Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ. 2) Φιλοσκοπιανοι βουλευται… αναταραχθειτε σεισμικως! 3) kozan.gr: Η διαδικτυακη αντιπαραραθεση, για τη Συμφωνια των Πρεσπων, του βουλευτη Κοζανης Γ. Θεοφυλακτου με συμπολιτη μας

date Ιαν 22nd, 2019 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 1945 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΠΟΛΕΜΟ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ». Hταν η τελευταία φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα της πλατείας Συντάγματος, που σκεπάστηκε από τον κρότο ενός καταιγισμού δακρυγόνων που έπεσαν στην εξέδρα των ομιλητών.
Μία φράση, που αν δεν γνώριζες το όνομα του Πρωθυπουργού της χώρας, θα νόμιζες ότι απευθύνεται σε έναν μεγάλο και κοινό ΑΛΗΤΗ.
Δυστυχώς όμως για τον θεσμό, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κατά το κοινόν ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ και αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά δημοσίως, στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε στην χώρα….
Τὴν συνέχεια ἐδῶ: http://www.ksipnistere.com/2019/01/blog-post_2493.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Φιλοσκοπιανοι βουλευται, αναταραχθειτε σεισμικως

Συλλαλητηριον ανω των δεκα εκατομμυριων

Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κ. Διώτης

Όσοι βουλευταί ψηφίσουν την επαίσχυντον, καταίσχυντον, επικατάρατον, προδοτικήν και ανθελληνικήν συμφωνίαν των Πρεσπών θα γίνουν φιλοσκοπιανοί, διότι δίδουν εις τα Σκόπια: α΄) Μακεδονικόν όνομα, β΄) Μακεδονικήν ονομασίαν σκοπιανών προϊόντων, ε΄) μελλοντικήν επεκτατικήν ευχέρειαν, ς΄) πρόσβασιν κατά βούλησιν εις την θάλασσαν με ελευθέραν χρήσιν των λιμένων της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας (άρθρον 13 της συμφωνίας), ζ΄) ουσιαστικήν ανάμειξιν των Σκοπιανξών εις την συγγραφήν των Σχολικών βιβλίων της Ελλάδος και άλλα ακόμη προνόμια δίδουν οι βουλευταί αυτοί τα Σκόπια, χωρίς να πάρουν τίποτε απολύτως δια την Ελλάδα. Ουδεμίαν ωφέλειαν έχει η Πατρίς μας από την συμφωνίαν αυτήν. Αντιθέτως, η Ελλάς, μεταξύ και άλλων κακών, εκτίθεται και εις τον κίνδυνον εδαφικού ακρωτηριασμού, εάν ισχύση η εν λόγω συμφωνία.

2) Κατ’ ουσίαν και εν τη πραγματικότητι, οι διαδηλωταί εις το πρόσφατον συλλαλητήριον της πλατείας Συντάγματος Αθηνών (20-1-2019) είχον υπερβή, ανεπιφυλάκτως τα δέκα εκατομμύρια (10.000.000). Με το αναντίλεκτον δεδομένον ότι το 80% των Eλλήνων αντιτίθεται σφοδρώς κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, άνω των πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ήθελον διακαώς να ευρεθούν εις το Πανελλήνιον Συλλαλητήριον του Συντάγματος. Τα εκατομμύρια αυτά των Ελλήνων θεωρούνται παρόντα εις το συλλαλητήριον….

Την συνέχεια: https://www.tromaktiko.gr/77759/filoskopiani-voulefte-anatarachthite-sismikos-syllalitirion-ano-ton-deka-ekatommyrion/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

kozan.gr: Η διαδικτυακη αντιπαραραθεση, για τη Συμφωνια των Πρεσπων,

του βουλευτη Κοζανης Γ. Θεοφυλακτου με συμπολιτη μας

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.