Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ KANTIΩΤΗΣ ΒΡΟΤΟΦΩΝΑΖΕΙ: H MAKEΔONIA MAΣ HTO EINAI & ΘA EINAI ΠANTA EΛΛHNIKH (ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 2. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 3. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!!! ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ Σ᾽ ΑΥΤΟΝ. 4. ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ! 5. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΩΝΕΙ & ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

«H MAKEΔONIA MAΣ

HTO EINAI KAI ΘA EINAI ΠANTA EΛΛHNIKH»

π. Αυγ......ιστΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 104η ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ 2/2/1970

«H Mακεδονία, αγαπητοί μας, υπήρξε ανέκαθεν χώρα Ελληνική. O Στράβων, ο πατήρ της γεωγραφίας, πρό δύο χιλιάδων περίπου ετών, βασιζόμενος εις πλήθος μαρτυριών και παρατηρήσεων, κατά τρόπον αναμφισβήτητον διεκήρυξεν εις τον κόσμον, ότι η Mακεδονία είναι Ελληνική· «Έστιν ουν Eλλάς και η Mακεδονία». Της Μακεδονίας τέκνα υπήρξαν ένδοξοι άνδρες, οι οποίοι διέπρεψαν εις τέχνας και επιστήμας και συνετέλεσαν ουκ ολίγον εις την δημιουργία του Ελληνικού θαύματος. Να αναφέρωμε ονόματα; Αρκεί και μόνο το όνομα του μεγίστου φιλοσόφου της αρχαιότητος Αριστοτέλη, ο οποίος, ως γνωστόν, εγεννήθη εις τα Στάγειρα της Χαλκιδικής. Μαθητής δε αυτού υπήρξεν ο ενδοξότερος βασιλεύς της Ελλάδος ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών. Ούτος, εμπνεόμενος από τα ιδεώδη, τα οποία του ενέπνευσε ο μέγας διδάσκαλός περί ενότητος της Ελληνικής φυλής και του προορισμού αυτής εν τω κόσμω, ώρμησεν εκ της Μακεδονίας και ως αετός ετάνυσε τας πτέρυγάς του και έφθασε μέχρι του Νείλου και του του Γάγγη ποταμού, όχι ως κατακτητής, αλλ’ ως αναμορφωτής, σκορπίζων παντού τα σπέρματα της Ελληνικής φιλοσοφίας και προετοιμάζων δια της Ελληνικής γλώσσης, ως όργανου κοινής συνεννοήσεως των υπό το σκήπτρόν του λαών, το έδαφος δια την υποδοχήν του Χριστιανισμού εις τα έθνη.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣΕΙ

Ελληνική χώρα υπήρξε η Μακεδονία. Χώρα μαρτύρων και ηρώων. Kατά την διαδρομήν των αιώνων και χιλιετιών βάρβαροι εξ ανατολών και βορρά και δυσμών επέδραμον κατά της Mακεδονίας, επυρπόλησαν και ελεηλάτησαν, αιχμαλώτισαν και εφόνευσαν μυριάδας Eλλήνων Mακεδόνων, αλλά παρ’ όλας τας φοβεράς δοκιμασίας το δένδρον του Ελληνισμού δεν εξερριζώθη. Oύτε αι προπαγάνδαι των γειτονικών λαών, παρ’ όλα τα σατανικά μέσα, τα οποία μετεχειρίσθησαν δια τον παντελή αφελληνισμό της Mακεδονίας, επέφεραν αξιόλογα αποτελέσματα. Oύτε το άφθονο χρήμα ούτε η βία και η τρομοκρατία κατώρθωσαν να αλλοιώσουν τον ελληνικόν της χαρακτήρα. Δια δε της ανταλαγής των πληθυσμών και της εγκαταστάσεως εν αυτή του μεγαλυτύρου αριθμού των εκ Μ. Ασίας και Θράκης προσφύγων νέον αίμα μετηγγίσθη, και η Μακεδονία ανέθαλε και εγένετο το εκλεκτότερο τμήμα της Ελληνικής Πατρίδος. Μιά σύγκριση της Ελληνικής Μακεδονίας πρός τις γειτονικές μας χώρες αρκεί ν’ αποδείξει την υπεροχή εις όλους τους τομείς της ανθρωπίνης δραστηριότητος.

Διαβάστε την συνέχεια :http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=43947#more-43947

4219881 ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Λυκούργου Νάνη, ιατροῦ

