Αυγουστίνος Καντιώτης



Για του Χριστου την Πιστη την Αγια: agiapisti@gmail.com -Διαμαρτυρια του ιστολογιου μας προς το συγκροτημα Iron Maiden για τη βεβηλωση του Τιμιου Σταυρου

date Αυγ 7th, 2018 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Διαμαρτυρια του ιστολογιου μας

προς το συγκροτημα Iron Maiden για τη βεβηλωση του Τιμιου Σταυρου

  • απιστια

    From: Για του Χριστού την Πίστη την Αγία
    Subject: Διαμαρτυρία του ιστολογίου μας προς το συγκρότημα Iron Maiden για τη βεβήλωση του Τιμίου Σταυρού

  • Message Body:
    Δεν ξέρουμε αν θα έχει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα ή αν θα διαβαστεί καν, θεωρήσαμε όμως ότι είναι ελάχιστο καθήκον μας να πούμε κάτι με ευγενικό τρόπο μήπως πιάσουμε κανέναν στο φιλότιμο. Όταν μάλιστα οι Μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται για τα πάντα, εμείς που έχουμε την Αλήθεια, δυο κουβέντες πρέπει νομίζουμε έστω να γράφουμε!
    Εκ των υστέρων διαπιστώνουμε ότι κάναμε το λάθος να γράψουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η ιστορική συνέχεια της Αρχαίας αλλά δεν αναφέραμε το κύριο ότι είναι και η Πνευματική.
    Εύχεσθε ο Κύριος και οι Αγ. Απόστολοι να μας συγχωρήσουν.
             Καλή Παναγιά
  • H Συντακτική Ομάδα
    https://agiapisti.blogspot.com/2018/08/iron-maiden.html

Αγαπητά μέλη του συγκροτήματος Iron Maiden,
Είμαστε οι διαχειριστές ενός ελληνικού ιστολογίου στο Διαδίκτυο το όνομα του οποίου μεταφράζεται στα Αγγλικά ως «Για την Ιερή Πίστη του Χριστού» (* 1). Εστιάζουμε σε θέματα που έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη (* 2), την επικρατούσα Θρησκεία στη Χώρα της Ελλάδας.
Σας γράφουμε γιατί έχουμε απογοητευτεί από ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην πρόσφατη συναυλία σας στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου 2018. Όπως φαίνεται στο βίντεο του παρακάτω συνδέσμου, ο τραγουδιστής σας κρατούσε έναν Σταυρό τον οποίο έριξε μακριά μια κίνηση που έδειξε απόλυτη περιφρόνηση!
Ως Έλληνες γνωρίζουμε ότι γνωρίζετε και σέβεστε την ιστορία της χώρας μας, κάτι που δείξατε με το τραγούδι σας «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ όπως διαβάζουμε στην Wikipedia έχετε, στο παρελθόν, αρνηθεί κάθε υπόνοια ότι είστε Σατανιστές.
Έτσι αναρωτιόμασταν (και μαζί μας ένας μεγάλος αριθμός Ορθοδόξων Χριστιανών) γιατί μια μπάντα με τέτοια χαρακτηριστικά να προσβάλει με τέτοιο τρόπο το Ιερό Σύμβολο της επικρατούσας Θρησκείας της Χώρας που επισκέπτονται και η οποία έχει υπάρξει καλή οικοδεσπότης . Είναι ακόμα πιο αινιγματικό, καθώς ο Τίμιος Σταυρός είναι Σύμβολο επίσης Ιερό για τους πολλούς πιστούς της «Εκκλησίας της Αγγλίας» και για πολλά άλλα χριστιανικά
δόγματα στην πατρίδα τους! Δεν φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τον σεβασμό και την ανοχή που δείχνουν οι περισσότεροι Βρετανοί σε διάφορες Θρησκείες και Ιδέες, ούτε μπορούμε να δούμε τι σκοπό εξυπηρετεί, αφού η μπάντα σας είναι τόσο δημοφιλής που δεν χρειάζεται τέτοιες προκλητικές κινήσεις ως
κόλπα προώθησης (ξέχωρα που κι αν δεν είσαστε δημοφιλής, το να προσβάλλει κανείς ανθρώπους και τις θρησκείες τους είναι ένα απαίσιο μέσο προώθησης που αποκλείει επίσης ορισμένα ακροατήρια!).

Τέλος, θα θέλαμε με σεβασμό να ρωτήσουμε: Πιστεύετε ότι θα κάνατε το ίδιο με ένα μουσουλμανικό σύμβολο;
Τὴν συνέχεια! https://agiapisti.blogspot.com/2018/08/iron-maiden.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.