλαδή κινείται παρασκηνιακά για να πείσει τον Πατριάρχη να τον εκπαραθυρώσει.

από το romfea.gr :

Απόρρητη έκθεση εφόρων διεκτραγωδεί την κατάσταση του Holy Cross

Του Θεοδώρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυκας

Σε μια απόρρητη επιστολή τους στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο έντεκα μέλη της Εφορείας, ανάμεσά τους και από την εκτελεστική επιτροπή, του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής, προειδοποιούν με τον πιο επίσημο και τελεσίδικο τρόπο, ότι το μεν Ελληνικό Κολέγιο απειλείται με κατάργηση, η δε Θεολογική Σχολή κινδυνεύει να χάσει την ακαδημαϊκή της αναγνώριση, ενώ το μέλλον της τίθεται εν αμφιβόλω.
Φτάνουν στο σημείο να τονίσουν ότι ίσως να μην δεχθούν φοιτητές για τον Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα, έπειτα που ο «Εθνικός Κήρυκας», την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, δημοσίευσε πρωτοσέλιδα πως «κοντά σε αδιέξοδο η Θεολογική Σχολή», ήρθε στην κατοχή μας η απόρρητη επιστολή-έκθεση, με την οποία τα μέλη της Εφορείας ενυπόγραφα κρούουν στον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο, πρόεδρο της Εφορείας, τον κώδωνα του κινδύνου «αναφορικά με την πολύ σοβαρή κατάσταση του Ιδρύματος», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.
Ζητούν πάραυτα την παραίτηση του προέδρου της Σχολής, π. Χριστόφορου Μητρόπουλου, διότι τον θεωρούν, εν πολλοίς, υπεύθυνο.
Στη σελίδα 2 έγραψαν πως «έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς για τις ικανότητες του π. Χριστοφόρου εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο πιστεύουμε πέρα από κάθε αμφιβολία πως ανεχόμενοι τη συνέχισή του ως προέδρου του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής θα ήταν προδοσία των πνευματικών και νομικών μας ευθυνών ως εφόρων» τονίζουν τις ευθύνες τους έναντι της πολιτείας της Μασαχουσέτης.
Στην ίδια σελίδα τονίζουν πως «επί πλέον, δεν μπορούμε, ως πιστοί θεματοφύλακες να δεχθούμε μία εισακτέα τάξη στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή χωρίς ένα αναγκαίο σχέδιο ανασυγκρότησης και έναν πρόεδρο ικανό να το εφαρμόσει σε συνεργασία με το προσωπικό, τους καθηγητές τους εφόρους και άλλους δωρητές».
Επίσης, στη σελίδα 2, οι έφοροι αποκαλύπτουν πως «οι εγγραφές στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή έχουν μειωθεί κατά είκοσι πέντε τοις εκατό.
Από 185 που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015, μειώθηκαν στους 182 τον Σεπτέμβριο του 2016, στους 166 τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο του 2018 αναμένονται 140 φοιτητές».
Διευκρινίζεται ότι οι αριθμοί αυτοί είναι και για τα δύο Σχολεία, δηλαδή το Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού.
Χαρακτηρίζουν την οικονομική πορεία της Σχολής ως «ανησυχητική -alarming» και υπογραμμίζουν πως «σε διάστημα τριών ετών το έλλειμμα ανέρχεται μεταξύ $2,3 με $3,1 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Κατά τους περασμένους 36 μήνες η Σχολή έχει $190.000 το μήνα έλλειμμα» και αποκαλύπτουν πως «η Σχολή δεν έχει χρήματα να καταβάλλει τους μισθούς χωρίς να πάρει από το Αποθεματικό Κεφάλαιο».