Oυδέποτε πολιτικοί τόσο σπιθαμιαίου αναστήματος, σαν τον πρώην καταληψία της Γκράβας που παριστάνει τον πρωθυπουργό, σε τόσο λίγο χρόνο κακούργησαν τόσο πολύ σε βάρος του Έθνους.
Οι συριζαίοι φασίστες της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού θύουν και απολύουν άνευ ουσιαστικής αντιδράσεως και αντιστάσεως. Έχουν καταληφθεί από αμόκ καταστροφής των πνευματικών στηριγμάτων του Έθνους.
Οι Εφιάλτες και οι Πηλιογούσηδες της συμμορίας του Τσίπρα πρόδωσαν σήμερα και τη Μακεδονία μας.
Ήδη η αδέκαστη Ιστορία τους έχει αναγράψει με μελανά γράμματα στις δέλτους της.
Απομένει και η αντίδραση του κυρίαρχου, κατά το Σύνταγμα, ελληνικού λαού.
Ας ελπίσουμε ότι η πλειοψηφία του τελευταίου θα αναλάβη, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τις ευθύνες της.
Υ.Γ.Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση του «συγκυβερνήτη» και εμπόρου της εθνικοφροσύνης Καμμένου που αντί να αποσύρει την εμπιστοσύνη του κόμματός του αρκέστηκε απλώς στη δήλωση πως δεν θα ψηφίσει την προδοτική συμφωνία! Είναι το ίδιο συνυπεύθυνος με τον πρωθυπουργό της αισχύνης και της ήττας!

4219881

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ

ΑΠΟ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Έκλεισε η συμφωνία για το Σκοπιανό.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ήρθα ξαφνικά καθώς δεν μπορούσα να προγραμματίσω το σημερινό ραντεβού. Αυτή η επίσκεψη είναι για καλό σκοπό γιατί πριν από λίγο καταλήξαμε σε συμφωνία με την ΠΓΔΜ η οποία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η ελληνική πλευρά. Έχουμε μια καλή συμφωνία που περιλαμβάνει και συνταγματική αναθεώρηση και erga omnes, η οποία προβλέπει και αλλαγές στο Σύνταγμα στα σημεία εκείνα που υπήρχαν αναφορές που δείχνουν αλυτρωτισμό αλλά με αυτή τη συμφωνία διασφαλίζεται η ιστορική κληρονομιά η παρακαταθήκη της αρχαίας Μακεδονίας» είπε ο κ. Τσίπρας.

http://www.ksipnistere.com/2018/06/erga-omnes.html

d47ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ !

Προδότης του λαού του .. Το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ που εχει ποτίσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γη αιώνες τώρα ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ ΡΑΓΙΑ !
Δέστε ἐδῶ:http://www.ksipnistere.com/2018/06/blog-post_273.html

d47

Παραδίδουν την Μακεδονία τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που έκαναν το παιδομάζωμα και παίρνουν εκδίκηση για τον εμφύλιο. (βίντεο)

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΨΗΦΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Απόσπασμα σχολίου του κ. Δημητρίου Μπεθάνη.
https://averoph.wordpress.com/2018/06/12

