Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΓΛΩΣΣΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!! ΕΚΠΟΜΠΗ (11.10.2018) ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟ, Α´ ΜΕΡΟΣ. 2) «Βιβλιον αποστασιου» σε καιρους αποστασιας (www.osotir.org) 3) ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ & ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ & ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΑΛΙ 4ε, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ «ΕΥ ΖΗΝ» ΣΤΙΣ 11.10.2018, Μερος Α´.

____

____

«Βιβλίον ἀποστασίου» σὲ καιροὺς ἀποστασίας

Σύμπτωμα καθολικῆς ἀποστασίας; Ἀπόδειξη ὅτι πλέον διανύουμε τοὺς ἔσχατους καιρούς, στοὺς ὁποίους ἡ αὐτοκρατορία τοῦ κακοῦ θὰ ἀποκτήσει πρωτοφανὴ ἐξουσία; Καὶ μάλιστα ἐξουσία ὄχι μόνο σὲ ὅλο τὸν κόσμο ἀλλὰ καὶ στὸ ἴδιο τὸ ἅγιο σῶμα τῆς Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ; Ἔτσι φαίνεται.

Διότι πῶς ἀλλιῶς θὰ ἐξηγηθεῖ τὸ ὅτι ἡ ­Σύνοδος τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου ἔφθα­σε στὸ σημεῖο, ἀνατρέποντας αἰώνιους νόμους, νὰ ἐπιτρέψει στοὺς κληρικοὺς νὰ ἔρχονται σὲ δεύτερο γάμο, ἂν συμβεῖ νὰ πεθάνει ἢ νὰ τοὺς ἐγκαταλείψει ἡ πρεσβυτέρα τους; Οἱ Ἱεροὶ Κανόνες εἶναι στὸ σημεῖο αὐτὸ ἀπόλυτοι: Γιὰ κανέναν λόγο δὲν γίνεται δεκτὸς δεύτερος γάμος κληρικῶν. Οὔτε θάνατος οὔτε διαζύγιο ἀποτελοῦν λόγο γιὰ τέτοιο γάμο (Κανόνες ΙΖ΄ τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων, ΙΒ΄ τοῦ Μεγάλου Βασιλείου, Γ΄ καὶ ΣΤ΄ τῆς Πενθέκτης Οἰκουμενικῆς Συνόδου)….

ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://www.osotir.org/2018/10/09/vivlion-apostasiou-se-kerous-apostasias/

4219881

Ο Δημητρης Νατσιος ενας απο τους συγχρονους πατρο-Κοσμαδες

που δίνουν μάχη ὲναντίoν τῶν αθέων και ανθελλήνων πολιτικῶν τοῦ ὲκπαιδευτικοῦ χώρου

Τοῦ πολύτεκνου ιατροῦ Λυκούργου Νάνη

Η ψυχή του πάλλεται από Χριστό και Ελλάδα. Με αξιοσημείωτη παρρησία, ομολογιακό σθένος, αγωνιστική συνέπεια, ιερό πόθο και άγιο πάθος μάχεται, μάλλον θηριομαχεί,  προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει στις εύπλαστες ψυχές των νεαρών βλαστών του Έθνους μας  τα τόσο αισχρώς διαβαλλόμενα και υπονομευόμενα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη.
Είναι φυσικό και αναμενόμενο οι ποικίλοι κύκλοι της θολοκουλτούρας και οι διάφοροι  θεράποντες της «πολιτικής ορθότητας» να αφρίζουν και να τρίζουν τα δόντια τους όταν τον βλέπουν να υπερμαχεί, χωρίς συμβιβασμούς και αβαρίες με τη συνείδησή του, των δύο μεγίστων πνευματικών αγαθών και μεγεθών, των βασικών πυλώνων της υποστάσεώς μας ως Έθνους,της Ορθοδοξίας δηλονότι και του Ελληνισμού, αφού τους «χαλάει τη σούπα», κατά το δη λεγόμενο, του συγκρητισμού, του νέου «χρυσού μόσχου» και της πολυ-πολιτισμικότητας, της καινούριας θεότητας, του αιώνα μας, του απατεώνα!
Ο λόγος του σφοδρός,αιχμηρός και σκληρός, αφού σκληρή είναι και η πραγματικότητα στην οποία αναφέρεται και την οποία σχολιάζει. «Λεγεών» ολόκληρη βυσσοδομεί κατά της εθνικοθρησκευτικής μας υποστάσεως. Ε λοιπόν, δεν μπορεί εμείς να μιλάμε και να γράφουμε με γλώσσα ήπια και με όρους και κατηγορίες φράγκικης ψευτο-ευγένειας! Λόγος, ωστόσο, τόσο μα τόσο  αληθινός που αγγίζει τις ψυχές και αφυπνίζει και συνεγείρει τις συνειδήσεις των ακροατών του!

