Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΤο μυστηριο της ανομιας προετοιμαζεται! 2) Οι Αγγλικανοι ετοιμαζουν λειτουργιες βαπτισης για τρανσεξουαλ! ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ! 3) Η διοικουσα Ορθοδοξη Εκκλησια πεθανε στην Κρητη και στο Κιεβο της καναμε και τα… 40

Μικρο ἀπόσπασμα τοῦ βιβλίο «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, σελ.119

Το μυστηριο της ανομιας προετοιμαζεται

«Τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται»(Β΄ Θεσ. 2, 7).
Ἂν καὶ δὲν ἔφθαΨευδοσυνοδος Κρητης ιντσε ἀκόμα ἡ ὥρα τοῦ ἀντιχρίστου, λέει ὁ ἀπόστολος Παῦλος, προηγεῖται ὅμως ἡ ἐπεξεργασία.
Ἡ ἁμαρτία εἶνε σαράκι μέσα σ᾿ ὁλόκληρη ἀνθρωπότητα. Ἐργάζεται μυστηριωδῶς, δημιουργεῖ διάβρωσι, τῆς ὁποίας ἀποτέλεσμα εἶνε ὁ ἐκφυλισμὸς τῆς ἀνθρωπότητος. Ἡ ἁμαρτία, ὅπως τὸ μικρόβιο μέσα στὸν ἀνθρώπινο ὀργανισμό, δουλεύει, προχωρεῖ συνεχῶς, μέχρι νὰ τὸν διαλύσῃ καὶ νὰ τὸν καταρρίψῃ. Ἔτσι θὰ καταλυθῇ στὴν ἀνθρωπότητα πᾶσα ἐξουσία, θὰ ἔρθῃ ἀναρχία καὶ ἐκφυλισμὸς στὸν κόσμο «καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος».

2223b01

Σοδομα και Γομορα! Οι Αγγλικανοι ετοιμαζουν λειτουργιες βαπτισης για τρανσεξουαλ

Η ηγεσία των Αγγλικανών κάλεσε κληρικούς να εισαγάγουν τελετές, με βάση τη σειρά του βαπτίσματος, για εκείνους που αλλάζουν το φύλο τους. Τέτοιου είδους τελετουργίες θα διευκολύνουν την αποδοχή των τρανσέξουαλ ανθρώπων στις εκκλησιαστικές κοινότητες, πιστεύουν οι ιδρυτές.

Σύμφωνα με τις νέες ποιμενικές οδηγίες, οι ιερείς συνιστώνται να βαπτίζουν επίσημα όσους έχουν αλλάξει το φύλο τους, με τα νέα τους ονόματα. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου τελετουργικού, μια αλλαγή φύλου θα είναι «σταθερή»….
Την συνέχεια
https://www.pentapostagma.gr/2018/12/%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC.html

2223b01

Η διοικουσα Ορθοδοξη Εκκλησια πεθανε στην Κρητη

και στο Κιεβο της καναμε και τα… 40

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Το περασμένο Σάββατο σε μια τραγελαφική συγκέντρωση, η οποία ονομάστηκε Σύνοδος, με “επόπτη” τον πρόεδρο της χώρας η Ουκρανία απέκτησε νέα Εκκλησία και νέο Προκαθήμενο.
Και την χαρακτηρίζουμε τραγελαφική γιατί αφενός η παρουσία Ποροσένκο την απαξίωσε από μόνη της δείχνοντας πως στο Κίεβο θυσιάζουν την πίστη στον πολιτικό καιροσκοπισμό και αφετέρου διότι στην κατά τα άλλα “πανουκρανική” συνδιάσκεψη δεν συμμετείχαν εκπρόσωποι εκατομμυρίων πιστών Ουκρανών, δηλαδή οι Επίσκοποι της κανονικής Ουκρανικής Εκκλησίας (πλην δύο).
Όπως δηλαδή είχε γίνει και στην Σύνοδο του Κολυμπαρίου το 2016. Απόντες οι εκπρόσωποι της μισής παγκοσμίου Ορθοδοξίας, αλλά κατά τα άλλα “Πανορθόδοξη” Σύνοδος.
Αυτό που ξεκίνησε στην Κρήτη το 2016 ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο. Η διοικούσα (και όχι η ποιμαίνουσα) Εκκλησία εκοιμήθη στο Κολυμπάρι και στο Κίεβο της κάναμε και τα… σαράντα!
Η αυτόνομη πορεία του Φαναρίου που ξεκίνησε με τις αποφάσεις της Συνόδου του 2016 ολοκληρώθηκε με την μεμονωμένη απόφαση να ευλογήσει ένα νέο εκκλησιαστικό μόρφωμα στην Ουκρανία.

Στην Κρήτη όπου φιλοξενήθηκε η -κατά τους διοργανωτές της-Πανορθόδοξη Σύνοδος έχουν μια παροιμία: Παρά να χάσεις τα πρόβατα καλιά το μαλλί. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κάποιοι στο Φανάρι θα πρέπει να λάβουν υπ όψιν τους αυτήν την κρητική παροιμία. Γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τα πρόβατα, το ποίμνιο δηλαδή, που ολοένα και περισσότερο απογοητεύεται..
Με το ζόρι θέλησαν οι Φαναριώτες να περάσουν οι αποφάσεις του Κολυμπαρίου στους απανταχού Ορθοδόξους, με το ζόρι θέλουν σήμερα να κατασκευάσουν μια νέα Εκκλησία προκαλώντας την αντίδραση των διόλου αθώων Ρώσων και κατ΄επέκτασιν την διαίρεση της παγκόσμιας Ορθοδοξίας.
Οι διαφωνίες στην Σύνοδο του Κολυμπαρίου ήταν πολλές. Ρωσία, Αντιόχεια, Βουλγαρία και Γεωργία απουσίαζαν και μαζί τους δεν εκπροσωπήθηκαν οι μισοί Ορθόδοξοι του πλανήτη, αλλά τα σοβαρά προβλήματα κρύφτηκαν κάτω από το χαλί ακόμη και με απαγόρευση δημοσιοποίησης πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης και παράλληλα δόθηκε η εντύπωση πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Στην Ορθοδοξία όμως δεν χωρούν μάχες “πλην Λακεδαιμονίων”. Γιατί αυτό πάει να κάνει το Φανάρι… Να δώσει την μάχη της… ενότητας χωρίς σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα αυτής. Και συνάμα επιχειρεί να απομονώσει τους αντιδρώντες-ακόμη και αν πρόκειται για ολόκληρες αυτοκέφαλες Εκκλησίες-παρουσιάζοντας τους σαν γραφικούς και οπισθοδρομικούς.
Με την ίδια λογική και παρερμηνεύοντας το “Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν” επιχειρεί σήμερα να επιβάλλει την νέα ουκρανική Εκκλησία.
Η σοβαρότατη αναστάτωση στην παγκόσμια Ορθοδοξία δεν πτόησε τους εμπνευστές. Καμία από τις αυτοκέφαλες Εκκλησίες δυο μέρες μετά την σύσταση του νέου σχήματος δεν έχει τοποθετηθεί υπέρ του και προφανώς ούτε πρόκειται καθότι όλες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ζήτησαν από Φανάρι και Μόσχα να τα βρουν, αλλά εις ώτα μη ακουόντων δυστυχώς.
Ευχόμαστε η “μάχη” να μην συνεχιστεί μέσα στις εκκλησιές και ο νεογέννητος Χριστός να φωτίσει τις κεφαλές της Ορθοδοξίας, που βαδίζουν πλανεμένες από τον εγωισμό τους.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.