Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ! 2. Στους Εσχατους καιρους οι ανδρες θα φαινονται σαν γυναικες, και οι γυναικες σαν ανδρες 3. «Οι Σκοπιανοι θελουν να παρουν τη Θεσσαλονικη και να φτασουν μεχρι τον Ολυμπο» 4. Athens Pride 2018: Φεστιβαλ Υπερηφανειας Τα δεδομενα… και ο προβληματισμος

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ!

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ
ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!

____Τα ήθη, αγαπητοί μου φίλοι, αλλάζουν ολοταχώς σήμερα στην δύστυχη Πατρίδα μας! Τα λεγόμενα «χρηστά ήθη» έχουν τεθή υπό διωγμόν! Το φυσικό και το

φυσιολογικό τώρα πλέον χλευάζονται! Το μαύρο επαινείται! Το άσπρο κατακρίνεται! Ο εκφυλισμός συστηματικά πλέον προωθείται στην Κοινωνία μας!
______Κάποια διδασκάλισσα σε Δημοτικό Σχολείο της Αττικής διδάσκει γιόγκα στα παιδάκια του Σχολείου της, επί πλέον δε τα βάζει να φιλιούνται στόμα με στόμα αγόρι με αγόρι καί κορίτσι με κορίτσι! Συγχρόνως κατήργησε και την πρωϊνή προσευχή!
______Η Κοινωνία μας, λοιπόν, μεταμορφώνεται! Δέχεται μια δυσπερίγραπτη παραμόρφωση. Κατά τήν διάρκεια του Τριωδίου, ως γνωστόν, υπάρχει η εορτή των Απόκρεω. Τότε συνηθίζεται και…………..
https://mkka.blogspot.com/2018/06/blog-post_9.html

d47

Στους Εσχατους καιρους οι ανδρες θα φαινονται σαν γυναικες, και οι γυναικες σαν ανδρες (ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ)

( ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ: Ὅπως πάντα , ὅλοι τὸν ῥωτοῦσαν, ἄλλοι μὲ περιέργια, ἄλλοι μὲ θαυμασμὸ καὶ ἄλλοι μὲ δυσπιστία » καὶ πότε θὰ γίνουν αὐτὰ Πατροκοσμᾶ; πότε θὰ εἶναι τὰ ἔσχατα; » Στὴν περίπτωσὴ μας συγκεκριμένα, ἀναφέρει ἡ ἱστορία, ( στὸ Μεταξοχώρι ), ὁ Ἅγιος κοίταξε γύρω του καὶ εἶδε ἔνα συμπαγῆ βράχο. Μὲ πόνο ψυχῆς τοὺς ἐξήγησε ὅτι ὅλα αὐτὰ θὰ ἐκπληρωθοῦν καὶ θὰ ἔρθουν τὰ ἔσχατα ὅταν »φυτρώσει ἕνα δενδράκι καὶ θὰ σχίσει αὐτὸν τὸν συμπαγῆ βράχο στὴ μέση ».
http://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2015/12/blog-post_13.html

d47«Οι Σκοπιανοι θελουν να παρουν τη Θεσσαλονικη και να φτασουν μεχρι τον Ολυμπο»

Αντγος Νίκος Ταμουρίδης:
Η τρέχουσα δεκαετία αποδεικνύεται ίσως η χειρότερη από συστάσεως του νέου Ελληνικού κράτους.
Το μοντέλο της αρπαχτής και της λαμογιάς στο εσωτερικό της χώρας, που επικράτησε από πλευράς πολιτικής και οικονομίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης, και η πολιτική του κατευνασμού και της συνεχούς υποχωρητικότητας στο εξωτερικό πεδίο, από πολιτικής-διπλωματικής και στρατιωτικής απόψεως, μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής.
Ενώ οι δυτικοί, δήθεν σύμμαχοι και εταίροι, μας έχουν στην εντατική σε πολιτική και οικονομική καταστολή, όλοι οι γείτονες διεκδικούν τμήματα της ιερής χώρας μας!
Οι Τούρκοι θέλουν την Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη, μέχρι και για Θεσσαλονίκη μιλούν.
Την συνέχεια: https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF.html

d47Athens Pride 2018 – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
Τα δεδομένα… και ο προβληματισμός