Καυτηριάζει, με την επιβαλλόμενη από τις περιστάσεις δριμύτητα, την επιχειρούμενη διαστροφική μετάλλαξη και το σχεδιαζόμενο εκτρωματικό μετασχηματισμό της πάλαι ποτέ Εθνικής μας Παιδείας, με αιχμή του δόρατος τα σχολικά βιβλία που κατάντησαν νεο-ταξικά εγχειρίδια αποδομήσεως των εθνικοθρησκευτικών μας ιδανικών. Και για τούτο τυγχάνει άξιος εξάρσεως, τιμής και επαίνου.
Στα πλαίσια αυτού του ωραίου και θεοφιλούς αγώνα του εντασσόταν μέχρι πρότινος και η σειρά των εκπομπών του στο κανάλι 4ε. Τηλεοπτικό δίαυλο που υποτίθεται ότι επαγρυπνεί επί των εθνικοθρησκευτικών επάλξεων και αποτελεί ανάχωμα στην αναληφθείσα επιχείρηση ροκανίσματος των εθνικοθρησκευτικών μας ριζών. Όαση ελληνορθοδοξίας, εν μέσω της αυχμηράς ερήμου του συγχρόνου τηλεοπτικού σκουπιδότοπου, αποτελούσε η εν λόγω εκπομπή. Πανευτυχείς οι πολυπληθείς ακροατές του. Ενθουσιώδεις οι κριτικές που αποσπούσε. Πώς λοιπόν ο αρχέκακος όφις, ο αρχιεργάτης του κακού, ο εμπνευστής και πάτρωνας του ψεύδους και της πλάνης να μη σκυλιασει; Του χαλούσε τη δουλειά η εκπομπή, του αφαιρούσε πελατεία! Και λύσσαξε να την καταργήσει! Και το κατάφερε! Με όργανά του κάποιους θλιβερούς συνανθρώπους μας που ανεπίγνωστα ίσως (μακάρι να είναι έτσι, δύσκολα μπορούμε όμως να πιστέψουμε κάτι τέτοιο…) ενήργησαν σαν νεκροθάφτες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.
Είναι πολύ δύσκολο να πιστεύσουμε ότι επί των ημερών του μακαριστού ιεραποστόλου π.Θεοφίλου (Ζησοπούλου) θα συνέβαινε ένα τέτοιο σκάνδαλο, γιατί περί αυτού πρόκειται και ας μην παίζουμε με τις λέξεις…
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΚΑΝΑΛΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Παραδόθηκε, λοιπόν, και το 4ε στους θεράποντες της «πολιτικής ορθότητας» και του νεοταξισμού, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τον επίσημο «εκκλησιαστικό» ραδιοσταθμό που τον λυμαίνονται και τον διαφεντεύουν οι «καιρίτες» και «συναξιακοί» θολο-λόγοι της συμφοράς και της παρακμής; Είναι δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, αλλά τα γεγονότα μας προβληματίζουν και μας προσανατολίζουν σε μία τέτοια κατεύθυνση!
Ποιοι κύκλοι «ξεβολεύονταν» από το περιεχόμενο των εκπομπών; Ποίων οι ιδεοληψίες κονιορτοποιούνταν; Ποιοι θίγονταν από αυτές; Ποίων οι σχεδιασμοί ματαιώνονταν και οι επιδιώξεις ακυρώνονταν;
Μήπως οι υπέρμαχοι των «Νέων Θρησκευτικών»; Μήπως οι υποστηρικτές της ψευδο-συνόδου του Κολυμπαρίου;;;;; Μήπως κάποιοι πολιτικοί κύκλοι που «συμβιώνουν» κατά τρόπο αγαστό με εκκλησιαστικούς και θεολογικούς παράγοντες; Δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα και δεν αποφαινόμαστε. Αναρωτιόμαστε, όμως, βασίμως και υποπτευόμαστε επίσης βασίμως για το τι μπορεί να συμβαίνει στα παρασκήνια….
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΚΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ;
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΕΩΣ;
Αυτά και πολλά άλλα σχετικά και παρεμφερή ερωτήματα συνέχουν αγωνιωδώς τη σκέψη και τη συνείδηση του πιστού λαού του Θεού που δικαιούται να έχει μία απάντηση από τους ιθύνοντες του καναλιού. Γιατί ο πιστός λαός στηρίζει το συγκεκριμένο κανάλι που το θεωρεί ως τη «φωνή της Εκκλησίας» εντός του συγχρόνου παραπαίοντος κόσμου. Και έχει απαιτήσεις από αυτό. Και δεν επιθυμεί να το βλέπει να φιμώνει τις αγωνιστικές και ομολογιακές φωνές προκαλώντας σκανδαλισμό και δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση!
Και σαν να μην έφθανε η κατάργηση της εκπομπής αναγνώσαμε στο διαδίκτυο ότι εξαφανίσθηκε από το you tube και το αρχείο των εκπομπών!!! Αν είναι δυνατόν! Πρόκειται περί πρωτοφανούς καταντήματος, ανάξιου εκκλησιαστικού ραδιοσταθμού!
Θεωρώ ότι μετά την απευκταία αυτή εξέλιξη κάθε άλλο παρά πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά επιβάλλεται να αντιδράσουμε μαζικά, εντείνοντας τη δημόσια διαμαρτυρία μας στο διαδίκτυο, γνωστοποιώντας κατ αυτόν τον τρόπο ευρύτερα το ανακύψαν ζήτημα και απευθυνόμενοι με επιστολές και διαβήματα στο κανάλι. Είναι έγκλημα να σταματήσει η συγκεκριμένη εκπομπή! Και κατι χειρότερο! Είναι σκάνδαλο ολκής σε δυσχείμερους καιρούς αλλοτρίωσης της εθνικοθρησκευτικής μας ταυτότητας! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.