Αυγουστίνος Καντιώτης



Aυτος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος για να ΜΗΝ περασει η προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων 2) Η Μακεδονια δεν ειναι οικοπεδο σε πλειστηριασμο 3) Λεσβος: ΕΔΕ για τον αστυνομικο διευθυντη που ζητα καταγραφη οσων πανε στο συλλαλητηριο για τη Μακεδονια 4) Παιρνουν για ηλιθιους τους Ελληνες και κοιτουν να τους κοροειδεψουν οι ξεπουλημενοι πολιτικοι

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 *  *  *

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
d47

1. Aυτος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος για να ΜΗΝ περασει η προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

αφισα

Δεν ψηφίζει την κύρωση της επαίσχυντης «Συμφωνίας των Πρεσπών», όπως επανειλημμένα έχει διακηρύξει, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
Πέραν της δέσμευσής του, που έγινε και επισήμως από το βήμα της Βουλής, αίσθηση προκάλεσε σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους η επικαιροποίηση της πρότασής του για ομαδική παραίτηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, προκειμένου να μπλοκαρισθεί η Συμφωνία!
http://makpress.blogspot.com/2019/01/blog-post_760.html

d47

 

2) Η Μακεδονια δεν ειναι οικοπεδο σε πλειστηριασμο

αλλα εθνικη ιδεα και απαραγραπτη ιστορικη κληρονομια

Η ντε φάκτο επέκταση της «ασυλίας» των βουλευτών

Από τον Γιώργο Χαρβαλιά
Mε συγχωρείτε, δεν κατάλαβα! Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα διαδηλώσουν την Κυριακή για το άγριο ξεπούλημα της Μακεδονίας τι θεωρούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκτός από προδοσία;
Θα τους απαγορεύσουμε να έχουν γνώμη, επειδή ενοχλείται να την ακούει η καγκελάριος; Μήπως θα τους μαντρώσουμε κι αυτούς ομαδικά; Για παράνομη υιοθέτηση ορολογίας, που δεν ταιριάζει στο γλωσσάρι «πολιτικής ορθότητας» του Σκάι και της «Αυγής»;
Φοβούμαι ότι θα χρειαστεί πολύ μεγάλο… στρατόπεδο συγκέντρωσης, από αυτά που ούτε οι επικεφαλής ολοκληρωτικών καθεστώτων του παρελθόντος δεν διανοήθηκαν να φτιάξουν. Και σε κάθε περίπτωση, δεν θα προλάβει να το φτιάξει ούτε σε μακέτα ο Σπίρτζης….
Tην συνεχεια εδῶ:  http://aktines.blogspot.com/2019/01/blog-post_889.html

d47
3) Λεσβος: ΕΔΕ για τον αστυνομικο διευθυντη που ζητα καταγραφη οσων πανε στο συλλαλητηριο για τη Μακεδονια

«Φακέλωμα» όσον πηγαίνουν στην μεγάλη πατριωτική λαοσύναξη κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας επιχειρεί να κάνει ο κρατικός μηχανισμός θυμίζοντας άλλες εποχές.

Αστυνομικός διευθυντής Λέσβου ζητά, με επίσημο έγγραφο, ενημέρωση για το πόσοι και πως θα ταξιδέψουν από το νησί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία.

Από πότε καταμετρώνται άνθρωποι για την συμμετοχή τους σε μια πατριωτική διαδήλωση:
Ενδεικτική είναι η φράση στο αστυνομικό έγγραφο η οποία αναφέρει:
«Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικώς».
Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε πριν από λίγο σχετικά με το συγκεκριμένο έγγραφο, ότι «από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου διατάχτηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας καθώς το έγγραφο αυτό δεν απηχεί το περιεχόμενο και το πνεύμα διαταγών της ιεραρχίας».
Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ.

d47

4) Το μεγάλο ψέμα των Τσίπρα-Κοτζιά 

Ο Γ. Μπαμπινιώτης ξεσκεπάζει την Κυβέρνηση: «Δεν αναγνωρίσαμε το 1977 τη “μακεδονική γλώσσα”»

Άλλο ένα τερατώδες ψέμα των Τσίπρα-Κοτζιά καταρρίπτεται και αυτή την φορά από έναν καθηγητή, που κανείς δεν μπορείς να αμφισβητήσει το κύρος του.
Μπαμπινιώτης εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στην σύνοδο του ΟΗΕ στην Αθήνα του 1977, η οποία αποτέλεσε ένα από τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και του πρώην υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά για την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας.
Στην σύνοδο δεν αναγνωρίστηκε μακεδονική γλώσσα, το θέμα της ήταν άλλο ειδικό και τεχνικό και αφορούσε το λεγόμενο Romanization, τον τρόπο δηλαδή που θα μετεγγράφονταν στην λατινική γλώσσα τα γεωγραφικά ονόματα γλωσσών που δεν έχουν λατινικό αλφάβητο.

«Η συνάντηση έγινε επί κυβερνήσεως του Κ. Καραμανλή. Υπουργός πολιτισμού ήταν τότες ο καθηγητής Κ. Τρυπάνης , το υπουργείο πολιτισμού οργάνωσε την σύνοδο. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν γλωσσολόγοι , γεωγράφοι, δεν ήταν διπλωμάτες, δεν είχε σχέση το ΥΠΕΞ», σημείωσε ο κ. Μπαμπινιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Γίνεται σκόπιμη φαλκίδευση για να εμφανιστεί ότι εντάξει το δώσαμε εμείς το όνομα αλλά αυτό είχε δοθεί πιο πριν, ανέφερε ο κ. Μπαμπινιώτης και συμπλήρωσε: «Αυτά είναι στρεβλώσεις της αλήθειας. Εγώ βγήκα και διέψευσα τον κ. Κοτζιά ότι αυτά που λέει δεν στέκουν. Αποτελούν απλές δικαιολογίες».
Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπινιώτη, η γλώσσα που μιλούν στα Σκόπια είναι βουλγαρική με σερβικά στοιχεία και κυριλλικό αλφάβητο, αναφέρει το thessnews.gr
Θα μπορούσε η γλώσσα να είναι σλαβομακεδονική και η εθνότητα σλαβομακεδόνες, αντί αυτού τους είπαμε Βόρεια Μακεδονία. Το αποφεύγουν το βόρεια , θα ξεχαστεί σε λίγο, επομένως τι κερδίζουμε αναρωτήθηκε ο καθηγητής.
ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την συνεχεια εδω:https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac-%ce%bf-%ce%b3-%ce%bc%cf%80.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.