Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑυριο Σββατο 1 Δεκεμβριου 2018, θα τελεστει 40νθημερο Μνημοσυνο του μακαριστου Καθηγουμενου της Ιερας Μονης Δοχειαριου, Αγιου Ορους, Γεροντα Γρηγοριου 2) Και ο Σαλβινι κατα της παγκοσμιοποιησης: «Πατερας & Μητερα στις ταυτοτητες, οχι Γονεας 1, Γονεας 2» – «Θα προστατευσω τον θεσμο της οικογενειας»

Αυριο Σββατο 1 Δεκεμβριου 2018, θα τελεστει 40νθημερο Μνημόσυνο

του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου, Αγίου Όρους, Γέροντα Γρηγορίου,

 

Και ο Σαλβινι κατα της παγκοσμιοποιησης:

«Πατέρας & Μητέρα στις ταυτότητες, όχι Γονέας 1, Γονέας 2» – «Θα προστατεύσω τον θεσμό της οικογένειας»

Ισοπεδώνει την παγκοσμιοποίηση ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς της Ιταλίας. Σκοπός και στόχος του η υπεράσπιση της οικογένειας, της Θρησκείας και του Έθνους. Γι’ αυτό εξάλλου δέχεται και τόσο μεγάλο πόλεμο από ΜΜΕ που είναι κατευθυνόμενα, αλλά και από την ελίτ της της ΕΕ.
Εφιάλτης για τις Βρυξέλλες, ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών. Αλλάζουν όλα πλέον. Ο αντισυστημικός άνεμος ξεκινάει από την Ιταλία.
Ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αγνοεί την αντίθεση της αρχής προστασίας της ιδιωτικής ζωής της χώρας και διαγράφει τους όρους «Γονέας 1» και «Γονέας 2» στις ηλεκτρονικές ταυτότητες για τα παιδιά, αντικαθιστώντας τους με τους πιο… παραδοσιακούς όρους «Πατέρας» και «Μητέρα»…

Τήν συνέχεια: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/11/1-2.html#more

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.