Toῦ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τα δεδομένα…

«Gay pride» ! Παρέλαση ομοφυλοφίλων στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα και διαφήμισή τους: «Pride» ! Καύχηση ! Υπερηφάνεια !
Σύμφωνα με το από 9-6-2018 Δελτίο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων, «Αποδεχόμενη το αίτημα του “Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας”, θα προβάλλει απόψε, για πρώτη φορά, το λογότυπο του φορέα σε μέρος της πρόσοψης του κτιρίου της, στη διάρκεια της εκδήλωσης – παρέλασης του Athens Pride στην πλατεία Συντάγματος. Με τη συμβολική αυτή κίνηση η Βουλή θέλει να περάσει στους πολίτες το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η χρονιά στην Αθήνα και φέτος η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, με κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα και με το σύνθημα «Παρούσα».
Το λογότυπο του Gay Pride, είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, και του ελληνικού Gay Pride είναι η Ακρόπολη (Παρθενώνας) βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.
Χορηγοί στο φετινό Gay Pride είναι, το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ, το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
Ο Δήμος Αθηναίων, έβαψε πολλές διαβάσεις στα χρώματα του Ουράνιου τόξου.
Ο Πρωθυπουργός στην ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει «Η καταπολέμηση κάθε διάκρισης είναι προϋπόθεση ισονομίας και βάση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας προόδου και ευημερίας». Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει #παρούσα (σ.σ. ‘παρούσα’, είναι το κεντρικό σύνθημα του Athens Pride 2018). στον αγώνα για ίσα δικαιώματα, για τη δημιουργία μια κοινωνίας προόδου, μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας αξιοπρέπειας
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής που βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος δήλωσε «Ήρθα σήμερα εδώ για να προσπαθήσω να εκφράσω κάτι το οποίο αισθάνομαι ότι δηλαδή σέβομαι την διαφορετικότητα. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πλευρά η μία ή η άλλη, σημασία έχει ότι δεν μπορεί να είμαστε ισοπεδωμένοι, ούτε ομοιόμορφοι, η ομοιομορφία είναι θάνατος, είναι ολοκληρωτισμός, εμένα μου αρέσει η διαφορετικότητα και γι αυτό είμαι εδώ σήμερα».
Και ο προβληματισμός
Πόσοι βουλευτές συμφωνούν με την απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ;
Ποιά σχέση έχει η (παρθένος) Αθηνά, σύμβολο της σοφίας, που τιμήθηκε με τον Παρθενώνα, με την υπερήφανη και δημόσια διαφήμιση των δικών τους παρεκκλίσεων που έντεχνα αποκαλούν «διαφορετικότητα» ;
Στην Αγία Γραφή, έχουμε μία αναφορά στο αμάρτημα των Σοδομιτών που συγκλονίζει. Γύρω στο 600 π.Χ. ο Θεός δια του προφήτου Ιεζεκιήλ προειδοποιεί τους αμετανόητους Ιουδαίους για την τιμωρία που πρόκειται να συμβεί στην Ιερουσαλήμ εξαιτίας της αποστασίας της από το νόμο Του και της γενικής διαφθοράς της. Ονομάζει ο Κύριος τα Σόδομα αδελφή της Ιερουσαλήμ, εξαιτίας της παρόμοιας διαφθοράς, και κατονομάζει το αμάρτημα της πόλης των Σοδόμων, εξηγώντας παράλληλα γιατί την κατέστρεψε ὁ Ίδιος και ταυτόχρονα απειλώντας την Ιερουσαλήμ ότι θα έχει κι αυτή την ιδια τύχη.
Για το Θεό, το αμάρτημα των Σοδόμων δεν ήταν αυτό που εμείς εννοούμε δηλαδή το πάθος της ομοφυλοφιλίας, αλλά διαφορετικό. «Πλὴν τοῦτο τὸ ἀνόμημα Σοδόμων τῆς ἀδελφῆς σου, υπερηφανία» (Ιεζεκιήλ ιστ΄ 49). Αυτό ήταν το αμάρτημα των Σοδόμων. Η υπερηφάνεια, η καύχηση, το θράσος, η αλαζονεία ! ! ! Και εξηγεί ο Θεός: «Εμεγαλαύχουν κα εποίησαν ανόμηματα ενώπιον εμού» (στίχ. 50). Δηλαδή, ήταν αλαζόνες και καυχιόνταν, κόμπαζαν γι αυτά που έκαναν, και τις αμαρτίες τους δεν τις έκαναν κρυφά, αλλά φανερά, μπροστά μου, στο φως της ημέρας, με αυθάδεια και αναισχυντία, χωρίς συστολή και φόβο. Γι αυτό κι Εγώ, συνεχίζει στο λόγο Του ο δικαιοκρίτης Κύριος, «ἐξῆρα αὐτὰς καθὼς εἶδον» (στίχ. 50), τους αφάνισα από προσώπου γης, έτσι που τους είδα να φέρονται.
Συγκλονιστικός ο λόγος του Θεού : «Τούτο το ανόμημα Σοδόμων»: όχι αυτό που θα περιμέναμε να ακούσουμε, αλλά «ὑπερηφανία».
Λες κι έχουν γραφτεί τα λόγια αυτά του 600 π.Χ. για όσα σήμερα γίνονται σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην χριστιανική ορθόδοξη πατρίδα μας.
Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, μήπως πρέπει να πορευτούμε μεταφορικά, στην πλατεία Κλαυθμώνος  για να κλάψουμε ενώπιον του Θεού παραδεχόμενοι ότι «ἡμάρτομεν, ἠνομήσαμεν, ἠδικήσαμεν ἐνώπιόν Του» κι ότι μετανοούμε· κι επιστρέφουμε από την κενοδοξία, τη ματαιοδοξία μας, τον τύφο και την αλαζονεία μας, στον αγνότατο φόβο Του ;
Ας καταλάβουμε τη σοβαρότητα των περιστάσεων. Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Η προειδοποίηση του νόμου του Θεού είναι σαφής : Την ύβρη την ακολουθεί ἡ συντριβή.

Αλεξανδρούπολη 10 Ιουνίου 2018
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.