Επίσης, οι έφοροι αποκαλύπτουν ότι «κατά τη διάρκεια της προεδρίας του π. Μητρόπουλου έχουν δανειστεί από το Αποθεματικό μας Κεφάλαιο -EndowmentFund- $6,7 εκατομμύρια δολάρια» και υπογραμμίζουν πως «από τις 30 Απριλίου 2018 έχουν απομείνει μόνο $1,1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ το υπολογιζόμενο έλλειμμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 θα είναι $2,6 εκατομμύρια. Εάν δεν βρεθούν σημαντικά ποσά η Σχολή θα μείνει χωρίς χρήματα πριν από το τέλος του λογιστικού έτους 2018, ενώ οι προβλέψεις για τα δύο επόμενα χρόνια 2019 και 2020 είναι τρομερές -dire-».
Στην επιστολή- έκθεση αναφέρουν πως «το NEASC, ένα από τα δύο σώματα αναγνώρισης της Σχολής εξέδωσε επίσημη προειδοποίηση – formal Notice of Concern- τον Μάιο του 2017. Με δεδομένη τη συνεχιζόμενη πτώση των οικονομικών μας, των εγγραφών και αναρίθμητων προβλημάτων διοίκησης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τεθούμε σε δοκιμαστική περίοδο ή κι ακόμα να χάσουμε ολοκληρωτικά την ακαδημαϊκή αναγνώριση της Σχολής».
Αναγράφεται ακόμα πως σύμφωνα με τη μελέτη της ειδικής εταιρείας μηχανικών Jacobs Engineering, υπάρχουν προβλήματα στα κτίρια τα οποία για να επισκευασθούν χρειάζεται το ποσό των $10,5 εκατομμυρίων δολαρίων».
Τονίζεται εμφαντικά ότι «υπάρχουν υπεράριθμοι καθηγητές από ό,τι χρειάζονται και συγκεκριμένα 22 ολικής απασχόλησης για μόνο 164 φοιτητές».
Οι έφοροι καταγγέλλουν τον π. Μητρόπουλο για ψεύδη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «ο κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Δημήτρης Σκέδρος υπέβαλλε την παραίτησή του στον π. Χριστόφορο τον Οκτώβριο του 2017, ζητώντας να τερματίσει τη θητεία του ως κοσμήτορας ένα χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, πλην όμως στη συνεδρίαση της Εφορείας τον Δεκέμβριο του 2017 ο πρόεδρος αρνήθηκε ότι ο κ. Σκέδρος είχε παραιτηθεί και δεν ενημέρωσε ποτέ την Επιτροπή επί των Ακαδημαϊκών γι’ αυτή την κρίσιμη εξέλιξη».
Οι έφοροι ευθέως και ευκρινώς λέγουν πως «με δεδομένη την προχωρημένη κρίση εντός της οποίας βρίσκονται το Ελληνικό Κολέγιο και η Θεολογική Σχολή, η άνοδος των δημογραφικών αλλαγών και το ανταγωνιστικό τοπίο της ανώτατης παιδείας σήμερα, ο θάνατος του Ελληνικού Κολεγίου είναι πιο πιθανός από την ανασυγκρότησή του, και η Θεολογική Σχολή είναι σε μεγάλη διακινδύνευση να χάσει την ακαδημαϊκή της αναγνώριση. Κι αυτό δεν το λέμε από έλλειψη πίστης ή ελπίδας, αλλά το λέμε ως πραγματικότητα η οποία πρέπει να ληφθεί σοβαρά, ιδιαίτερα καθώς η Εφορεία εξετάζει εάν θα δεχθεί ή όχι την εισακτέα τάξη για το Φθινόπωρο του 2018». Αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν θεωρούν τον π. Μητρόπουλο ικανό να εξακολουθήσει να διοικεί τη Σχολή και τονίζουν πως «χρειαζόμαστε έναν ηγέτη ο οποίος θα συνεργάζεται μαζί μας, δεν θα μας αγνοεί, θα ακούει τις εισηγήσεις μας για θέματα των ειδικεύσεών μας, που θα προσελκύσει τους καλύτερους φοιτητές, υπαλλήλους, καθηγητές, εφόρους, αποφοίτους, ευεργέτες γι’ αυτή την Ιερή Σχολή».
Προτείνουν «να διορισθεί ένας προσωρινός πρόεδρος για 12 με 18 μήνες. Να τιμηθεί ο κ. Λέλον και να ορισθεί καινούργιος αντιπρόεδρος της Εφορείας. Να μειωθούν οι καθηγητές ολικής απασχόλησης κατά πενήντα τοις εκατό. Οι δύο σύλλογοι των καθηγητών να περιοριστούν σε έναν και να υπάρχει μόνο ένας κοσμήτορας. Να δοθούν κίνητρα για συνταξιοδότηση μόνιμων καθηγητών. Οσοι μείνουν να μειωθεί σημαντικά η μονιμότητά τους, να αυξηθεί ο όγκος διδασκαλίας τους, να υποχρεωθούν να είναι παρόντες στη Σχολή, να γίνει αναστολή των αδειών μετ’ αποδοχών – sabbatical – των ταξιδιών, των συνεδρίων και τα παρόμοια».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.