Αυγουστίνος ΚαντιώτηςH NEA «EKKΛHΣIA» THΣ OYKΡANIAΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ. ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ . ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ… Δειτε φωτογραφιες: 2) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

H NEA «EKKΛHΣIA» THΣ OYKΡANIAΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

1) Ο πατριάρχης τῆς νέας «εκκλησίας» Επιφάνιος: Πρέπει να χαλαρώσουμε με τους ΛΟΑΤ (ομοφυλοφυλους) για να μην είμαστε σαν την συντηρητική Ρωσική Εκκλησία

https://averoph.wordpress.com/2018/12/26/%CE%B5%CF%8

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2) Η «αγία του Οικογένεια» τοῦ Προσενκο και ο ίδιος εικονογραφήθηκαν στον ιδιωτικό του ναίσκο ως Άγιοι.

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΨΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/wp-admin/post.php?post=69972&action=edit

090634b9b49e9b3e4c9bc9433) ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ. ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Oι ιερείς της επισκοπής Rivne Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας σύρθηκαν μαζικά σε ανακρίσεις από την SBU την κρατική ασφάλεια Ουκρανίας….
Επίσης η αστυνομία και η (SBU) εισέβαλαν στους ναούς και τα σπίτια των ιερέων των επισκοπών Jitomir και ’Ovroutch και έκαναν έρευνες κατ΄οίκον….
Οι συνεργάτες της καθεστωτικής αστυνομίας του Ποροσένκο και της (SBU) έκαναν έρευνα κατ΄οίκον σε γραφεία της Μητρόπολης αλλά και σ΄εκκλησίες και σε σπίτια ιερέων της επισκοπής Jitomir στις 3 Δεκέμβρη 2018… Ἡ συνεχεια με φωτογραφικο υλικό:
https://dimpenews.com/2018/12/06/%CE%B4%CE%B9%CE%B090634b9b49e9b3e4c9bc943

4) Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

https://dimpenews.com/2018/12/25/%CE%B1%CF%80%CE%BF

Ο νέος επικεφαλής του All-Ukrainian Council of Churches and Religious Organizations (AUCCRU) της Ουκρανίας είναι ένας Ραβίνος που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν
«Με όλα αυτά τα διαχωριστικά πράγματα που συμβαίνουν αποφάσισαν να βάλουν έναν Εβραίο να επιφορτιστεί (με τις υποθέσεις!)», δήλωσε ο ραβίνος Bleich.

Tο AUCCRU είναι είναι δι-ομολογιακό συμβουλευτικό όργανο. Με όσα γίνονται στην Ουκρανία λίγοι παρατήρησαν ότι ο επικεφαλής του οικουμενικού αυτού συμβουλίου που επιβλέπει τα εκκλησιαστικά θέματα στην Ουκρανία δεν είναι ένας ιερέας αλλά ένας ραβίνος.

Ο γεννημένος στο Μπρούκλιν Yaakov Dov Bleich, ο επικεφαλής ραβίνος της Ουκρανίας, ανέλαβε την εκ περιτροπής προεδρία του ουκρανικού Συμβουλίου Εκκλησιών και Θρησκευτικών Οργανώσεων στις αρχές Ιουλίου. Θα τηρήσει τη θέση αυτή τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Έτσι, οι πρώτοι Χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί που θα πραγματοποιηθούν από μια ψευδώς »ενοποιημένη και ανεξάρτητη ουκρανική εκκλησία » (σσ. τη σχισματική που εσχάτως ίδρυσε ο Βαρθολομαίος και από την οποία η μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας με 12.000 ενορίες υπό δικαιοδοσία Μόσχας ) θα τελεστούν υπό την αιγίδα ενός εκκλησιαστικού συμβουλίου με επικεφαλής έναν ραβίνο.

Η »νέα Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας » περιμένει τώρα να λάβει από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης τον τόμο της Αυτοκεφαλίας….

Το AUCCRU έχει συνολικά 18 μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν κάθε σημαντικό θρησκευτικό δόγμα στη χώρα. Ευαγγελιστές, Αντβεντιστές, Ρωμαιοκαθολικοί, Ελληνοκαθολικοί και όλες οι διάφορες εκκλησίες της Ορθοδοξίας επικουρούμενες από 2 ιμάμηδες (εκπροσωπούνται τόσο οι Τάταροι της Κριμαίας όσο και οι πλειοψηφούντες μουσουλμάνοι). Με πρωτοβουλία του Bleich, η πρώτη συνάντηση του Οργάνου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα έξω από το Κίεβο στο Τερνοπίλ νωρίτερα αυτό το έτος, με την επόμενη να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Ισραήλ.

« Υπάρχουν πράγματι πολλά αυτή τη στιγμή και ως πρόεδρος του Συμβουλίου ασχολήθηκα έντονα με πολλές από τις διάφορες εκφάνσεις της πολιτικής διαδικασίας που συμβαίνει τώρα », δήλωσε ο Ραβίνος Bleich στο Tablet. “Καθώς το βλέπω η εντολή/θητεία μου είναι να κάνω κάτι που να ενώνει όλους τους διάφορους θρησκευτικούς ηγέτες των ουκρανικών εκκλησιών ώστε το Συμβούλιο να διατηρεί τη συνοχή του. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί κάποια ομοιότητα ειρήνης και διαλόγου μεταξύ των ποικίλων εκκλησιών της Ουκρανίας. »

Η ειρωνία είναι ότι σχηματισμός μιας ανεξάρτητης ουκρανικής εκκλησίας διαδραματίζεται υπό την διεύθυνση ενός Οικουμενικού Συμβουλίου Εκκλησιών προοδρευόμενου από έναν Εβραίο γεννημένο στο Brooklyn..

«Με όλα αυτά τα διαχωριστικά πράγματα που συμβαίνουν αποφάσισαν να βάλουν έναν Εβραίο να επιφορτιστεί (με τις υποθέσεις!)», δήλωσε ο ραβίνος Bleich.Tablet 21.12.18

dimpenews.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.