Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!!!

date Νοέ 13th, 2009 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!!!



Σπύρος Χατζάρας : Να καθαιρεθεί ο Βαρθολομαίος ! – Το » Blue Sky » (η εκπομπή «Δελτίο τών 11» τού δημοσιογράφου) μετέδωσε το video!

O k. Σπύρος Χατζάρας μόνο αυτός, απ’ όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους, τόλμησε να προβάλει χθες βράδυ (Τετάρτη 11 Νοεμβρίου) από το κανάλι «Blue Sky» την είδηση της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Μεγάλη Εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης Park East.

Ο Αρχιραββίνος της Νέας Υόρκης Arthur Schneier απονέμει στον αρχηγό της Ορθοδοξίας την ανώτατη διάκριση του Ιουδαϊσμού, το Βραβείο των Μακκαβαίων.

Προσέξτε o κ. Σπύρος στο σημείο 1:30 του βίντεο, αποκαλύπτει οτι πριν από την εκπομπή τηλεφώνησε σε πάρα πολλούς επισκόπους να βγούν τηλεφωνικώς στον «αέρα» και να σχολιάσουν την επίσκεψη του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην Συναγωγή των Εβραίων και Ουδείς Δεσπότης δέχτηκε να μιλήσει, «διά τον φόβον των Ιουδαίων», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρος!..


Στο σημείο 5:00 του βίντεο,ο κ. Σπύρος Χατζάρας ζητεί

Να καθαιρεθεί ο κ.κ. Βαρθολομαίος, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο 65ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ!..

Comments are closed.