Ένα ρητορικό ερώτημα: Γιατί ο Τσίπρας θέλει να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, ενώ είναι σίγουρο ότι κατανοεί -όπως και όλοι οι πολιτικοί της Πατρίδας μας- ότι χάνει δίνοντας το όνομα Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανούς; Χάνει, είναι σίγουρο αυτό. Όλα τα γκάλοπ το λένε και το βροντοφωνάζει κι ο λαός απ’ άκρη σ’ άκρη και στην Ελλάδα και παντού. Γιατί το κάνει αυτό; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει κάποιος να το απαντήσει γιατί αυτό είναι δυσνόητο. …
… Φίλοι μου πιστεύω το εξής. Ο Τσίπρας και κάποιοι περί αυτόν, ο πρόεδρος της Βουλής, ο Σκουρλέτης, ο άλλος που στάζει και αυτός δηλητήριο σαν τον Σκουρλέτη ο Κοντονής, δεν τους θυμάμαι όλους .. αυτοί είναι οι άνθρωποι που οι γονείς τους και οι παππούδες τους έκαναν τον εμφύλιο πόλεμο και σκότωσαν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων. Αυτοί είναι τα παιδιά και τα εγγόνια. Οι γονείς, οι πρόγονοι αυτών των ανθρώπων είναι αυτοί που έκαναν το παιδομάζωμα στην Ελλάδα και αυτά τα παιδιά κατέληγαν εκεί, που συνεννοούνται τώρα στα Σκόπια, στην τότε Γιουγκοσλαβία, με τους γυφτοσκοπιανούς.
Και εάν πει κάποιος ότι εδώ υπερβάλλω θα θυμίσω σε κάποιους -γιατί δεν είναι μακρινή αυτή η ιστορία είναι γνωστή και είναι καταγεγραμμένη- το ίδιο το ΚΚΕ, λέει δεν είναι τόσα τα παιδιά που αρπάξαμε και κλέψαμε από την Ελλάδα και τα ξαποστείλαμε χωρίς να ξέρει κανείς που, είναι μόνο 15 χιλιάδες!!… Μιλάμε οι ίδιοι ομολογούν ότι πήραν 15 χιλιάδες παιδιά. Ποιοί τα πήραν αυτά τα παιδιά; Κάποιοι Έλληνες, οι γονείς αυτών.
Γιατί το λέω αυτό. Γιατί αυτοί εφόσον δεν τιμωρήθηκαν ποτέ και ήρθανε μετά από την χούντα και είπε ο Καραμανλής ενωμένοι να βαδίσουμε, αδελφωμένοι στο μέλλον (μια σωστή σκέψη), αυτοί τώρα βρήκαν την ευκαιρία αφού δεν τιμωρήθηκε κανένας και σου λέει θα προχωρήσουμε το παλιό σχέδιο να διαμελίσουμε την Ελλάδα, να καταστρέψουμε την Ελλάδα. Και βγάζουνε το μίσος της εκδίκησης από τον εμφύλιο. Μας εκδικούνται τώρα αυτοί εδωπέρα.
Θα μου πει κάποιος. Κύριε Μπεθάνη γιατί το λες αυτό; … Βρέστε μου εσείς μία καλύτερη απάντηση. .. Εγώ πιστεύω ότι προδίδουν ακριβώς για να μας τιμωρήσουν για τον εμφύλιο. Παίρνουν την ρεβάνς, την εκδίκηση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Εάν μου βρείτε μία καλύτερη εγώ θα το αποσύρω αυτό το βίντεο και θα παρουσιάσω το άλλο, αλλά να μου στείλετε στοιχεία, όχι τι νομίζει κάποιος.
Γιατί λέω ότι αυτό είναι η πραγματικότητα. Γιατί το πιστεύω εγώ προσωπικά αυτό. Θα σας πω. …….
,,,,,, Θα σας πω λοιπόν κάτι δια λόγου, ως άνθρωπος που είμαι κάπως εσωτερικός, θα προσπαθήσω μόνο με τον λόγο να σας αποδείξω ότι ο Τσίπρας προδίδει συνειδητά την χώρα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό. Γι’ αυτό σας παρακαλώ δώστε μία βάση.
Ο Τσίπρας φαίνεται παντού ότι είναι μόνος του στο πρόβλημα με τα Σκόπια. Οι Βούλγαροι δεν θέλουν, οι Σέρβοι λένε κάναμε λάθος, οι Ρώσσοι δεν θέλουν, οι Έλληνες δεν θέλουν, οι Αλβανοί δεν θέλουν, κανείς δεν θέλει να πάρουν αυτοί οι γύφτοι το όνομα της Μακεδονίας. Υπάρχει ο Τσίπρας και η ομάδα γύρω από αυτόν.
Είναι μόνος του ο Τσίπρας σε αυτό φίλοι μου; Γιά σκεφτείτε; Σκεφτείτε το λίγο.
Είδατε έναν πολιτικό Τούρκο που λέει, θα ξεριζώσουμε τα δόντια των Ελλήνων; Έναν ισλαμιστή ακραίο. Πολιτικός, στην Βουλή της Τουρκίας, που λέει τα οστά των Ελλήνων τα έχουμε ρίξει όλα στο Αιγαίο Πέλαγος; Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρώτος σύμμαχος του Τσίπρα. Όπως λέει ο Τσίπρας να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας σε αυτούς, αυτό παρακαλάει και αυτός κάθε μέρα. Πάει στον ναό εκεί των μουσουλμάνων και λέει, προφήτη μου, θεέ μου αλλάχ, βοήθησε αυτός ο προδότης των Ελλήνων να κάνει μια Μακεδονία στα βόρεια σύνορα. Ο Τσίπρας έχει έναν σύμμαχο, τον μουσουλμάνο στην Τουρκία.
Ο Τσίπρας έχει έναν άλλον σύμμαχο, τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων. Ό,τι λέει ο Τσίπρας, λέει ακριβώς το ίδιο και αυτός. Μακάρι η Ελλάδα να δώσει το όνομα Μακεδονία σε αυτούς.
Τι δεν καταλαβαίνετε εδώ; Θέλει ευφυΐα για να καταλάβετε τί σας λέω;
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας λέει ακριβώς το ίδιο με τον Τσίπρα. Το όνομα Μακεδονία να δοθεί εκειπέρα στους γυφτοσκοπιανούς. Έχετε αμφιβολία γι’ αυτά που λέω;
Ο σουλτάνος βγήκε και έκανε δήλωση και λέει «δεν θα επιτρέψουμε», προσέξτε την έκφραση «δεν θα επιτρέψουμε» να μην πάρουνε το όνομα της Μακεδονίας που δικαιούνται τα αδέλφια μας. Αυτό λέει ο Ερντογάν, ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας αυτήν την στιγμή.
Άρα, αυτό που θέλει ο Τσίπρας είναι ίδιο ακριβώς με αυτό που θέλει και με αυτό που ονειρεύεται ο Ερντογάν. Έχουμε εδώ εσχάτη προδοσία ή δεν έχουμε; Τι δεν καταλαβαίνετε φίλοι μου;
Ή νομίζετε πως εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε τα κότσια να αντισταθούμε σε ένα μικρό μοχθηρό ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό; Γιατί κανείς δεν ψήφισε αυτόν, ψήφισαν οι άνθρωποι αυτά που έλεγε.
Εδώ λοιπόν φίλοι μου σκεφτείτε. Ο Τσίπρας πάει αλαμπρατσέτο, αγκαλιά, ενωμένος με την Τουρκία.
Τί δεν καταλαβαίνετε; Ότι αυτό είναι προδοσία;

Ευχαριστώ.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.